SILVAN - Helsingør Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

H.C. Ørstedsvej 12, 3000 Helsingør, DK

Har nu for anden gang købt gasgrill der. Første gang for 6 år siden, da den kom hjem var der en kæmpebule i siden på den, og jeg måtte vente en måned på der kom en og så på den og fik der efter send... Näytä lisää

Forretningen er stor og alsidig, jeg benytter oftes kun pakkepost. Og dér finder jeg verdens sødeste, sjoveste og hjælpsomme medarbejdere. Som nu Christina der altid er i strålende humør og giver m... Näytä lisää

Det er altid en fornøjelse at komme i Silvan Helsingør- man bliver genkendt, hilst på - og altid mødt med højt humør! Det gør en kæmpe forskel, at I møder jeres kunder med interesse og imødekommenhed... Näytä lisää

Simpel online booking af gulvsliber. SMS reminder inden afhentning og aflevering. QR kode på masking med link til simpel brugsvejledning. God vejledning i butik "du skal bruge meget korn16 og ikke ret... Näytä lisää

1. Rakennustarvikeliike

Bestilt click & collect

Bestilt click & collect - fungerede upåklageligt

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Bosch reservedele

Super service af Nikolai vedrørende bestilling af Bosch reservedele .

24. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling af Bosch reservedele. Tak for din positive tilbagemelding om vores service.

Maria
Silvan

Leje af fliseskærer til en fair pris

Jeg lejede en fliseskærer og fik løst min opgave til en fair pris.

Kunne dog godt have tænkt mig, at medarbejder der udleverede værktøjet gav en kort intro til skæreren, eller i det mindste kendte værktøjet.

16. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for, at du fik løst din opgave til en god pris. Vi beklager, at introduktionen til fliseskæreren ikke var tilstrækkelig. Tak for din feedback😊

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

Silvan

God vejledning fra den medarbejder som…

God vejledning fra den medarbejder som havde forstand på værktøjet batterier mm

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du fik god vejledning om værktøj og batterier. Vi sætter stor pris på din positive feedback og takker dig mange gange for den.

Alt var det godt

Alt var det godt, sms , hjemmesiden, personal,

14. kesäkuuta 2025

Mange tak for de 5 stjerner og din positive feedback😊

Pælebor

Lejede et motor pælebor. Alt spillede som det skulle .. altid en fantastisk service fra Silvan Helsingør

14. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at din oplevelse med motorpæleboret var god, og at du er tilfreds med betjeningen i butikken. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Altid et godt råd

Altid et godt råd, når man spørger.

13. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du altid får gode råd hos os. Tak for din positive tilbagemelding.

Hurtigt og billigt

Hurtigt og billigt bestilte lørdag aften hentede min græsklipper søndag.dejlig butik med alt for få kunder

9. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og billig oplevelse med din græsklipper. Tak for din positive feedback og for at du besøgte vores butik.

Hjælpsomhed

1. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Tusind tak for din gode anmeldelse!

Silvan

God service og vild med deres savværk…

God service og vild med deres savværk hvor man kan få skåret sine bredder til. Aldrig oplevet nogle problemer.

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale og udlejningsservice.

God information og hurtig ekspedition

God information og hurtig ekspedition

5. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige ekspedition! Tak for din positive tilbagemelding😀

God service i Silvan / Helsingør

Fin information i Silvan Helsingør vedr. køb af plæneklipper samt service ved kassen.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med informationen vedrørende varen og servicen i kassen i Silvan Helsingør. Tak for din positive feedback!

Alt ok

Alt ok, god ekstra service

30. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores service.

Silvan

Rigtigt gode råd/vejledning af…

Fik rigtige gode råd/vejledning af Jacob i Silvan Helsingør. Emnet var behandling/vedligehold af hårdttræ-et på en altan. På en skala til 10 ... bliver det bare et 13-tal.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

God service og rådgivning

God service og rådgivning

29. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Helsingør

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med både butik og betjening.