Jeg købte en skydedør via Click-Collect og afhentede den i Ballerup. Varen var defekt og viste sig at være tidligere returvare jf. kvittering på døren. Jeg har kontaktet Silvan 2 gange men ikke f... Näytä lisää
Tempovej 3-5, 2750 Ballerup, DK
Ballerup afdelingen. Havde en irriterende oplevelse med køb af et produkt der var defekt, det blev håndteret super professionelt og med smil og god stemning, det havde jeg lige brug for, tak for de... Näytä lisää
Nem booking af værktøj online, som var klar til udlevering ca. 10 minutter før den aftalte tid. En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen. Indlevering eller returne... Näytä lisää
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Tempovej 3-5, 2750, Ballerup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Det var dejlig nemt og ukompliceret fra bestilling af fliser med click- collect til afhentning

Ballerup afdelingen.
Havde en irriterende oplevelse med køb af et produkt der var defekt, det blev håndteret super professionelt og med smil og god stemning, det havde jeg lige brug for, tak for det👌🏼

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Jeg købte en skydedør via Click-Collect og afhentede den i Ballerup.
Jeg har kontaktet Silvan 2 gange men ikke fået nogen respons mht. løsning og nu oprette en forbrugerklage.
Silvan har nu anerkendt fejlen og sender en ny dør, uden yderligere beregning.
Fejlen skyldtes bl.a. ny leder af butikken og problemer med kommunikationen...

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Dårlig systemer, forretningsgange, personale mv.
En meget simpel ting. Bestilling af en vare på nettet til afhentning i "fremmed butik" pga. varen ikke var på lager i 4800 (bestilte i Ballerup).
1 - ordrebekræftelse er i et format der fylder mere end en a4 (så du får ikke de vigtige ting med når du printer)
2 - sms om at varen var pakket var ikke korrekt (vare var ikke klar da jeg kom)
3 - I bekræftelsen var en adresse og en fremgangsmåde (ordrenummer skulle indtastet på skærm). På skærm kunne man kun indtaste pakkenummer hvilket ikke fandtes. Lang kø ved skærm (pga, mig) men 3 personale bag kasse 2 meter derfra som bare stod og snakkede.
4- Jeg går til kassen da tager en mappe frem og kigger. Alle kan huske ordren men den er ikke i mappen (og de kan ikke bruge mit ordrenummer til noget)
5 - jeg får besked om at hente pakken på bagsiden vareudlevering efter de har talt med en intern person. Bagsiden kan jeg godt finde men låst og ingen skilte.
6 - Tilbage i butik da så oplyser at det er en hel anden adresse jeg skal hente varen og jeg skal følge skilte. Første skilt kan findes. Næste skilt er meget svært at få øje på så vi har svært ved at finde udleveringen (på en anden vej/addrsse)
7 - Varen er ikke klar på den nye adresse og han kan ikke finde varen (trods jeg har fået en sms om at pakken var klar og jeg er kørt 130 km). Mens han leder, finder jeg selv varen i butikken og går min vej.
Jeg var så sur så jeg har filmet trin 6 og 7 (uden at filme konkret personale). Kender en i "ledelsen" og ville dele min oplevelse.
8 - Der gik dage ingen jeg fik en kvittering/faktura hvilket er til stor gene for en selvstændig der skal føre regnskab.
Handler jeg i Silvan igen via mit firma - NEJ

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Lynhurtigt blev min click og collekt gjort klar til afh. Og alt var korrekt.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Havde lejet en vertikalskærer som mildest talt var lidt en udfordring. Startede fint men gik hurtigt i stå ved brug. Derfor var det udelukkende mit ord for at den ikke virkede. Det kunne ekspedienten sådan set bare have set stort på. I stedet blev hele beløbet refunderet uden yderligere diskussion og fejlrapport modtaget. Så selvom jeg ikke nåede at blive færdig med haven så var irritationen mindre efter en god service.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Afhentning af en forudbestilt vare.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Havde bestilt en kompostkværn til afhentning, den var klar på en vogn 2 min efter jeg kom til butikken go service.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Efter bestilling på god og overskuelig hjemmeside ( se restsalg ) med nedsatte varer ),var varene klar til afhentning efter kort tid . Alt ok.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Havde brug for 12 hegn. Desværre var det ikke muligt at vælge click and collect, så det blev mig der skulle betale for fragten. Silvan burde få hegnene hjem, for deres regning, så jeg kunne komme og hente dem - se, det havde været service.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Super hurtig service af click og collect, samt fin info 👍🏻

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Super service I Ballerup. Spurgte om en ville hjælpe mig med at få 4 poser sten ind i min bil. Straks kom ung mand springende. Tak.

Click og collect
Super nemt og hurtig svar fra butik
Taste nr. og vup har du din pakke

Vastaus yritykseltä SILVAN - Ballerup
Hurtig respons med click og collect.
Dog var den unge mand i vareindlevering lidt usikker og ikke så hjælpsom.