Sikkerhedsgiganten Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Overraskende få meddelelser stort set begrænset til det mest nødvendige. Nu, hvor jeg har modtaget min bestilte vinterjakke, kan jeg fastslå, at den ser ud til at leve op til forventningerne.

Fantastisk oplevelse! Personalet er utrolig venligt, professionelt og meget behjælpeligt. De tager sig god tid til at hjælpe og sørger for, at man føler sig godt behandlet. Produkterne er af høj kvali... Näytä lisää

Jeg købte en spand myregift kaldet Tanaco Professionel Udvanding mod Myrer til 986 kr. Desværre viste det sig at være ineffektivt og slet ikke, hvad jeg forbinder med et "professionelt" produkt. Jeg... Näytä lisää

Havde bestilt såler til mine sikkerhedssko, modtog pakken op til sommerferien så det var først efter ferien jeg fandt ud af de ikke passede. 500 ud af 10 stjerner for kundeservicen og hjælpen, trods o... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mistakes can happen. But how the manager solved that mistake was very nice!

I ordered 3 items and one of them was delivered wrongly. Human error - no problem, this happens.

I wrote a mail asking how I can send it back and how we can make sure that I'm refunded for postage.

The manager Morten decided not to deliver things back and forth. Instead he just let me keep that wrong item (a hand sanitizer that was actually about the same price as post delivery). And he quickly sent me the correct one in addition!

No waste of time or money for the extra post delivery! And of course I'm happy with a sudden gift :)

My next purchase will of corse be from you again!

25. huhtikuuta 2024

God pris og hurtig forsendelse

Gode priser. Hurtig forsendelse.

27. maaliskuuta 2024

Hej Lonnie.

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi håber at høre fra dig i fremtiden.

God dag

Mvh
Morten Nissen - Sikkerhedsgiganten

For sen og forkert levering

Bestilt vare var udmærket, men noget længere leveringstid end de 4-6 hverdage, der var angivet på hjemmesiden. Jeg rykkede for levering, og jeg fik at vide, varen var i restordre, hvilket jeg synes, de burde have skrevet på hjemmesiden eller informeret mig om. Der gik små 3 uger. Pakken blev leveret forkert sted, og det mener gls er afsenders fejl. Det skal jeg ikke kunne sige, men det var i hvert fald ret klart angivet på ordre, hvor jeg ønskede levering.
Det var sgu lidt en træls oplevelse. Jeg kan gå med til 2 1/2 stjerne.

29. helmikuuta 2024

Hej Mette.

Tak for din anmeldelse.

Jeg har sendt dig en mail da der er nogle ting i denne sag vi gerne vil have uddybet.

Vi beklager meget hvis du ikke har fået besked omkring den forsinkede levering. Som du selv skriver så har din vare været i restordre, og vi har desværre ikke kunne levere den som forventet.
Dette burde du ganske korrekt have fået en mail omkring.

Du må meget gerne skrive tilbage til mig på mailen.

Og igen beklager vi naturligvis fejlene.

Mvh. Morten Nissen - Sikkerhedsgiganten

Ville gerne have givet 5 stjerner

Ville gerne have givet 5 stjerner pga. god hjemmeside/service og hurtig levering. Men de 5 stjerner blev til 4 da man modtager utrolig mange mails i forbindelse med en bestilling. Mener at have modtaget ca. 8 mails på en bestilling. 2 mails havde været nok (1 bekræftelse og 1 på afsendelse af varer).

27. marraskuuta 2023

Hurtig levering

26. syyskuuta 2023

Hej Connie,

Tusinde tak for din anmeldelse! :D

Vi er glade for at du vil dele din oplevelse.

Mvh. Melanie fra Sikkerhedsgiganten.

Fandt en vare jeg har ledt efter andre…

Fandt en vare jeg har ledt efter andre steder - som ved levering viser sig at være fuldstændigt perfekt (det kan man jo aldrig heeelt vide når man bestiller) - men det var de og jeg er superglad for, at jeg fandt jer :) Når jeg igen mangler, er I de første jeg kigger hos en anden gang! Tilmed hurtig levering så jeg har ikke bare en lillebitte ting at brokke mig over :)

20. syyskuuta 2023

Hej Louise,

Mange tak for din fine anmeldelse! :)

Vi er rigtig glade for at høre du har haft en rigtig positiv oplevelse med os og gerne vil handle her hos Sikkerhedsgiganten igen.

Du ønskes en rigtig god dag

Hurtig rettelse

Havde fået en fejlleveranse, og fik hurtigt sendt de rigtige varer uden spørgsmål, da jeg gjorde opmærksom på det. Meget fin service 😊

8. syyskuuta 2023

Hej Jesper,

Tusinde tak for din anmeldelse. Beklager vores lille pakke fejl.. - Men dejligt vi fik løst problemet hurtigt og nemt! :D

Mvh. Melanie - Sikkerhedsgiganten.

Tilfreds med købsoplevelserne

Tilfreds med købsoplevelserne
Jeg har brugt Sikkerhedsgiganten flere gange.
Forløbet været helt tilfredsstillende - nem betjening på hjemmeside, gode priser og hurtig forsendelse. Super service og dygtige medarbejdere. Kan anbefales.

29. elokuuta 2023

Hej,

Tusinde tak for din anmeldelse! :D

Vi er super glade for at du vil dele din oplevelse med at handle hos Sikkerhedsgiganten. Tusinde tak for det.

Mvh. Melanie Ankerstjerne fra Sikkerhedsgiganten

Hurtig og korrekt levering

25. heinäkuuta 2023

Hej Gregers,

Mange tak for din fine anmeldelse og beklager meget den lidt længere svartid herpå! :)

Dejligt at høre du har oplevet du har modtaget din ordre hurtigt herfra! Vi vil jo allerhelst nå hurtigst muligt ud med ordrerne til vores kære kunder, så vi er glade for at høre du har haft oplevelsen af netop dette.

Du må have en rigtig god dag
Venlig hilsen Julie Bech - Sikkerhedsgiganten

Jeg har fået en god services

Jeg har fået en god services, og derfor 5.

25. heinäkuuta 2023

Hej Per,

Tusinde tak for din fine anmeldelse og vi beklager meget den lidt længere svartid herpå! :)

Vi er rigtig glade for at høre du har haft en god oplevelse med os.

Rigtig god dag til dig Per