Fantastisk kundeservice som lige ville tjekker om jeg skulle have 24 sæt. Filtsko Tiger Bunddel da hvert sæt indeholdt 4 stk bunddele. Nej så kundeservice rettede ordren til 6 stk, og ændrede betal... Näytä lisää

Alt giver et solidt og tillidsvækkende indtryk. Smidig odreafgivelse. Hurtig levering. God kommunikation og grundig indpakning. Kendte overhovedet ikke firmaet. Det var en simpel handel, et par Lamper... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Sängyt
  3. Sisustusliike
  4. Puutarhakalusteet
  5. Valaisinliike

Hos SELTA møbler i Viborg finder du Jyllands største udvalg til boligen. Møbler, brugskunst, lamper, senge og tæpper. Køb online med store besparelser.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Dejlig oplevelse

Super kundeservice hvor jeg var efterladt med fuld tillid og tryghed over en ordre der først ville blive leveret 10 uger senere, da det var en bestillingsvarer. Ekstra positivt blev jeg da min varer kom 3 uger før den lovede levering.
Selta kan VARMT anbefales.

19. elokuuta 2025

Reklamation

11.09.25:
Jeg har sendt en sms samt email vedrørende min reklamation, - men intet svar!?

27.09.25:
Selta har sendt mig flere henvendelser med forskellige pålydende, såsom man ikke havde modtaget min reklamation eller min reklamation er sendt videre til leverandør. Omsider modtog jeg en henvendelse, hvori Selta ville udbedre manglen, hvor der i denne forbindelse blev aftalt, at såfremt manglen blev udbedret, så ville jeg ændre min vurdering til middel (3 stjerner), eftersom jeg ikke har været tilfreds med håndteringen af forløbet med reklamationen.

11. syyskuuta 2025

Hej George
Vi har ikke registreret nogen mail eller sms fra dig. Men vi vil meget gerne hjælpe
Send til service@selta.dk med faktura nr og hvad der er galt, samt foto.
service afd.

Langsom levering..dårlig kvalitet af…

Langsom levering..dårlig kvalitet af produktet.

29. elokuuta 2025

Hej Michael
Har forsøgt at træffe dig flere gange.
Vores leveringsbetingelser hedder 2 til 8 hverdage på lagervare. Du bestille tirsdag og modtog fredag, det er 3 dage.

Så vil vi naturligvis gerne høre, hvad du mener der er galt med kvaliteten. Du har købt et dekorations fad med rustik overflade, lakeret i antik guld farve til kr 159,-.
Du har ikke kontaktet vores service afd.
Du må gerne ringe 86627200
service afd.

Fantastisk service og butik

Vi oplevede en rigtig fin balance fra sælger mellem vejledning og fremvisning, samt ro til selv at prøve møblerne. Generelt meget venlige og servicemindede.
En stor butik med møbler i mange prisklasser, som vi af samme grund genbesøgte trods lang afstand!

4. elokuuta 2025

Hjælpsom

Fantastiske mennesker der gjorde deres yderste for at hjælpe mig.
Damen jeg talte med hos Selta var meget forstående overfor mig da jeg havde bestilt en forkert plakat.
1000 tak stor respekt herfra mig ❣️

5. elokuuta 2025

Har ikke fått varene når

Har ikke fått varene ennå . Svarer ikke på melding tar ikke telefonen 👎👎👎

11. heinäkuuta 2025

Hej Åse,

jeg har søgt på dit navn i vores ordresystem og vores mail-indbakke. Dit navn kommer ikke frem, så jeg kan ikke se, hvilken ordre der skulle være tale om og ej heller kan jeg finde spørgsmål til en ordre.
Du må meget gerne svare tilbage på shop@selta.dk og oplyse dit ordrenummer og også gerne dit telefonnummer, da vi anvender telefonnummer som kundenummer.
Vores telefoner er bemandede alle hverdage kl. 10-18 og weekender 10-16 så det undre mig at du skriver, at vi ikke tager telefonen.

Jeg ser frem til at modtage dine ordreoplysninger.

Mads

intet problem

jeg købte en 2 og 3 sofa. bestilte mandag og det blev leveret allerede fredag.
der var et lille sted hvor syningen var gået. jeg ringede ind og talte med en sød dame som sagde jeg skulle sende en mail med et billede. det gjorde jeg og fik hurtigt en mail med svar at vi ville få tilsendt en ny med det samme. nemt og jeg elsker mine sofaer.

20. kesäkuuta 2025

Fantastisk kundeservice som lige ville…

Nej så kundeservice rettede ordren til 6 stk, og ændrede betalingen. Og næste dag modtog jeg min ordre og alle 6 stole fik nye “filtfødder” ❤️

25. kesäkuuta 2025