Seehotel Schwanenhof Arvostelua 11

2,5

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Forfald af Schwanenhof

Vi overnattede på hotellet fra den 8. til 9 oktober. Et sted vi har ferieret igennem mange år med stor tilfredshed. Udsigten ud over søen til byen Mølln er fantastisk. Stedet er nu yderst nedslidt og under restauration. Det flyder med gamle stole og papkasser mv omkring hotellet, ligesom en gammel udslidt uregistreret Mercedes er smidt for enden af hotellet sammen med andet affald. Hotellet mangler indvendig rengøring i det åbne rum og restaurationen er under renovering som fylder halvdelen af lokalet. Der er morgenmad fra kl. 0700. Vi var der 07.O2 og der var lokalet næsten overfyldt med angiveligt håndværkere og de havde spist alt osten, pålæg, pølser og æggekage. Efter at have påtalt det manglende,
kom der efter nogen tid opfyldning som de fleste så igen kastede sig over.
Værelset var tilfredsstillende og vi tog afsked med receptionen efter de havde checket om vi havde betalt for hund 20 euro og skatter 6 euro. Betalte i går og påtalte at vi plejede at betale 10 euro pr overnatning. Der var hverken skåle eller andet.
Vi var så skuffede og kede af at se forfaldet at vi bliver nød til at nævne det for andre, der har set Hotel Schwanenhof før, og tænker at nævne det. Det bliver aldrig som før.

8. lokakuuta 2025

Puha

Puha, hvor skal jeg begynde!!
Ved ankomst blev der hverken budt velkommen eller sagt god dag, hun sad bare ret lad med hovedet bøjet ned mod noget ligegyldigt.
Værelserne er meget slidte, ikke rene og bare ikke gode nok.
Sengene er som beton og det er der da nok nogle få der nyder, men min nat ødelagde min færgende dag h or jeg havde ret ondt i ryggen.
Nå, så er der morgenmad og det er noget bi altid ser frem til, kaffen kun lunken, morgenbollerne kunne knap nok skæres over så tørre var de, æggene havde været kogt død i laaanng tid, nå men så må jeg jo spise noget scramblet æg men nej, jeg ved ikke h Orsan man bære sig an med at dræbe sådan en nem ret men den var også død. Mens vi sad ved morgenbordet kom en meget umotiveret morgen tjener og ryddede andre borde med en tør karklud, viftede to gange på borddækning men selve bordet blev ikke gjort ren men det gør ingenting ved at vifte ti gange med en tør klud. Vi forlod vores bord og jeg vrikkede lidt salt ud over hele bordet og vi gik på værelset, efter 15 min gik jeg en tur ned til bordet igen, alle Krummerne lå nu på stolen, og og og alt saltet lå på bordet og var gjort klar til nye gæster. Wauw en manglende hygiejne, hvordan bliver alt andet så gjort ren?, kan også se at stuepigerne står meget af tiden og laver intet et sted hvor der er så meget at komme efter!!
Herfra 1 stjerne og det er for den smukke søudsigt.

18. joulukuuta 2023

Dejligt 2-dages ophold.

Vi havde et dejligt ophold med 2 overnatninger. Der var lidt problemer med en håndvask, og vi blev tilbudt et andet værelse, da vi ikke ville bruge tid på at pakke. Så blev vi kompenseret med en dejlig flaske spumante.

Alt spillede, og vi fik dejlig morgenmad og middag begge dage.

30. heinäkuuta 2021

Super hotel men forfærdelig resteurant!

Jeg var der i to nætter og hotellet er super lækkert med gode værelser og høflig betjening i receptionen. Deres restaurant lever dog ikke op til samme standard. Da vi var der spildte den ene tjener en drink over mig så jeg måtte og og skrifte tøj, da jeg kommer ned igen får jeg ingen undskyldning og skal selv finde en tør stol. Under hele middagen bliver glasskårene ikke fjernet og jeg må så sidde midt i dem. Da vi får vores mad mangler vi et sæt bestik hvilket vi gør opmærksom på hvorefter en anden tjener snerre igen at vi lige må vente til hun har tid. Da vi beder om regningen spørger jeg om jeg ikke får noget rabat på min ret da han har spildt ud over mig hvortil han svare at jeg kan få en kop kaffe. Jeg takker nej og siger det ikke kan være rigtigt hvorefter jeg får at vide at der jo ikke skete noget og jeg bare kan vaske mit tøj! Det ender med min søster kan få en dessert som undskyldning. Dagen efter skal min kæreste ned og hente is hvilket man også gør i restauranten og her bliver han fuldstændig ignoreret af samme tjener indtil vi går ud i receptionen hvorefter vi straks for is. Så det er et super dejligt hotel men restauranten trænger til en voldsom opstramning og personalet til et tiltrængt service kursus!!

19. syyskuuta 2014

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili