Super Dæk Service - Aabenraa Arvostelua 905

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Tøndervej 2, 6200 Aabenraa, Region Syddanmark, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Er super glad for Super Dæk i Aabenraa man kan altid ringe til dem hvis man har et problem sådan de har godt til at komme med et godt tilbud hvis man skal have lavet noget ved dem kan klart anbefale d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altid flinke og hjælpsomme hos SDS i Aabenraa. Et OK air.con. service, hvor den aftalte pris blev overholdt. Var dog noget forundret over, at der på fakturaen stod at hjulene skulle efterspændes eft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg ringede til SDS Aabenraa-afdelingen og bestilte et nyt dæk efter en punktering. Jeg kunne komme med det samme, og allerede en halv time efter jeg havde afleveret hjulet, modtog jeg en sms om, at... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende service! Da jeg havde et dækproblem under en lang tur til Europa, hentede de mig uden aftale og løste problemet. Tak!

Yrityksen tiedot

1. Autokorjaamo
  2. Rengasmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Super Dæk Service er hele Danmarks autoværksted og dækcenter, og vi arbejder hver dag for at være branchens bedste. Med mere end 70 afdelinger fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget. Vi sælger og monterer dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser samt udfører olieskift, serviceeftersyn, styretøjsudmåling og andet mekanisk arbejde på person- og varevogne. Derudover tilbyder Super Dæk Service dæk- og fælgmontering på busser, traktorer og andre erhvervskøretøjer. Hos Super Dæk er du super godt dækket! Vi er nemlig meget mere end dæk. Vi hjælper med alt fra service til reparationer, så du kun behøver at køre ét sted hen, når din bil skal på værksted. Vi monterer udelukkende reservedele af OE-kvalitet, og yder derfor altid tre års garanti på disse. OE betyder for dig som kunde, at du er sikret samme kvalitet som de original-monterede sliddele fra bilfabrikanterne. Vi har Danmarks bedste 24/7/365 Breakdown Service med mere end 70 GPS-styrede enheder på vejene, hjælper vi hver dag erhvervet og landbruget med at undgå dyrebar nedetid. Vi ved nemlig, at tid koster penge, og derfor sørger vi for at være hurtigt fremme, så du kan komme hurtigt videre. Uanset hvor – uanset hvornår. Vi gearer op med Bosch Car Service Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste. Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Vi vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi samler med andre ord på tilfredse kunder, og skulle vores service ikke leve op til dine forventninger, vil vi meget gerne høre fra dig.

Super Dæk Service - vi vil være branchens bedste

Yrityksen kirjoittama

Vi holder Danmark køreklar!
Hos Super Dæk Service vil vi gerne have branchens gladeste kunder. Super Dæk Service vil altid have kvalitet, vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen og vi ønsker at tilbyde kunderne den bedste service, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi er ligeledes kvalitetskontrolleret af FDM kvalitetskontrol.

Kvalitet med garanti

3 års garanti på kvalitetsreservedele

3 års garanti på kvalitetsreservedele
Vi giver altid tre års garanti på vores kvalitetsreservedele, samt to års reklamationsret på det udførte arbejde.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Super Dæk Aabenraa

Er super glad for Super Dæk i Aabenraa man kan altid ringe til dem hvis man har et problem sådan de har godt til at komme med et godt tilbud hvis man skal have lavet noget ved dem kan klart anbefale dem i Aabenraa

5. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Altid flinke og hjælpsomme hos SDS i…

Altid flinke og hjælpsomme hos SDS i Aabenraa.
Et OK air.con. service, hvor den aftalte pris blev overholdt.
Var dog noget forundret over, at der på fakturaen stod at hjulene skulle efterspændes efter 100 km....!!!

4. kesäkuuta 2026

Kære Joergen

Tusind tak fordi du tog dig tiden til at anmelde din oplevelse. Vi elsker at give vores kunder en god service og oplevelse i vores afdelinger.

Kære Lise

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne levere en 5-stjernet oplevelse i en af vores afdelinger.
Vi vil bestræbe os på fortsat at give dig den bedst mulige service fremadrettet.

Kære Kurt

Fremragende service

1. kesäkuuta 2026

Kære Mehmet

Tusind tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at anmelde vores virksomhed.
Vores medarbejder går hver dag på arbejde for at give vores kunder den bedste oplevelse, og det er vi glade for at høre er tilfældet.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service

27. toukokuuta 2026

Kære John

Tusind tak for din positive anmeldelse på Trustpilot og fordi du har taget dig tiden til at anmelde os.
Vi elsker glade kunder og er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i en af vores afdelinger.

Kan absolut anbefales.

Jeg skulle have lappet et dæk og kom 20 minutter før aftalt tid, men kom til med samme. Virkelig flink personale. Super fint det hele.

28. toukokuuta 2026

Kære Dan

Fagfolk til fingerspidserne ☝️

Her ved man, hvad man har med at gøre - og de vil gerne spare penge for kunderne.
Altid god service og et yderst venligt personale.
Gode rabat ordninger !

Vi ses snart igen 👌

20. toukokuuta 2026

Kære Palle

Kaffen var klar

Kaffen var klar, kom til som aftalt . Blev oplyst om at bremsebelægning godt kunne trænge til en udskiftning.
Mvh. Jow.

Kære Jørgen

Altid flink og professionel behandling

Altid flink og professionel behandling

Kære Aija

Kære Erna

Super Dæk service

Super Dæk service
Super hurtig og professionel service

Kære Jonathan

God Servise

God Servise

Kære Annie

Super god service og flinke medarbejder

Super god service og flinke medarbejder

Kære Kent

Hjælpsom.

Super service i forbindelse med hjulskift.

Kære Erik

Saanut 5/5 tähteä

Alt fungerede som aftalt.

Alt blev afviklet som det var aftalt. Hurtig og professionel service.

8. toukokuuta 2026

Kære Ulli

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig og venlig betjening!

7. toukokuuta 2026

Kan klart anbefales

6. toukokuuta 2026

Kære Dan

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin