Satvision Scandinavia Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Min fjärrkontroll är helt fantastisk!! Låter lite dumt men aldrig varit så glad :) Höger knappen för att navigera fram och tillbaka på min förra bara slutade fungera. Jobbar väldigt påfrestande tide... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde sent en kväll. TV-fjärrkontrollen hade slutat att fungera. Lite panik. en och en halv dag senare ligger den nye kontrollen i brevlådan. Helt otroligt. Rätt kontroll, bra pris och fraktfri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mitt köp av en Formuler Z12 Ultra blev lyckat. Mycket bra produkt,snabb leverans och därmed god service. Kommer att rekommendera er till vänner.

Saanut 5/5 tähteä

Was very fast in contacting me with my issue, genuinely interested in solving my issue. That alone is just 5 stars customer service = )

Yrityksen tiedot

1. TV-myymälä
  2. Valvontakamerat
  3. Elektroniikkaliike
  4. Kotiteatterimyymälä
  5. Karavaanaritarvikkeet
  6. Peräkärrytarvikkeiden myymälä

Yrityksen kirjoittama

Satvision är en av Sveriges ledande leverantörer inom Digital-TV produkter som Mediaspelare, Digitalmottagare, Digital-TV tillbehör, Husbil & Husvagn, Övervakning Kamera

Erinomainen

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snabbt leverans😊

Jag har beställt 2 gånger och gick snabbt med leveransen och bra pris.

28. tammikuuta 2024

Hej Nalin,
Tack för dina fina ord! Vi är glada att du är nöjd med vår service och priser. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.

Supersnabb leverans

Enkelt att beställa och trots att beställning gjordes i mellandagarna fick jag min produkt levererad inom 36h!

29. joulukuuta 2023

Hej Mikael,

Tack för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba leverans. Vi ser fram emot din nästa beställning!

Snabb leverans.

27. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia

Hej Lars-ivar, tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att du uppskattar vår snabba leverans. Tack för att du väljer oss!

Formuler Z11 Pro Max

Rekommenderar

Hej Miroslaw,
Tack för din rekommendation. Vi är mycket glada att du är nöjd med din Z11 Pro Max. Alltid här för att hjälpa dig. Många tack!

Beställde sent en kväll

Rätt kontroll, bra pris och fraktfritt.
Helt otroligt det hela.

27. joulukuuta 2023

Hej Lasse,
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba service och produkt! Tack för ditt värdefulla omdöme.

Snabbt smidigt enkelt

Hej Emir,
Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du uppskattade vår service. Hoppas att vi ses igen snart.

Snabb leverans!

Hej P.A.,
Tack så mycket för din feedback. Vi är glada att du uppskattade vår snabba leverans!

Fick min varor snabbt

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia

Tack för din feedback, Conni! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba leveransservice. Vi ser fram emot att betjäna dig igen snart.

Saanut 4/5 tähteä

snabb leverans

Extremt snabb leverans av varan som kvickt kom helskinnad fram.

24. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia

Tack Thomas för din feedback. Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med vår leverans. Ser fram emot att tjäna dig igen!

Snabb och smidig beställning

Snabb och smidig beställning. Billigast under black Friday!

Hej Robert,
Tack för ditt positiva omdöme! Vi är glada att vi kunde göra din upplevelse smidig och prisvärd. Välkommen tillbaka!

Snabb och bra service

Hej Jan-Erik,
Tack för ditt positiva omdöme! Vi strävar alltid efter att ge snabb och bra service. Ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden.

Enkelt och smidigt.

**********

Hej Peter,

Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är mycket glada att du tyckte processen var enkel och smidig. Välkommen åter!

Bästa,
Ditt team

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia

Hej Mattias, vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen! Tack för att du delar din positiva erfarenhet. Vi ser fram emot att tjäna dig igen snart.

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt o lätt att beställa

Snabbt o lätt att beställa, kom på några få dagar.

27. marraskuuta 2023

Hej Norlin,

Tack för din positiva feedback. Vi är glada att du är nöjd med vår snabba och smidiga beställningsprocess. Ha en fin dag!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin