Min fjärrkontroll är helt fantastisk!! Låter lite dumt men aldrig varit så glad :) Höger knappen för att navigera fram och tillbaka på min förra bara slutade fungera. Jobbar väldigt påfrestande tide... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Beställde sent en kväll. TV-fjärrkontrollen hade slutat att fungera. Lite panik. en och en halv dag senare ligger den nye kontrollen i brevlådan. Helt otroligt. Rätt kontroll, bra pris och fraktfri... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mitt köp av en Formuler Z12 Ultra blev lyckat. Mycket bra produkt,snabb leverans och därmed god service. Kommer att rekommendera er till vänner.
Yritys on vastannut
Was very fast in contacting me with my issue, genuinely interested in solving my issue. That alone is just 5 stars customer service = )
Yritys on vastannut
Satvision är en av Sveriges ledande leverantörer inom Digital-TV produkter som Mediaspelare, Digitalmottagare, Digital-TV tillbehör, Husbil & Husvagn, Övervakning Kamera
Fruängsgatan 19, 12951, Hägersten, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia
Suveräna. Allt funger snabbt & smidigt. Snabba leveranser. Inget att klanka ner på.

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia
Det blir spännande då vi kommer igång

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia
Enkelt att göra beställningen och betala. Sjukt snabb leverans, jag hade grejerna till nästa dag. 5/5

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia
Otroligt snabb leverans och snabba svar på frågor trots jag ställde dem sent på kvällen.

Snabb o bra service.
Jag har för mig att de tog 2 dagar sen låg fjärrkontrollen i postlådan👍🏻👍🏻.

Vastaus yritykseltä Satvision Scandinavia
Edit 2: Omdömet uppgraderat till 4* på grund av snabb service och smidig retur.
/Torbjörn
Beställde en Iptvbox (Formuler 11 Z Pro bt) på en onsdag kl 16:50 levererades fredag kl 16:00, detta är 5*.
Hyfsat pris jämfört med andra detta är 4*.
Informationen angående produkten bristfällig på en viktig punkt: den är inte certifierad hos Google vilket innebär att man inte har full tillgång till appar i Google play samt att vissa streamingtjänster ej fungerar (netflix bl.a.) Detta är 2*. Hade skickat tillbaka produkten om det hade gått men "inget ånger eller öppet köp på på testade produkter". Detta är deras rätt att ha denna policy men ett litet minus då den inte går att använda till vissa streamingtjänster. Har lämnat recension på deras hemsida för produkten, har dock inte sett den ännu..... de har kanske väldigt mycket att göra, men den hade hjälpt andra kunder med information. Sammanfattningsvis är Satvision INTE ett 2* företag, bara saknad viktig information. Mvh Torbjörn
Edit: Jag är medveten om "Market" appen och även testat Netflix därifrån som inte fungerar då enheten inte är certifierad. Er kundservice har fått ett meddelande då ni önskade att få ett omdöme där man fick frågan om man ville ett omdöme med 2* skulle publiceras eller skickas till kundtjänst, jag valde kundtjänst. Ha det gott/Torbjörn