Ik bestelde via een nederlandse site…
Ik bestelde via een nederlandse site een jas, het duurde al lang voor die binnen was, bleek de jas uit china te komen. De maten daar zijn natuurlijk anders dan de maten hier, dus de jas paste niet.
Het contact verliep moeizaam, telkens krijg je een standaard bericht gestuurd.
Uiteindelijk kreeg ik een mail terug waarin ik een aanbod van 15% korting op het product kreeg als ik deze zou houden. De reden die ze opgaven was om aan de natuur te denken ( belachelijk natuurlijk want haal dan zelf geen producten uit china). Aangezien ik niets aan een jas heb die ik niet pas, heb ik dit aanbod afgewezen. Weer een aantal dagen later, kreeg ik het volgende aanbod... 20% deze keer... Nee ik pas de jas niet dus ik wil 100% vergoeding... waarop ik wederom een mail kreeg met het aanbod van 25% korting... Hierna was mijn geduld wel aardig op, dus een boze mail gestuurd.
Eindelijk kreeg ik een mail met een retourbon erbij, maar wel met de melding dat ik zelf het product moest bekostigen om terug te sturen... dit kost tussen de 30 en 40 euro!!!! te belachelijk voor woorden, denk je in Nederland te bestellen, als ik het uit china had willen laten komen, had ik zelf wel op zo'n site kunnen bestellen.
6. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu