Snelle levering. Helaas eerst een product vergeten te leveren. Maar na contact met de klantenservice, zonder moeilijk doen hersteld. We maken allemaal weleens een foutje.
Bestelling snel bezorgd. Epdm pakket bevat alles wat je nodig hebt. Een kitspuit zou het helemaal compleet maken.(Ipv rolmaat en afbreekmes, want die hadden we al in huis :-)). Al met al goede ervarin... Näytä lisää
Overgebleven spullen retourneren! Ook ik ben tevreden met de snelle levering en vakkundige uitleg aan de telefoon. Echter na het monteren bleef ik wat spullen overhouden a 70 euro, dus die wilde i... Näytä lisää
Op 22-10-2025: Snelle levering en alles in een volledige kit mooi op pallet verpakt. Verder nog niet gebruikt. Op 10/12/2025: Dakrubber goed elastisch en dik. Eenvoudig met bijgeleverd materiaal en... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Dé online webwinkel in dakmaterialen. Als specialist in EPDM dakbedekking en daktrimmen bieden wij een compleet assortiment voor platte en licht hellende daken. Of je nu zoekt naar EPDM folie op maat, dakisolatie, bitumen, hemelwaterafvoer of de juiste lijm: wij hebben alles in huis voor je klus. Met onze professionele producten maken wij een betrouwbaar en waterdicht dak voor iedereen toegankelijk. Bestel je dakmaterialen eenvoudig online!
Schrijnwerkersweg 8, 1786 PC, Den Helder, Hollanti
- 085-0600649
- info@rooftopshop.nl
- www.rooftopshop.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
goed en snel
goed en snel. alleen jammer dat er sommige rollen korter waren dan 6 mtr.
Omdat er door een misverstand een…
Omdat er door een misverstand een verkeerde maat EPDM folie was afgestuurd. Ze sturen kosteloos de juiste maat ook was een potje lijm gaan lekken daar doen ze ook niet moeilijk over en sturen gelijk een nieuwe.
TOP SERVICE

Vastaus yritykseltä Rooftopshop
vlugge levering en correcte prijzen

Prima kwaliteit
Producten zijn van prima kwaliteit. De levering duurde iets langer dan voorzien, maar de klantendienst heeft hierover meteen contact opgenomen met de koerier.

Super snel en correct
Super snel en correct! Echte aanrader.

Compleet en op tijd
Bestelling compleet ben op tijd geleverd.

Vastaus yritykseltä Rooftopshop
I had a little delivery problem and…
I had a little delivery problem and Rooftopshop solved it immediately. Thank you again and see you

Vastaus yritykseltä Rooftopshop
Goede kwaliteit voor een betaalbare…
Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Vastaus yritykseltä Rooftopshop
Alles was prima geregeld,genoeg lijm en…
Alles was prima geregeld,genoeg lijm en het dak past precies👍🏼

zeer klantvriendelijk
ik maakte een fout bij de bestelling, dat werd na telefonisch contact meteen opgelost!

Vastaus yritykseltä Rooftopshop
Producten zijn van goede kwaliteit en…
Producten zijn van goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, alles geleverd zoals besteld.

Snelle levering en TOP materiaal
Op 10/12/2025: Dakrubber goed elastisch en dik. Eenvoudig met bijgeleverd materiaal en houtlijm op OSB platen gelijmd zonder plooien. TOP materiaal!
Bestel daar opnieuw binnen 3 maanden voor uitbreiding vernieuwen dak van terras.

Prima zaak
Keurig een telefoontje tbv bezorging. Alles netjes afgeleverd op de afgesproken plek.
Goede kwaliteit materialen.

snelle en goede levering
snelle en goede levering, dat wat teveel besteld was kon vlot terug naar deze leverancier en het geld was vlot op mijn rekening terug gestort.

Alles prima geleverd goede service
Alles prima geleverd goede service

Vastaus yritykseltä Rooftopshop
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.