RockDenim har en enkel og god webside, som gjør det lett å finne og bestille det du leter etter. Forsendelsen kommer utrolig raskt, og innholdet står alltid til forventningene. Anbefales
Kule klær, utrolig rask leveranse, veldig gode priser og eksepsjonell service. Jeg har handlet på nettstedet flere ganger og klærne er populære blandt både mine (unge voksne) barn og kjæreste. Jeg fik... Näytä lisää
helt elendig kjøpte en Glazer Softshelljakke - Hvit inenne 2 uker etternomrla bruk var alle glideslåser ødelagt etter ca 3-4 også etter normal bruk var alle stramme stropper røket, føler meg rett og... Näytä lisää
Fantastisk... Nå passet alt i den siste bestillingen.. Alltid tøffe røffe klær og nyutgivelser.. Skikkelig kule damer som hjelper deg fort og godt hvis du trenger hjelp... Er helt topp at de nå har... Näytä lisää
Vis personlighet og skill deg ut i mengden i klær med attitude! RockDenim har Nordens største sortiment av unike klær for menn. Finn herreklær du ikke får tak i andre steder i Norge!
Økernveien 121, 0579, Oslo, Yhdysvallat
- 401 65 702
- kundeservice@rockdenim.no
- www.rockdenim.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Veldig flotte klær og kjapp levering og…
Veldig flotte klær og kjapp levering og god service.

Dere får 5 stjerner fordi dere har tøffe klær
Dere får 5 stjerner fordi dere har mange kule og tøffe klær. Dere bør gjøre noe med størrelsene deres for de er ofte litt små i forhold til hva som er «normalen».
Fortsett med et rocka image. Kanskje dempe bruken av hodeskaller, men fokusere mer på andre tøffe elementer fra MC/biker/bilentusiast og automiljø.

Veldi rask levering
Veldi rask levering, gode tilbud og masse kult i sortimentet. Anbefales 👍

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Stadig vekk overrasket over kort…
Stadig vekk overrasket over kort leveringstid, og service. Sånn skal det være

Kjøpte en flott genser
Kjøpte en flott genser. Brukte de sin størrelsesguide og den passet veldig flott. Og kun 2 dager fra bestilling til den kunne hentes.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Har köpt flera saker och är jätte nöjd
Har köpt flera saker och är jätte nöjd. Bra pris, kvalite och snabb leverans.

Ultrarask levering!!
Bestilte en hettejakke mandag kveld, onsdag klokka 15 hadde jeg den i hånda. Jakka var nøyaktig slik jeg så på bildet på nett, var noen "tråder" som hang ut her og der, men så ut som bare "overskudds-tråd"..håper jeg, siden jeg klippet de av. Så langt, tøff og kul jakke, kjennes ut som grei kvalitet ogdå!

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
Veldig rask shipping og god service!
Veldig rask shipping. God service. Veldig lett å bytte/angre ved kjøp av f.eks. feil størrelse.

Vastaus yritykseltä RockDenim.no
God kvalitet på skinnjakken jeg kjøpte…
God kvalitet på skinnjakken jeg kjøpte og veldig rask levering. Anbefales 😊

10/10
Helt supert å handle hos RockDenim! Flotte klær, rask levering og super enkelt å evt. returnere en vare som ikke skulle passe. Dere har også veldig gode passform beskrivelse av produktene og jeg har aldri trengt å returnere noen varer. Anbefaler virkelig denne nettbutikken!