Hold jer langt væk fra Ribe cykellager. Der kan man ikke reklamere over en reparation, de har altid et argument for hvorfor det ikke er dem der har begået en fejl. Har ofret 6000 kr på ny tandrem,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
En fantastisk god oplevelse at blive modtaget i jeres butik med energi og uddeling af stor viden om cykler, til trods for at vi fortalte, at vi kun ville have inspiration og viden til hjælp for en se... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kun gode oplevelser ved køb af min dejlige Koga cykel for et par uger siden. God vejledning om produkterne, god pris, levering mm. Ved en fejl sendte de en forkert størrelse cykel, hvilket blev håndte... Näytä lisää
Jeg har købt en cykel hos jer til min kone. Selv har jeg købt en Christiania-cykel med elmotor, et ekstra batteri plus diverse dele dertil. Hver gang jeg har besøgt Ribe Cykellager er jeg blevet bet... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super kundeservice.
Svare rigtigt hurtigt på mail og har en super kundebetjening.
Absolut ikke sidste gang jeg handler cykler og tilbehør her👌👍
Jeg syntes det er lidt dårlig at man ikke kunne få lidt rabat da jeg har været kunde hos jer nok i 30 år, har altid købt mine cykler hos jer, så I burde kun 3 stjerner mvh Leif
UTROLIG DÅRLIG SERVICE OG BILKA KVALITET.
Jeg købte 09-08-2019 en MBK cykel med navgear til 4699,00 kr. til min datter. Den blev købt ved Ribe Cykelllager, idet jeg forventede god kvalitet og god service.
Det har vist sig, at ingen af delene har jeg fået!
Hverken kvalitet bedre end i Bilka eller så god service, som jeg før har fået i Bilka.
Først i maj 2021 viste det sig, at lejerne begyndte at falde ud af navgearet på baghjulet, på en ellers velholdt cykel uden rust.
Da jeg henvendte mig ved Ribe Cykellager på telefon, med henblik på at få udbedret fejlen inden for garanti/reklamations perioden på 2 år, ville de ikke udtale sig, før vi kom med cyklen. Jeg blev modtaget med en besked om, at de kunne se, at der ikke var blevet overholdt service på cyklen. Jeg svarede, at jeg jo heller ikke forventede, at det var en Bilka cykel jeg havde købt. Til dette svarede medarbejderen, at stumper er de samme som i Bilka, og kun design der var anderledes.
Jeg tænkte hvorfor i hulen jeg så skulle have valgt en tre gange så dyr cykel i Ribe, istedet for en lign. i Bilka?..
Jeg sagde til sælgeren, at jeg ikke ved købet var oplyst om, at der skulle udføres service (hos Ribe Cykelllager), før reklamationsret kunne overholdes. Sælgeren henviste til, at det stod der i servicebogen!
Jeg har efterfølgende læst servicebogen, og konstateret, at der intet sted står anført, at service er et krav for at reklamationsretten kan kræves. Der står ALENE, at “Det er klogt at tage imod tilbuddet om eftersyn”. Tages imod tilbuddet, udvides reklamationsretten UD OVER de to år Købeloven nævner.
Jeg var heldig, at leverandøren påtog sig udgiften til reparationen, når jeg blev afvist af Ribe Cykellager.
Jeg har sammen med min mand netop afhentet den reparerede cykel.
Da vi spurgte til om der var 2 års garanti på det nye navgear. Dette blev afvist, men da min mand spurgte ind til købeloven, blev vi oplyst om, at der er et halvt års garanti fra Ribe Cykellager og 2 års reklamationsret ved producenten.
Samtidig blev der igen stillet krav om service!
Min mand nævnte, at ved køb af cykel i Bilka, bliver der ikke stillet krav om service, hvorefter en uforskammet medarbejder svarede “at så syntes han, at vi skal købe cykel i Bilka næste gang”!!!!!
Hvilke andre butiksmedarbejdere vil slippe af med sådan en besked til en kunde???
Min mand nævnte, at service på et navgear normalt kun er et par dråbe olie. Til dette svarede medarbejderen, at navgearet bliver adskilt til alle service. Dette undrer, når der i servicebogen står anført, at “Skal navgearet fungere optimalt, bør det adskilles, renses og smøres min. hvert andet år”.
Det passer også sammen med, at jeg netop ønskede en cykel med navgear, grundet det mindre behov for vedligeholdelse.
Jeg kan læse her i Trustpilot, at Ribe Cykellager normalt vælger at antyde kunden har uret eller husker forkert.
Jeg forventer egentlig derfor også, at det sker i dette tilfælde, men Ribe Cykellager skal bare huske, at min perception af det hændte, ikke kan tages fra mig, samt at jeg aldrig køber cykel i Ribe Cykellager igen, eller i det hele taget anbefaler andre at gøre det.
En stor “velrenommeret” butik som Ribe Cykelllager burde behandle deres kunder bedre, en jeg er blevet behandlet!!!
Tina Jørgensen
Fik at vide første service var gratis og jeg ville modtage en sms når det var tid til eftersyn. Da jeg endelig får en besked koster det penge. Systemet havde fejlet, så derfor kunne jeg ikke længere få eftersynet gratis. Prøvede at snakke med dem om det var dem der ikke havde indkaldt, men det var de totalt ligeglade med.

Vastaus yritykseltä Ribe Cykellager
Køb trygt din cykel her !
Mindre fejl på hjemmesiden, så jeg ikke kunne bestille ønskede cykel. Blev rettet ganske kort tid efter henvendelse.
Bestilte cykel Torsdag og 1,5 time efter ringede de til mig og sagde de kunne komme med den Mandag. Der var lige lidt ekstra ting jeg havde bestilt som ikke var hjemme, så om de måtte levere et alternativ, det fik de lov til da skærme og drikkedunksholder for mig ikke var vigtig med farve bare funktionen var der. Deres alternativ passede desuden bedre til cyklen.
Cyklen stod der Mandag efter returnering og var endda samlet og påmonteret ekstra udstyret, samt sadlen endda sad i perfekt højde til mig. Det er sku god service, så største anbefalinger herfra.
Jeg køber bestemt cykel hos dem igen, en anden gang
Fraråder alle at købe elcykel igennem dette her firma.
I januar 2020 købte jeg en.
Og havde jeg vidst, at jeg skulle igennem alt det her, så havde jeg lyttet til folk rundt i byen, og gået andre vej.
Har ikke haft andet end problemer, og de vil ikke en gang i dialog med folk, hellere ikke når det drejer sig forbrugerklagenævnet.
Nej de vil gerne have ens penge, men betale, ikke tale om.
De siger en masse, som ikke passer.
Men så er det godt at men har andre mekaniker som også kan undersøgt ens cykel.
I fortjener ikke en gang en stjerne.
Professionel og menneskelig betjening og imponerende udvalg
God betjening, udskiftning af defekt lås til batteri uden beregning
Der er god betjening og venlighed ved henvendelse. I gør det godt og dejlig at I kommer ud til os på landet og reparere cyklen.
Jeg er meget glad for min cykel - den bedste cykel jeg nogensinde har haft og som Ribe Cykelhandel har solgt til mig - og så gør det ikke noget at det blæser, når jeg har sådan en cykel. Jeg cykler bare derudad i alt slags vejr og uden el-/hjælpemotor :)
En fuld tilfreds stillende handel , god rådgivning
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.