Been struggling finding a girdle locally in the UK. Always dubious buying from abroad but fantastic prices for both the items and the shipping costs so thought would give this company a try. Very impr... Näytä lisää
Bought genuine Bauer ice hockey pants and they were significantly cheaper than UK prices. Delivery was reasonably priced via UPS and took about a week which seems fine. I was concerned about buying f... Näytä lisää
Ich habe zum ersten Mal Hockeyausrüstung bei Ihnen gekauft: Beinschützer und eine Mütze! Die Auswahl ist sehr gut, die Preise sind auch etwas niedriger als bei anderen, auf meine Anfrage im Online-Cha... Näytä lisää
Well intentioned retailer. I bought a load of gear for my kids. The shorts arrived with size labelling that was different to the size guide on the website. ReXhockey say they provide more realis... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Danmarks største og bedste forretning + webshop, med alt ishockey- og rullehockey udstyr! Forretningen er 400 kvm Pure Hockey! Vores webshop er til dig, der ikke har mulighed for at besøge forretningen. Dag-til-Dag levering i hele Danmark. Vi sætter kunden 100% i fokus, og vores kyndige team står altid parat til at hjælpe dig.
Hobrovej 14, 2610, Rødovre, Tanska
On vastannut 20 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super fint
Super fint
Var hurtig til at ringe og fortælle at der lige ville gå lidt ekstra dage
Ny stav en søndag
Min søn skulle til Canada med sit hold (U14) mandag den 5/2-2024.
Han stod lørdag eftermiddag den 3/2 med en stav delt i to.
Vi fik kontakt til Max fra Rex og han kørte søndag morgen ud til butikken for at hente en ny stav til min søn, som vi så hentede i kiosken hos Falcon.
Det er virkelig god service.
Super Preis und schnelle Lieferung
Super Preis und schnelle Lieferung
Verpackung sehr gut, alles heile und schnell angekommen.
Schneller Versand
Übersichtliche Website in deutscher…
Übersichtliche Website in deutscher Sprache.
Wie schnell die Lieferung ankommt, werde ich erfahren.
Altid venlig personale i butikken
Altid venlig personale i butikken. Super hurtig med web bestillinger.
Altid venlig til at svare på spørgsmål og meget hjælpsom
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering, i bedst mulige indpakning. Fuld tilfredshed.
Es war alles prima!
Top Preise und vor allem Top Service
Top Preise und vor allem Top Service
Anfragen wurden extrem schnell und super freundlich beantwortet
Tolles Produkt
Hallo, gute Beschreibung und gutes Produkt. Gerne immer wieder, hat alles super funktioniert, alles unkompliziert. Schnelle Lieferung.
Vielen Dank 😊
Lynhurtig og super god service
Top Eishockey Onlineshop
Tolle beschreibung, super Ware, ,kurze lieverzeit in die Schweiz und beste Preise. Vielen dank für eure tolle Arbeit. Ich werde sicher wider bei euch Einkaufen
God hjemmeside og hurtig levering…
God hjemmeside og hurtig levering .perfekt også når man er i butikken i Rødovre 👍👍
God hjemmeside og super service
God hjemmeside og super service. Vi var i tvivl om hvilken flex en ny stav skulle have. Det vi blev anbefalt passer perfekt👍 Vi glæder os til at handle hos dem igen til jul.
Nem og gennemskuelig hjemmeside og godt…
Nem og gennemskuelig hjemmeside og godt udvalg. Hurtig levering.
Første men bestemt ikke sidste gang jeg handler hos RexHockey!