Restaurant Cooks Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Ja, det var vel ok bortset fra at jeg bestilte Penne men fik en ret med tre forskellige pastaen hvilket tyder på, ay rengøringen måske er tvivlsom. Hertil kommer, at en lille smule ekstra ost koster 1... Näytä lisää

Hej alle sammen, jeg vil bare fortælle hvordan min oplevelse var da jeg trådte ind på cooks. Meget flot restaurant med virkelig hyggelige omgivelser, god musik, lækker vin og tapas. Hammer lækre hoved... Näytä lisää

Havde jeg kunnet give 0 stjerner var dette nok mere korrekt anmeldt. Havde bestilt takeaway til 5 personer- bla 2 x Mexican Burger; begge bøffer var stortset rå, og der var ikke skyggen af jalapen... Näytä lisää

Super hyggeligt restaurant i Holstebro. Flot indretning og meget sødt og venligt personale. Her får du byens bedste bøffer, er du til Tapas haver de en fantastisk tapas planke. Kan varmt anbefale r... Näytä lisää

1. Ravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

global

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kun gode oplevelser!

Cook’s er efterhånden blevet mit yndlingsspisested i Holstebro. Der er altid god service og god mad.

Der er mange dårlige anmeldelser, kan jeg se, men jeg forstår det virkelig ikke, da alle i min omgangskreds synes rigtig godt om Cook’s.

Man skal være obs på, at man selvfølgelig ikke får oceaner af mad, da det er en restaurant, men det er jo også kvalitet frem for kvantitet. Er man meget sulten, kan jeg personligt anbefale deres pizzaer, der har en ret god volume.

Kan kun varmt anbefale det!

11. joulukuuta 2020

Jeg bestilte en Coté de buef

Jeg bestilte en Coté de buef, får af vide 10 minutter senere de ikke har flere, bestiller en rib eye med håndskåret pomfritter, først får jeg en forkert sodavand.. og så spidser de mig af med de forkerte kartofler, jeg spørger dem så efter om det her er håndskåret pomfritter hvor de så vil lave nogen nye til mig, jeg venter og venter og går derefter så op og spørger til mine pomfritter, jeg kan så tydeligt se at de har glemt mine pomfritter, jeg beder dem beholde deres mad og give det til en anden fordi jeg vil ikke have mere af deres mad.

Da vi så kommer ud derfra opdager jeg så at min kollega har betalt 55kr for meget på han’s regning.

Jeg sætter ALDRIG mine ben på det sted igen det hele sejler og de har ikke styr på noget som helst.

Tak for ingen tin.

27. elokuuta 2020

Vores ynglingsrestaurant i byen...

Det her er bare vores ynglings restaurant i byen.
Vi kommer her ofte, og uanset hvilket tidspunkt på dagen vi kommer, så bliver vi altid taget venligt imod af ejeren Huso. Maden er veltilberedt, råvarerne gode og friske og det smager altid godt.
Omgivelserne er blevet SÅ flotte efter renoveringen af den gamle restaurant...og det er SÅ gennemført, det der er blevet lavet.
På sultne dage kunne vi måske godt tænke os at portionerne var lidt større - men så er der altid plads til en lækker dessert.
Huso er en arbejdsom ildsjæl og han elsker sit job, kan man se...så på Cook’s er man altid både velkommen og i gode hænder. Iøvrigt så er deres take away også fantastisk !!!
5 stjerner herfra naturligvis ❤️

26. maaliskuuta 2020

Tjek regningen

Maden er fin, men nu har jeg af flere omgange oplevet, at regningen er forkert. Helt op til 25%!! Så tjek altid regningen, da prisen ellers bliver dyrere end forventet. Ikke godt nok

22. syyskuuta 2019

Hold jer væk

Da jeg fik mit stjerne skud havde jeg fået ende skiven af toastbrødet og den dampede fisk have ikke tilberedt ordenligt mit råd er at holde jer langt væk fra cooks

20. heinäkuuta 2019

Dårlig mad

Dårlig oplevelse og især den stjerneskud vi fik, den var overhovedet ikke pengene værd. Nu er den anden gang, med dårlige oplevelse af maden, så vi finder et nyt sted at komme næste gang.

20. heinäkuuta 2019

Dur ikke

Bestilte en mexican burger. Blev serveret uden jalapenos og salsasauce. Noget tørt.
Påtaler det til den noget unge og uerfarne men ellers glad servitrice som vælger at glemme/ignorer det.
Da vi kommer til betaling spørger jeg om jeg ikke kan få de manglede ingredienser med hjem siden de jo er betalt for. Får to små plast bøtter udleveret og et forsat god aften. Hvad sker der lige der?
Godt øl, deraf den ene stjerne

7. huhtikuuta 2019

Herning vs Holstebro

Jeg har både prøvet Cooks i Herning og Holstebro og hvis jeg kunne bedømme dem enkeltvis ville Herning helt klart få 5 stjerner og Holstebro ville få 2-3 stjerner.
Herning:
Vi fik en rigtig god service en imødekommende tjener som kom og spurgte til hvordan maden var og vi blev tilbudt kaffe efter vi havde spist. Maden var også rigtig god, vi fik begge pasta.

Holstebro:
Det virkede lidt som om vi var i vejen, vi kom 16:15 og blev spurgt om vi ville være færdige inden Kl 18..
Da vores drikkevarer kom blev de sat rimelig hårdt i bordet og tjeneren gik uden at sige et ord.
Der var en revne i mit glas og da maden kom var der slået et hjørne af tallerkenen.
Jeg fik en burger med pommes og brødet var så hårdt at jeg næsten ikke kunne skære igennem det og bøffen var gummiagtig at tygge i.
De ansatte gik med mobilen i hånden og stod og hang ved bordene og snakkede meget højt.
Den eneste grund til at jeg skulle give 3 stjerner til Holstebro var da vi skulle betale blev vi mødt af en glad venlig ung mand.

10. helmikuuta 2015

Dårlig mad og forkert mad.

Vi var 4 stykker inde og bestille noget mad vi skulle have med hjem, vi får først og fremmest en forkert pizza med hjem, en af pizza'rne har også muggent løg på , min kammerat betaler 101,- for en pizza fordi han skulle have ekstra oksekød , ekstra cocktailpølser og ekstra ost på, ingen ekstra ost, alt i alt 7 små cocktail pølser , dem som er skive skåret , og alt i alt 4 små klatter oksekød.

2. elokuuta 2014

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili