Restaurant Cooks Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Ja, det var vel ok bortset fra at jeg bestilte Penne men fik en ret med tre forskellige pastaen hvilket tyder på, ay rengøringen måske er tvivlsom. Hertil kommer, at en lille smule ekstra ost koster 1... Näytä lisää

Hej alle sammen, jeg vil bare fortælle hvordan min oplevelse var da jeg trådte ind på cooks. Meget flot restaurant med virkelig hyggelige omgivelser, god musik, lækker vin og tapas. Hammer lækre hoved... Näytä lisää

Havde jeg kunnet give 0 stjerner var dette nok mere korrekt anmeldt. Havde bestilt takeaway til 5 personer- bla 2 x Mexican Burger; begge bøffer var stortset rå, og der var ikke skyggen af jalapen... Näytä lisää

Super hyggeligt restaurant i Holstebro. Flot indretning og meget sødt og venligt personale. Her får du byens bedste bøffer, er du til Tapas haver de en fantastisk tapas planke. Kan varmt anbefale r... Näytä lisää

1. Ravintola

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

global

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

NEJ TAK

Når man kommer ind står man oveni alle dem der har bestilt take away. Man bliver ikke budt velkommen og er selv nødt til at henvende sig. Der bliver man modtaget som om det er en belastning man er der.
Man sidder så tæt at man ligeså godt kunne sidde på skødet af dem ved de andre borde. Så meget larm at man ikke kan hører hvad man selv tænker. Arrogant personale. Utroligt lang ventetid på maden. Der er møgbeskidt i indgangen, og ved bordet vi blev placeret ved var der sprøjt af diverse ting på væggene.

Vi endte med at gå og finde på noget andet.

3. marraskuuta 2023

Dårlig tilberedt pizza

Vi havde bestilt en pizza med bl.a øksekød.
Oksekødet var lavet i små fars kugler .
Efter at havde spist ca 1/4 af pizza prøvede vi at skære en af de små oksekøds kugler over. Stor var vores overraskelse ved at opdage at de inde i kuglerne var rå. Det var rå fars. Vi tilkaldte en ung tjener som ikke lad til at forstå hvad det var problemet med opvarmet rå fars. Hun lovede dog at sige det videre til kokken da vi havde bedt hende om at fortælle ham at man ikke måtte server sådan en bakterie bombe. Vi gik ned for at betale da vi ikke ønskede at spise mere af deres potentielle bakterie fyldte mad. Efter at havde betalt fortalte vi også den voksne tjener om vores oplevelse . Han lovede også at nævne det for kokken. Det gjorde han måske også efter vi var gået. Den uge tjenere vi fortalte om vores oplevelse havde ikke gjordt det i løbet sf de 5 min der var gået fra vi fortalte hende det.

7. syyskuuta 2023

Meget dårlig service

Meget dårlig service. En ung tjener ser meget undrende og overlegent på mig da jeg som kvinde kommer helt alene til deres restaurant. Han nærmest kaster menukortet i bordet. Jeg får bestilt og han skriver det ned. Jeg bestilte en glutenfri pizza nr 2 men senere kommer en glutenfri pizza nr 3 med en del spagetti fyldt med gluten😳 jeg beder derfor at få lavet den rigtigt hvilket så kommer til at ske. Bunden er en “papbund” fra fryseren og ikke lavet som de alm. bunde. Da jeg skal betale regningen kommer jeg til at betale for meget. Jeg går ind igen og får dog det rigtige beløb tilbage. Alt i alt en dårlig oplevelse!!!

19. heinäkuuta 2023

Det kan I gøre bedre

Det kan næppe være en pizza magen til den jeg lige har spist, som I fik kåret som Danmarks bedste pizza i 2019. for den jeg spiste, havde slatten og gummiagtig bund og var bestemt ikke pengene værd. Men venlig betjening har I

10. kesäkuuta 2023

Havde jeg kunnet give 0 stjerner var…

Havde jeg kunnet give 0 stjerner var dette nok mere korrekt anmeldt.

Havde bestilt takeaway til 5 personer- bla 2 x Mexican Burger; begge bøffer var stortset rå, og der var ikke skyggen af jalapenos ( som der ellers står i beskrivelsen af maden). En kedelig oplevelse- råt kød og temmelig smagsløs og intetsigende burger ikke de 129 kr de kostede or. Stk. Slet ikke hvad jeg havde forventet af en restaurant- Så havde en tur på mc donalds været både billigere og bedre tilberedt mad.

19. tammikuuta 2023

Glemt at udlevere produkter i take away

Havde bestilt 3x take away produkter.
Da jeg kom hjem var der kun mad med til 2, resturanten håndterede det ret skidt og beskyldte os kun for at have bestilt 2 produkter. Trods vi havde betalt for 3.

Normalt ville man tilbyde et gavekort eller maden gratis.
Men nej i tilbød kun at man kunne komme og hente burgeren
Eftersom vi har 5km hver vej, følte vi ikke det var det værd.
Ærgeligt at servicen er dårlig, når maden er god.

2. tammikuuta 2023

Trist og kedelig dyre pizzaer

Trist og kedelig pizzaer. Det kan ikke anbefales. Bundene var ikke hævet og meget kompakt og gummi. Ærgeligt for pizzaer der koster 110-125 kr pr stk.

27. marraskuuta 2022

Svineri med priserne

Jeg var på cooks Holstebro og bestilte en pizza, der var kebab på, jeg spurgte så om jeg måtte få kylling i stedet for kebab.
Dette kunne jeg godt, men da jeg betaler regningen har jeg betalt 12kr ekstra for det, selvom det ikke er mange penge, syntes jeg det er svineri at tage så meget ekstra.

Oveni har jeg betalt 25kr ekstra for en glutenfri bund, så synes jeg det bliver mange penge, når en pizza i forvejen koster 96kr..

24. elokuuta 2022

ØV! Service

Cooks plejer at være en af de foretrukken steder at gå hen og få noget lækkert mad med godt selskab. I dag var oplevelsen knap så sjov. Efter at have fået en omgang lækker mad, ventede vi 40 min på at få muligheden for at bestille dessert efter selv at have opsøgt personalet.

Imellem tiden stod personalet at hygge snakkede bag disken, og ikke opmærksomme på deres kunder. Det virkede næsten som om de bevist kiggede den anden vej.

25. huhtikuuta 2022

Super profesionel restaurant.

Super profesionel restaurant.
Vi havde bestilt bord til 6 hos Cooks 3 dage før vi skulle komme, og vi havde kun hørt godt om restauranten så vi glædede os. Da vi så kom som aftalt så var vores bestilling desværre smuttet for dem, og jeg blev mildt sagt noget irriteret.
Men så tryllede de på en eller anden måde og vi fik alligevel et bord og oven i købet et rigtig godt bord det syntes jeg var meget professionelt af dem.
Restauranten var helt fyldt og de havde også meget take away samtidig, men selv på grund af at de havde vildt travlt så formår de at servere 6 × 3 retters menu som var helt fantastisk virkelig vel tilberedt og super lækkert, og blev serveret inden for rimlig tid efter vi havde bestilt.
Stor tak til personalet for super service og meget lækker mad.
KAN KUN ANBEFALES.
MVH.
Henrik fra Solrød Strand.

24. huhtikuuta 2022

Arrogant personale (særligt ejer) - man er ikke velkommen

Jeg har, sammen med familie, venner og kolleger, spist on/off hos Restaurant Cooks i mere end 10 år. Hver eneste gang, jeg har været der, er der efterfølgende minimum gået et år, før jeg er kommet tilbage, og det er der kun én eneste grund til: vanvittig dårlig service. Ejeren er ekstremt opblæst og arrogant og hverken hilser, smiler eller ønsker folk en god dag, og maden bliver nærmest smidt på bordet, uden han værdiger dig et blik, før han går. Når man kommer ind, bliver man ALDRIG nogensinde budt velkommen med et smil eller et oprigtigt "velkommen", og det samme gælder, når han skal tage imod bestilling ved bordene, og som tidligere skrevet også, når han serverer maden. Han er kold og distanceret, og man føler sig absolut ikke velkommen. Det er ærgerligt, for maden er såmænd god, men man gider ikke komme et sted, hvor man på ingen måde føler sig velkommen. Vi var der for nylig (seks personer), og da vi skulle betale, var det en ung mand, der stod ved kassen. Han hverken smilede eller spurgte, hvad vi syntes om maden, og han ønskede os heller ikke en god dag. Er det ikke det mindste, man kan gøre, når man sender kunderne ud ad døren? Hvad er der med den adfærd på dét sted? Ønsker de ikke kunder - de virker mere eller mindre trætte af, at vi er der? Nu går der formentlig lang tid, før vi kommer igen, for alle ved bordet talte om, at det var direkte ubehageligt, lige fra det sekund vi ankom, til vi gik ud ad døren. Særligt ejeren er et kæmpestort problem - hvis du er så træt af kunder og dit arbejde, hvad laver du der så?

15. helmikuuta 2022

Cooks er helt klart en af byens bedste…

Cooks er helt klart en af byens bedste restauranter. Indretningen er hyggelig og stilfuldt, og personalet er imødekommende og venlige. Maden er altid velsmagende og af bedste kvalitet. Jeg er aldrig gået skuffet derfra.

23. lokakuuta 2021

Bookning af bord

Hej.
Jeg ville have skrevet privat til jer, men det kan man ikke. Så det bliver her:
Jeg vil bare lige kommentere på min/vores oplevelse i dag. Vi ringede i går og bestilte et bord til 18.30 i dag, men fik at vide at der først var plads kl 20. Det blev godkendt, og vi så frem til det.
Så kom vi ind i dag kl. 20, og der var fuldt booket med selskab. Det synes vi faktisk ikke er i orden. Vi havde glædet os til at smage jeres gode mad igen, og fantastiske service.
Mvh
Julie

16. lokakuuta 2021

Reserverede bord til kl 18 på forhånd…

Reserverede bord til kl 18 på forhånd men kommer stadigvæk til at vente i 20 minutter efter tiden.... Virkelig dårligt, man sidder og gnider sig op ad de andre i restauranten ligesom sild i en tønde også....... Det giver ingen mening at reservere bord når man alligevel skal stå og vente. Har ikke prøvet værre i rigtig lang tid.

16. lokakuuta 2021

Altid superlækre velsmagende retter…

Altid superlækre velsmagende retter tilberedt af friske råvarer. Og kvaliteten er altid dem samme= super.
Er vild med deres åbne køkken, hvor man kan følge med i tilberedelsen af maden.
Nr. 23 Cook`s indbagte er en klassiker.
Og lidt vildt at BIG7travel har kåret Restaurant Cooks til Danmarks 24. bedste pizzaria når der er 1430 i alt!

10. lokakuuta 2021

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili