Prof-Shoppen - Esbjerg Arvostelua 253

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Øresundsvej 7, 6715 Esbjerg, Esbjerg N, DK

Ok pris og levering, dog var maskinen ikke helt klargjort selvom det var en del af tilbuddet, der manglede hydraulik olie på bagtøj og net foran var ikke monteret. Ellers er det rimeligt gnidningsfri... Näytä lisää

Jeg bestilte en lækker Stihl grensaks på batteri. Shoppen var meget nem at håndtere. Anbefalede både saks og shoppen til min nærmeste nabo, som nu også har købt online butikken i Esbjerg. Når jeg skre... Näytä lisää

Handlen var god men fragten var dårlig . En knækket tagrende efter påkørsel og en sur nabo da chaufføren forsøgte at vende bilen på hans græsplæne

Har flere gange handlet hos samme virksomhed, og hver gang fået en udsøgt behandling. Virksomheden kan kun anbefales. Stiga produkterne - jeg har snart 3 af slagsen - er gode og holdbare produkter, n... Näytä lisää

1. Trailer-kauppias
  2. Remonttitarvikeliike
  3. Työkalukauppa
  4. Peräkärrykorjaamo
  5. Peräkärrytarvikkeiden myymälä
  6. Peräkärrykauppias

Prof-Shoppen er din partner indenfor blandt andet trailere, skov-, park- og havemaskiner, samt værktøj og autotilbehør. Vi er landsdækkende med afdelinger i Esbjerg, Randers, Nr. Aaby & Ringsted, og yder også landsdækkende garanti. Vi har showroom, værksteder og lager i vores afdelinger i Jylland, på Fyn og Sjælland, så du har altid mulighed for at se og opleve de produkter du er interesseret i. Vores produkter kan købes via webshoppen 24/7 og sendes hurtigt og nemt hjem til din adresse. Vi gør altid vores bedste for at yde den bedste rådgivning og service på vores værksteder, og du taler med erfarne fagfolk når du får fat i vores kundeservice.

• Øresundsvej 7, 6715, Esbjerg, Esbjerg N, Tanska

• 28490909

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 64 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Bestilte en vare som ved køb skulle…

Bestilte en vare som ved køb skulle være leveret indenfor 1-2 dage.
Der gik to måneder. Måtte selv tage kontakt for at høre hvad fa**** der var i vejen, og så gik der lige yderligere en måned

23. huhtikuuta 2026
Prof-Shoppen - Esbjerg-logo

Vastaus yritykseltä Prof-Shoppen - Esbjerg

Hej Morten

Vi kan kun undskylde for den lange leveringstid, vores leverandør har desværre haft meget store problemer med at levere denne vare.

Vi bestiller kun direkte ved vores leverandører for at sikre vores kunder originale dele, og desværre kunne vores leverandør ikke leve op til deres egne leveringstider denne gang hvilket vi beklager dybt.

Mvh,

Rene
Prof-Shoppen

Ok pris og levering

Ellers er det rimeligt gnidningsfrit at handle hos Prof-Shoppen

27. huhtikuuta 2026

Handel med Prof - Shop