Private Training Online (PT Online) Arvostelua

1 098
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Jag är jättenöjd. Jag har provat olika PT-online tjänster genom åren och Private Training Online är den som funkar bäst för mig. Appen funkar bra (smidig , enkel, lätt att förstå ), lagom kontakt med... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Man får bra och snabb feedback från sin PT. Har kunnat se resultat dirket. Kunde få mer information om användning av appen och de olika funktionerna för att förstå hur man kan använda appen. Allt som... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag använder bara träningsdelen, tycker att det är ett bra upplägg på övningarna, lätta att följa. Motiverar mig att gå till gymmet. Mat delen fungerar dåligt, den delen av appen håller inte måttet. S... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tvekat länge om en personlig tränare online, rädd att misslyckas & ge upp. Men det va det bästa jag gjort! Han lägger upp grymma träningspass & kostscheman efter mina önskemål & behov :) Rekommenderas... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Personal trainer
  2. ja myös
  3. Fitness-tunti
  4. Fysikaalinen kunto-ohjelma
  5. Hyvinvointiohjelma
  6. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  7. Kuntosalit

Tietoja yrityksestä Private Training Online (PT Online)

Yrityksen kirjoittama

Tränings- och kostschema anpassat unikt efter just dig och dina mål. Support från personlig tränare och kostrådgivare med regelbundna uppföljningar och nya upplägg varje månad. Läs mer om PT Online

Kom igång med PT Online: Priser & Anmälan

Vad vi erbjuder:

• Obegränsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vägledning när du behöver det.

• Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bästa resultat.

• Nya upplägg varje månad: Nya tränings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.

• Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.

• Träningsprogram anpassat efter just dig: Våra träningsprogram skräddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

• Skräddarsytt kostschema: Våra kostscheman är utformade för att stödja dina träningsmål och säkerställa att du får i dig rätt näring.

• Över 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 år hjälpt tusentals människor att nå sina tränings- och hälsomål.

• Träna hemma, utomhus eller på gym: Våra program är utformade för att fungera var som helst, så att du kan träna på det sätt som passar dig bäst.

• 14 dagars ångerrätt: Prova våra tjänster utan risk. Om du inte är nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.

• Godkänt för friskvårdsbidrag: Våra tjänster är godkända för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.

Om oss:
Sedan 2012 har Private Training Online hjälpt tusentals personer att nå sina tränings- och hälsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg är vi här för att göra din hälsoresa så effektiv och enkel som möjligt.

Läs mer om PT Online här

(1 098)

103 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Toppenstöd från PT

Träningsdagen av appen funkar strålande, har trots julledigheten fått mycket respons och feedback från min PT. Fick lite panik över hur invecklad kostregistreringen verkade men min PT var snabb med att lugna mig och ska fixa ett färdigt kostschema att utgå från istället. Appen har lite att önska, men supporten från PT är toppen!

31. joulukuuta 2025

Easy training from home

The training tasks are created for me as a beginner who can't go to the gym due to personal reasons. This makes it easy for me to train professionally at home.

24. joulukuuta 2025

Tummen upp

Gillar upplägget att de skickar med ett par extra program för hemmaträning. Motiverande att få ett program att följa!

19. joulukuuta 2025

Riktigt bra app

Riktigt bra app, kost registreringen har mer att önska. Annars är det roliga pass och bra feedback

17. joulukuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Bra träningsupplägg och diet plan

Bra träningsupplägg och diet plan. Men skulle kunnat önskat mer i diet sektionen av appen. Blir förvirrade att hoppa mellan app, pdf och hemsidan för att få tag på recept för att sedan inte kunna filtrera på protein, kolhydrat och fett (hur många p ett recept har i varje kategori). Dessutom funkar sällan barcode scanner. Så har slutat med att jag använder Lifesum. Men där är problemet att det inte går att synka med PT Online. Så får sedan skriva in allt manuellt in i appen. Men i övrigt är en bra app och uppläget har fungerat bra !

16. joulukuuta 2025

Pt-online

Skräddarsytt efter mig och mina önskemål. Enkelt att navigera i appen. Bra tränings-upplägg, och för första gången i livet tror jag att jag kommer få rutin pådehär med träning! 👏 Känns lovande.

4. joulukuuta 2025

Bra och snabb återkoppling

Bra och snabb återkoppling, lätt att följa i träningen. Känns anpassat efter mina behov och mål. Gillar inte kostregisteringen, hade varit enklare om den var på svenska.

25. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin