Saanut 5/5 tähteä

Prinsens lager har varit hur smidigt som helst att använda. Från första kontakt till att använda containern vid mellanlandning mvid två flyttar. Rent och fräscht i containern, smidigt för flyttkillar... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och trevlig service. Lösningsorienterade (löser problem, inte paragrafryttare) Information har skickats ut i god tid. Bra läge och access till container. Skulle dock gärna se 24/7 access. B... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Lätt att få förråd. Inga problem när man ställer frågor, får alltid trevliga svar. Har bara bra att säga. Jämfört med ett annat bolag som också hyr ut förråd där de var mycket otrevliga och inte tillm... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Varasto
  2. Itsepalveluvarasto
  3. Varastotila

Yrityksen kirjoittama

Vi är ett familjeföretag som erbjuder prisvärda förrådscontainrar där du smidigt kör ända fram till förrådsdörren med både bil och släp. Förråden är antingen isolerade eller oisolerade och allt sköts digitalt. Vi hjälper både dig som är privatperson och dig som är företagare. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

4,6

Lugn och fin plats

Lugn och fin plats

4. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Egidra för din feedback, vi önskar dig varmt välkommen åter!🌟 Mvh Prinsens Lager

Saanut 5/5 tähteä

Fungerar riktigt bra med grind o lås

Fungerar riktigt bra med grind o lås . Bra information hela tiden.

15. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Marie, stort tack för din recension om oss och de fem stjärnorna! Det glädjer oss att du varit nöjd med förrådskonceptet hos oss och vi önskar dig välkommen åter!😊 Mvh Prinsens Lager

Saanut 5/5 tähteä

Enkelt att ta sig ut och in även om…

Enkelt att ta sig ut och in även om låset hängde sig ibland.
Skönt att allt var på markplan så att man inte behövde dra tunga möbler i trappor.
Nära till.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Gunnar, vi uppskattar att du tagit dig tiden att skriva en fin recension till oss. Vi tackar för tiden som du varit kund och önskar dig varmt välkommen åter i framtiden!🌟 Mvh Prinsens Lager

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Mats för din recension, det glädjer oss att du varit nöjd med varmförrådet. Vi önskar dig välkommen åter till oss i framtiden!🌟 Mvh Prinsens Lager

Mycket bra

Mycket bra.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Vi tackar dig för det fem stjärnorna och det glädjer oss att du varit nöjd som kund. Varmt välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Saanut 5/5 tähteä

Ett väldigt smidigt sätt att utöka…

Ett väldigt smidigt sätt att utöka lagerplats vid behov.

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Gert för det fem stjärnorna! Varmt välkommen åter till oss😊 Mvh Prinsens Lager

Saanut 5/5 tähteä

Har använt en isolerad container

Har använt en isolerad container, fungerat utmärkt och som förväntat. Det som utmärkt sig är en väldigt bra kundservice. Rekommenderas

3. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Petter, stort tack för din recension och det fina orden. Det glädjer oss att du varit nöjd med förrådet samt servicen hos oss. Välkommen åter!🌟 Mvh Prinsens Lager

Saanut 5/5 tähteä

Löste et förråd snabbt när det var…

Löste et förråd snabbt när det var panik med flytt.

20. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Olle, tack för det fem stjärnorna! Det glädjer oss att vi kunnat finnas till hjälp mitt i flyttkaoset. Vi önskar dig varmt välkommen åter om behov av magasinering skulle behövas igen!💫 Mvh Prinsens Lager

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt, lätt att få svar på sina frågar

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Elisabeth för din recension. Det glädjer oss att varit nöjd med förrådet och vi önskar dig varmt välkommen åter till oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

Great help and guidance.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Karin för stjärnorna! Vi önskar dig varmt välkommen åter till oss om magasinering skulle behövas framöver🌟 Mvh Prinsens Lager

Enkelt med bra pris

Enkelt och till ett bra pris

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Lars, tack för din recension och det glädjer oss att du varit nöjd med förrådet! Vi önskar dig varmt välkommen åter till oss😊 Mvh Prinsens Lager

Saanut 5/5 tähteä

Tjänsten är flexibel och sofistikerad.

Servicen var flexibel, professionell och svaren var snabba. Jag såg ingen negativ feedback.

Mvh / Walid

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Walid för din recension och fem stjärnor! Det glädjer oss att du varit nöjd med vår tjänst och vi önskar dig varmt välkommen åter till oss!🌟 Mvh Prinsens Lager

Saanut 5/5 tähteä

Bra upplägg till bra pris

Bra upplägg till bra pris! Har inget att anmärka på! 🤩

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Charlotta, Tack för de fem stjärnorna och det fina orden. Hoppas att flytten har gått bra och vi önskar dig välkommen åter till oss i framtiden!💫 Mvh Prinsens Lager

Enkelt och prisvärt

Bott utomlands i några år så förvarade stor del av vår möbler och annat i en container med Prinsens Lager. Absolut inget att klaga på. Höll temperatur bra, inga problem med fukt och var aldrig något krångel att komma in och ut i anläggningen. Verkligen prisvärt vs. andra lösningar.

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Stort tack Erik för din recension och de fina orden om oss. Vi hoppas att flytten gått bra för dig, du är varmt välkommen åter i framtiden om magasinering skulle behövas på nytt🌟 Mvh Prinsens Lager

Saanut 4/5 tähteä

Praktisk beliggenhet

Praktisk beliggenhet, nära till centrum. Stor o rymlig container. Mycke vattenpölar och sopor ligger runt containrarna. Till tider har det varit strul med låset till grinden. För övrigt helt ok.

3. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Leif, tack för din feedback och jättebra att du säger till angående detta, Vi kommer givetvis se till att undersöka varför grinden ej velat samarbeta samt skräp på området. Vi har övervakning på området samt larmtjänst tillkopplad. Önskar dig välkommen åter i framtiden!🌟 Mvh Prinsens Lager

Fint förråd

Fint förråd. Bra kommunikation med företaget. Dock upplevdes de andra hyresgästerna när vi var där som lite skumma.

15. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Tack Petter för din fina feedback. Det glädjer oss att vår kundservice har varit behjälplig samt att du varit nöjd med din hyresperiod hos oss! Varmt välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Saanut 1/5 tähteä

Jag hyrde förråd hos Prinsens Lager i…

Jag hyrde förråd hos Prinsens Lager i Västerås och efter bara drygt ett år höjdes hyran med hela 61 %. Motiveringen var ökade omkostnader, men i området syns ingen förbättring eller underhållsinsats – det är snarare tvärtom, området verkar lämnat vind för våg.
Jag tycker att en så kraftig höjning borde motsvaras av en tydlig förbättring eller åtminstone bättre information till hyresgästerna tidigare.

30. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Lena, tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att en prisjustering alltid kan upplevas som påfrestande. Hyresnivåerna påverkas bland annat av ökade drift, markkostnader, underhåll, försäkringar och den allmänna prisutvecklingen. Justeringar sker inte för enskilda kunder utan baseras på en generell prisöversyn för alla våra anläggningar. Vi arbetar löpande med förbättringar av både säkerhet, underhåll och tillgänglighet på våra områden även om allt inte alltid syns direkt utåt. Om du vill att vi tittar närmare på just ditt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss direkt på hej@prinsenslager.se så hjälper vi dig vidare. Mvh Prinsens Lager

Bra och enkel service

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Prinsens Lager

Hej Johan, stort tack för din fina feedback. Det glädjer oss att vår kundservice har varit behjälplig samt att du varit nöjd med din hyresperiod hos oss! Varmt välkommen åter🌟 Mvh Prinsens Lager

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin