Saanut 5/5 tähteä

De levering was top. De fiets was geweldig voor ons zoontje. Helaas na 2 maanden werd de fiets gestolen, 2 weken later weer teruggevonden. Wij blij, ons zoontje iets minder want de accesoires ontbrake... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bij deze wil ik iedereen waarschuwen voor dit bedrijf! Ik heb hier voor mijn dochter een fiets besteld, deze werd netjes de volgende werkdag geleverd. Maar.. de doos werd al op z'n kop gelev... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heb kinderfiets 2Cycle Cargo 16 inch bij Prijskiller gekocht. Prijs 119,95. Stevige en degelijke fiets. Zeer snel bezorgd. Onwijs goed ingepakt. In grote doos en alle onderdelen nog apart in karton ve... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een 18 inch jongensfiets gekocht voor onze kleinzoon zn verjaardag. Netjes en snel geleverd. Zelf even stuurtje en trappers plaatsen...en zelf 2 reflectors erop zetten. Door mijn onhandig... Näytä lisää

1. Polkupyöräliike
  2. Pyöräilytarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Prijskiller.nl de Grootste, Snelste, Goedkoopste Online fietswinkel van Nederland. o.a. Kinderfietsen, Meisjesfietsen, Jongensfietsen, Omafietsen, Fiets, Fietsen Meisjesfiets, Jongensfiets, Mountainbikes, Mistralbike, Vouwfietsen, Driewieler, Skelter, Step, kinderfietsje, kinderfietsjes, fun2bike. f2b, het bildt, sint annaparochie, enz.

3,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

3,8

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

geen 24 uurs levering met bestelling voor 14:00 uur

het bedrijf is erg traag in reageren, en in mijn ervaring konden ze niet leveren in 24 uur. ik heb op dinsdag avond besteld, en woensdag voor 14:00 uur besteld is de volgende werkdag in huis. voor mij kwam het aan op vrijdag laat in de middag, nadat ik meerdere keren heb gevraagd om achter de koerier aan te zitten. ik probeer ook te bellen met het whatsapp nummer maar er wordt niet opgenomen. alleen berichten worden soms gelezen. bang om je klanten aan de lijn te krijgen? de fiets zelf was goed. netjes verpakt en een handige instructie video per email. jullie krijgen 2 sterren; 1 voor klant beleving, en 1 voor de fiets. er was tenminste 1 ding goed.

8. huhtikuuta 2025

Met 2 dagen nieuw klemmetje in huis

Ik heb een 18 inch jongensfiets gekocht voor onze kleinzoon zn verjaardag.
Netjes en snel geleverd.
Zelf even stuurtje en trappers plaatsen...en zelf 2 reflectors erop zetten.
Door mijn onhandigheid heb ik 1 beugeltje te strak aangedraaid waardoor deze scheurde..
Mailtje gestuurd voor bijbestellen van extra klemmetje.
Met 2 dagen kreeg ik kosteloos een nieuw klemmetje opgestuurd.
TOP SERVICE...TOP BEDRIJF.

10. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Scherpe prijzen, snelle verzending, uitstekende service

Fijne website, overzichtelijk, goede prijzen en snelle levering. Kwaliteit van de producten ook prima.

Garantie zeer goed geregeld. Was een onderdeel van een fiets niet goed. Kon kosteloos worden geretourneerd en is ook kosteloos gerepareerd. Woensdag product verstuurd en zaterdag gerepareerd retour ontvangen, supersnelle service dus.

4. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Top fiets voor een leuke prijs

Onze zoontje is super blij met zijn nieuwe fiets. Meteen proefrit gemaakt. Montage van de stuur, pedalen en lichtjes was heel makkelijk. Fiets was perfect beschermd en ingepakt voor de transport. Hartelijk bedankt.

3. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Je verwacht een nieuw geleverde fiets

Je verwacht een nieuw geleverde fiets, maar niets is minder waar! Vervolgens kom je bij de klantenservice terecht. Zoals de naam doet vermoeden verwacht je als klant dat je geholpen wordt. Jammer maar helaas. Zeer brutaal en totaal geen oplossend vermogen. Personeel kan direct worden ingeschreven voor een cursus klantgericht en servicegericht werken.

Ze laten je als klant keihard vallen en kunt zelf zorgen dat je fiets gerepareerd wordt.

Je bestelling retourneren en geld terug, vergeet het maar.

Eindconclusie: een gewaarschuwd mens telt voor twee!

1. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Kwalitatief goede fietsen voor mooie…

Kwalitatief goede fietsen voor mooie prijzen
Vlot besteld, duidelijke website. Daarna goed op de hoogte gehouden door de track&trace. Bezorging binnen 2 werkdagen.
Vond het erg handig dat er een zelfgemaakte handleiding bij zit, hierdoor is de fiets makkelijk in elkaar te zetten. Daarnaast heeft de site ook nog instructiefilmpjes op Youtube, keurig!

15. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Mijn ervaring met deze site was helaas…

Mijn ervaring met deze site was helaas slecht. Ik heb het product gekocht bij de vervoerder voor de verzending zijnde PostNL, zoals vermeld op de site, en ik kreeg een link om de zending te volgen, maar op de tweede dag kreeg ik weer een link naar een andere vervoerder waar ik nog niet eerder van had gehoord. De site was niet betrouwbaar over het verzenden van de zending. De zending werd ook te laat afgeleverd. Ik zal niet opnieuw via deze site kopen

7. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De fiets is nog geen jaar oud…

Nog geen jaar geleden een kinderfiets van 150 euro besteld.
Niet lang daarna begon te fiets al wat roestplekken te creëren.
Maar nu volledig onder de roest.
Waardoor mijn zoontje er niet meer op kan fietsen, zonder zelf onder de roest te zitten.

Enige wat ik als antwoord krijg is: roest valt niet onder de garantie, je kan het schoonmaken.

Dit is dus niet het geval, het is niet weg te krijgen.
Erg kwalijk dat dit gebeurd na nog geen jaar tijd.

Voor ons de eerste en laatste keer dat wij hier een fiets hebben besteld.

13. toukokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin