Mijn ervaring met PoortCenter is helaas erg teleurstellend. Afspraken worden niet nagekomen en de communicatie verloopt uiterst moeizaam. Ik moet er zelf continu achteraan bellen en krijg nauwelijks d... Näytä lisää
Voor een client iets beteld maar tijdens de bestelling kwamen we niet verder bij de betaling omdat client geen internet bankieren heeft ,gebeld geluisterd naar bandje en zijn wegens verbouwing geslot... Näytä lisää
Zeer slechte communicatie met Portecenter; in 4 weken tijd met hun mailcontact gehad, waarbij na 1 keer gelukt contact vervolgens niet meer gereageerd werd op de 3 opvolgende mailtjes. Tot je met ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ben al aantal dagen bezig om een link te krijgen van after pay om te betalen. Met typen stond er per ongelijk gmol inplaatst van gmail dit is inmiddels aangepast in mijn account. Maar voor portecenter... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Portecenter.nl is dé webshop voor hobby & vrije tijd. Ben je op zoek naar (ont)spannende hobby artikelen, zoals modelbouw, legpuzzels, schilderen op nummer, borduren, vliegeren, Ministeck of radiografisch bestuurbare modellen dan is Portecenter jouw keus!
Bolderweg 2, 1332 AR, Almere
- 0850655704
- info@portecenter.nl
- www.portecenter.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle levering goede kwaliteit
Uitstekend !
Prima Afhandeling ! Ben zeer goed geholpen.
Mooi product, mijn zoon was er heel blij mee!!!
Nogmaals bedankt voor de vlotte en correcte service.
Snellere service verlenen.het is niet…
Snellere service verlenen.het is niet de andere dag bezorgd zoals bij t product staat.
Zeer goede afhandeling en bezorging
Zeer goede afhandeling en bezorging.
Snelle service
Zit nu al een week te wachten op een…
Zit nu al een week te wachten op een levering die binnen 24 uur in huis zou zijn reacties komen pas nadat ik er om vraag en dan zeggen ze nog niet echt wat de levertijd gaat worden.
Krijg ik antwoord gaat dat over een zending welke mijn dochter heeft geplaatst, klanten worden dan ook al door elkaar heen gehaald

Vastaus yritykseltä Portecenter
vlot en goed geregeld
Super winkel.!
Super winkel.!
Ik had meerdere dingen besteld en een artikel was niet op voorraad.
Ze hebben een beter en duurder artikel bijgevoegd en ik had mijn pakketje dus heel snel.
Bedankt daarvoor!
Goede en snelle verzending ik wil dit…
Goede en snelle verzending ik wil dit iedereen aanbevelen
Goed verpakt. Ben heel erg tevreden
Nul reactie als je contact zoekt met ze...!
Ik heb jullie een paar mails verstuurd m.b.t. een retour, maar ik krijg geen enkele reactie hierop terug.... slechte klantenservice!

Vastaus yritykseltä Portecenter
Kleuren op nummer
Duidelijke site, kreeg goede complete set.
Kleuren op nummer, echter zie je bij lichte kleuren de nummertjes erdoorheen. Mooie kleuren, prima kwaliteit
Snel en goedkoop!
Besteld op internet en de andere dag…
Besteld op internet en de andere dag was het binnen. Was een hele goede service van Portecenter. Vandaar die 5 sterren ben zeer tevreden.
Heb al weken geleden een schilderij…
Heb al weken geleden een schilderij besteld zou er vorige week zijn nog steeds niets gehoord. JAMMER
Geweldige service
Zeer tevreden.
Bestelling is netjes en snel verwerkt en bezorgd. De Afterpay optie is ook zeer aangenaam.
Zeer te vreden van de bestelling
Zeer te vreden van de bestelling, levering en het pakket. Ik zal als mijn schilderij klaar is zeer zeker een nieuwe bestellen. Ik heb nu een nieuwe hobby gevonden.