PontMeyer Arvostelua

2 308
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Vandaag super geholpen door Noud! Een aantal vragen gesteld en direct geholpen. Kan verder met waar ik volledig vastliep dus super snel en vriendelijk! Aanraderje jongens!

Saanut 4/5 tähteä

Ruim assortiment, vriendelijke hulp toen ik belde om advies en snelle bezorging. Enige minpunt was de bezorging, zeer chagrijnige chauffeur die kwaad weg reed, toen ik vroeg of hij mee wou helpen om... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Toen mijn eiken planken binnen kwamen op de vestiging nam de vestiging contact met mij op dat ze de kwaliteit te slecht vonden. Ze hebben nieuwe plakken besteld en deze zagen er inderdaad beter uit.... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Eerste bestelling gedaan , snel geleverd maar 1 fout artikel erbij , de volgende dag artikel omgewisseld. Dat ging allemaal goed. Minpunt : de chauffeur weigerde om de pallet van 2 meter lang mee te... Näytä lisää

Erinomainen

(2 308)

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke afspraken mbt afhalen.

14. helmikuuta 2024

Beste Jan Sessink,

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn om te lezen dat de service is zoals je van ons verwacht.

Zeer goede ervaring

Prettige en makkelijke communicatie.
Snelle en toplevering!

31. tammikuuta 2024

Beste Hugo,

Beste Sjaak,

Bedankt voor je mooie review!

We zien je graag snel terug bij PontMeyer Webshop of bij één van onze 48 vestigingen in Nederland.

Saanut 3/5 tähteä

Bestelling niet afgeleverd op de…

Bestelling niet afgeleverd op de afgesproken datum. Jammer, toch een dag vrij genomen voor niks.
2 dagen later alsnog afgeleverd, en daar hebben we niks op aan te merken, keurig gelost door de chauffeur, en alles netjes verpakt.

14. helmikuuta 2024

Beste Peter Adriaanse,

Bedankt voor je review!

Wat jammer om te lezen dat onze service niet helemaal was zoals je van ons zou verwachten. Gelukkig is het achteraf wel allemaal goed gekomen.

Mocht je altijd vragen hebben over je levering bel dan met onze klantenservice die altijd klaar staan om je vragen te beantwoorden. 075 653 62 92.

Saanut 5/5 tähteä

Gewoon betere spullen dan bij de…

Gewoon betere spullen dan bij de gangbare kluswinkels. Vakmensen die tijd voor je hebben. Een groothandel waar de particulier meer dan welkom is.

9. helmikuuta 2024

Beste Henry,

Bedankt voor je mooie review!

Wij zijn erg trots op de kwaliteit van onze producten. Wat fijn dat jij als klant dit ook zo vind.

We zien je graag snel terug bij PontMeyer.

Goede producten en levering

4. helmikuuta 2024

Beste Sjaak,

Bedankt voor je mooie review!

We zien je graag snel terug bij PontMeyer.

Saanut 5/5 tähteä

De levering verliep helemaal volgens…

De levering verliep helemaal volgens afspraak en planning.
Goede en vriendelijke service.

2. helmikuuta 2024

Beste Ben,

Bedankt voor je mooie review.

Wat leuk om te lezen dat onze service is zoals je van ons verwacht. We zien je graag snel terug bij PontMeyer!

Extraatje

Snel, goed geholpen. Buiten t systeem om. Fijn

1. helmikuuta 2024

Beste Chris Bron,

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent. We zien je graag snel terug bij PontMeyer!

Prima snelle service

Snelle levering, mooi op tijd en voor de deur geleverd.

16. tammikuuta 2024

Beste Wovb,

Saanut 4/5 tähteä

Deur besteld en ik kon het meteen…

Deur besteld en ik kon het meteen ophalen, prima service aan de balie,

30. tammikuuta 2024

Beste Frans,

Bedankt voor je review.

We zijn blij om te lezen dat de service is zoals je van ons zou verwachten. We zullen het puntje van aanspreken zeker meenemen. Dank!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en nette prijs

Online plinten gekocht, volgende dag werd ik gebeld door vriendelijke dame om te bevestigen dat bestelling klaar lag voor afhalen. Bij afhalen vlot geholpen met laden en administratieve afhandeling. Zeer ruime paden waar je met je auto direct naast de stellingen kunt laden.

29. tammikuuta 2024

Beste Jan,

Bedankt voor je mooie review.

Wat fijn dat onze service bij het afhalen is zoals je van ons verwacht.

We zien je graag snel terug!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service goed kwaliteit en top…

Goede service goed kwaliteit en top personeel ( Hoorn )

29. tammikuuta 2024

Beste PROPREFAB HOUTBOUW B.V,

Bedankt voor je mooie review.

We zijn super trots op onze kwaliteit producten. We zullen je compliment over onze collega's in Hoorn doorzetten. Dank!

Goed

Snelle levering en voorraad.
En duidelijke wanneer leveren

25. tammikuuta 2024

Beste Dave vd Steenoven,

Bedankt voor je mooie review.

We zijn trots op onze snelle leveringen!

We zien je graag snel terug bij onze vestigingen of online webshop.

duidelijke website

duidelijke website, bevestigings e-mail- aflevermoment wordt doorgegeven en chauffeur neemt contact op.

9. tammikuuta 2024

Beste Stichting Hogeschool Utrecht,

Team PontMeyer

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin