Vandaag super geholpen door Noud! Een aantal vragen gesteld en direct geholpen. Kan verder met waar ik volledig vastliep dus super snel en vriendelijk! Aanraderje jongens!
Ruim assortiment, vriendelijke hulp toen ik belde om advies en snelle bezorging. Enige minpunt was de bezorging, zeer chagrijnige chauffeur die kwaad weg reed, toen ik vroeg of hij mee wou helpen om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Toen mijn eiken planken binnen kwamen op de vestiging nam de vestiging contact met mij op dat ze de kwaliteit te slecht vonden. Ze hebben nieuwe plakken besteld en deze zagen er inderdaad beter uit.... Näytä lisää
Eerste bestelling gedaan , snel geleverd maar 1 fout artikel erbij , de volgende dag artikel omgewisseld. Dat ging allemaal goed. Minpunt : de chauffeur weigerde om de pallet van 2 meter lang mee te... Näytä lisää
Symon Spiersweg 17, 1506RZ, Zaandam, Hollanti
- 075-6536292
- klantenservice@pontmeyer.nl
- www.pontmeyer.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä PontMeyer
in het verleden in een faillisement…
in het verleden in een faillisement gezeten nu een goed lopend bedrijf kredietverzekeraar geeft een krediet af echter doordat je in een faillsement heb gezeten geven hun geen krediet af .
echt een rotbedrijf en dat wordt ook letterlijk persoonlijk gezegd aan de telefoon .
dit is naar bovengekomen na navraag bij de kredietverzekeraar heb gelijk verzocht mijn account te sluiten met zulke lui kan je gewoon niet goed ondernemen

Snelle levering.
Snelle levering,service is goed. snel antwoord op vragen via de mail.

Goede service,
De mensen zijn behulpzaam
Zo zou het overal moeten zijn.
dan zou alles een stuk sneller
Bedankt

Vastaus yritykseltä PontMeyer
Er werd goed met mij mee gedacht over…
Er werd goed met mij mee gedacht over montage.

Vastaus yritykseltä PontMeyer
Afhalen bij een vestiging verloopt stroef
Online een bestelling gedaan en betaald. Zelf afhalen op een vestiging. Op de afgesproken dag er heen en naar de kassa. Er werd heel verbaasd gereageerd. Met moeite konden ze mijn bestelling vinden in de computer. Daarna moest er nog een hele tijd geklikt worden voor er een papier uit de printer kwam waarmee ik het hout kon ophalen. Alsof dit een uitzonderlijk geval zou zijn. In het magazijn werd ik van hot naar her gestuurd. Het hout bleek niet te liggen waar het moest. Het was in de schappen gelegd om te worden verkocht. Gelukkig was dat niet gebeurd anders was ik voor niks gekomen.

Warm ontvangst door medewerkers
Warm ontvangst door medewerkers. Medewerkers zijn ook behulpzaam.

Vastaus yritykseltä PontMeyer
Na twee weken nog steeds geen…
Na twee weken nog steeds geen terugbetaling voor een niet door de internetshop geleverd en door mij geannuleerd product. "Het is in werking gezet" zegt de klantenservice iedere keer maar weer. Moet ik voor een paar tientjes naar Kassa of Radar. Komaan PontMeyer, doe uw werk, please.

Vastaus yritykseltä PontMeyer
Makkelijk bestellen, snelle levering, goede service.
Makkelijk bestellen en afrekenen.
Snelle levering.
Bezorging tot op de oprit.

Vastaus yritykseltä PontMeyer
Prima service na levering met schade.
Bestelling werd tijdig geleverd, was compleet echter meerdere producten waren beschadigd. Deze alsnog nageleverd gekregen waarmee probleem is opgelost. Derhalve alsnog 4 sterren maar uiteraard voortaan liever first time right.