Ik heb vorige week mijn pup opgehaald en wat is zij een schat. Aan het begin vond ik het super spannend omdat je het natuurlijk online allemaal doet, maar alles verliep super soepel. Mijn pup is... Näytä lisää
Onze lieve en mooie pup is net een paar dagen bij ons. Alles is echt super verlopen. De communicatie is top, reageren heel snel en ook alle afspraken zijn netjes nagekomen. Precies als op de advertent... Näytä lisää
Mijn kinderen en ik zijn zo blij met onze Pomeriaan Pip. Alles was toen ook echt netjes en goed geregeld door pomqueens. We hebben haar inmiddels 2 jaar en nog geen seconde spijt van gehad. Ze is sup... Näytä lisää
Ik wil mijn ervaring delen met mijn aankoop bij Pomsqueen. Er ontstond onduidelijkheid over waarom mijn hondje niet kon worden afgeleverd zoals gepland. Omdat ik geen duidelijk beeld kreeg van de si... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
PomQueens.nl is een bedrijf dat pups importeert vanuit het buitenland. Wij hebben hier al jaren ervaring in en hebben veel tevreden klanten. Een pup kan pas naar Nederland komen met minimaal de leeftijd van 15 weken. Dit omdat dit het veiligst is voor de pups zelf en ook verplicht is. De pup is altijd voorzien van zijn vaccinaties, chip, paspoort, gezondheidscheck. Elke pup bij ons beschikt ook over een stamboom. Dit juist om broodfok te kunnen uitsluiten. Ook zijn we bij veel van onze fokkers langs geweest om te kijken hoe de pups opgroeien. Zo weten wij dat we jullie de beste pups kunnen aanbieden! Ook werken wij met een overeenkomst voor zowel jullie als onze veiligheid. Onze gehele werkwijze vind je terug op onze website. Ook ons hele aanbod vind je daar terug. Mocht je vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen.
Bordeauxstraat 53, 2711CL, Zoetermeer, Hollanti
- 0647289899
- info@pomqueens.nl
- www.pomqueens.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik wil graag mijn mening geven over…
Ik wil graag mijn mening geven over Pomqueens: ze zijn super goed ik heb mijn pup op 20 september gehad. Er werd door iemand gezegd dat ze brood fokkers zijn nou helemaal geen sprake daarvan 1 woord ze zijn super goed. Nadat ik pup had ontvangen kreeg met hele slechte nieuws, mijn moeder, broer zijn gezin was getroffen met Corana ik vond niks meer leuk maar Pomqueens hebben door deze moeilijke periode geholpen en ze staan nogsteeds open voor alle vragen. Ze zijn toppers en ik heb ze al bij 2 mensen aangeraden
Aanrader!
Ik heb een onwijs fijne ervaring met PomQueens gehad. Ondanks een kleine vertraging aan de start van COVID-19, ben ik erg fijn geholpen en is het proces soepel verlopen. De eigenaar was vriendelijk en heeft al mijn (lastige) vragen duidelijk beantwoord. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Mijn ervaring met PomQueens is perfect verlopen
Mijn ervaring met PomQueens is verrassend. Ik had mijn twijfels er heel erg bij om op deze manier een pup aan te schaffen maar ben enorm tevreden. De manier van communiceren en werken is mij zeer goed bevallen. Hoe ze nog netjes naar de dierenarts gaan als de pup is aangekomen om er echt zeker van te zijn dat alles goed is met de pup vond ik echt super! De overeenkomst waar ze mee werken zag er super uit! En dit alles bij elkaar heeft mij een super goed gevoel gegeven. Super erg bedankt!