Plezierart Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling, betaling en levering perfect verlopen en op tijd. Heel tevreden over doek met foto en materiaal. Hij is nu pas af en ziet er prachtig uit. In de toekomst zal het dezelfde leverancier word... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Een diamond painting gekocht maar bij openen blijkt dat de ondergrond niet plakt. Je maakt hier een melding van en krijg je te horen ja dan moet je vloeibare lijm kopen. Lekkere service voor iets wat... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

6 weken geleden heeft mijn man 2 paintings voor zijn 94-jarige moeder besteld. Hij snapte de site niet en heeft 2 dezelfde paintings besteld. Ik heb binnen een uur contact opgenomen en ze beloofden he... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Momenteel de derde diamond painting hier besteld en meer dan tevreden. Snelle verzending, levering binnen een paar dagen en absolute topdoeken. Vooral de grote painting zijn enorm gedetailleerd en kle... Näytä lisää

Hyvä

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Valt echt tegen

Langere levertijd dan op de website staat.
Geen kleurenpapier erbij maar aan de zijkant van het doek.
Doek is dun en zeker niet de maten die erbij staan dan gaat er nog is 5 cm af voor de witte rand.
Ik vind dit niet kloppen.
De plak die op het doek zit is zeker niet plakkend genoeg.
Dit is mijn 6de diamant painting.
Al met al een tegenvaller,
Helaas ga ik hier niet meer bestellen

26. lokakuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Op zich prima kwaliteit, wel wat min-puntjes

Op zich prima kwaliteit, 3 weken levertijd. Wel erg jammer dat er geen apart vel papier bij zat met een afbeelding en kleurcodering: vanwege de afmeting van de canvas (volgens opgave 80×80, werkelijk 75x75) is het lastig om op de zijkant met kleurcodering te kijken.

29. elokuuta 2024

Dik tevreden

Dik tevreden. Alles was netjes verpakt en geleverd. Goede diamond steentjes. Top product.

24. kesäkuuta 2024

Méér dan tevreden

Ik bestelde drie pakketjes met telkens 8 wenskaarten. Omdat ik ze zo prachtig en fijn gedetailleerd vond, bestelde ik nog 2 pakketjes met telkens 8 kerstkaarten. Ik was heel aangenaam verrast toen er niet telkens 8 kerstkaarten in een pakket zaten, maar ook nog eens 8 gratis kaarten. De pakketten worden stevig verpakt en, ondanks het feit dat ze van China komen, niet beschadigd. Al het materiaal zat in het pakket en de hoeveelheid steentjes is meer dan voldoende. Dankjewel.

10. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf besteld het in China

Dit bedrijf besteld het in China, het is een tussenhandel waaraan veel geld verdiend wordt. U kunt het ook zelf bestellen in China en wel veel goedkoper.
De service laat ook zeer te wensen over.
Ik bestel daar nooit meer, aan u de keuze.

7. elokuuta 2024
Plezierart-logo

Vastaus yritykseltä Plezierart

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw mening. We begrijpen uw bezorgdheid en willen u laten weten dat we toegewijd zijn om klanten hoogwaardige producten en diensten te bieden. Hoewel onze toeleveringsketen verschillende regio's kan omvatten, controleren we de productkwaliteit strikt om ervoor te zorgen dat elk artikel aan hoge normen voldoet.

We waarderen uw mening en streven er altijd naar om onze diensten te verbeteren. Als u nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw begrip en steun.

Saanut 4/5 tähteä

Sweet 16

Alles was super in orde qua kleur en inhoud en zeer ordelijk. een letter was moeilijk te lezen nl. de letter U.
Jammer dat er geen kader voorhanden is.

28. heinäkuuta 2024

Geen retour mogenlijk!!!

Ik doe een bestelling die erg erg laat aankomt en na ontvangst niet compleet is. Zowel de aangekochte produkten zitten er niet bij als de beloofte welkoms kado. Wil voor deze redenen retourneren vraag ik om instructies krijg ik steeds weer te horen dat ze het niet geleverde stukken alsnog willen opsturen wat weer ruim 3 weken gaat duren. Je mag als klant gewoon niet retourneren terwijl er staat dat je binnen 30 dagen zonder reden mag retourneren!! Ik heb een reden en ben zeer ontevreden toch word je aan de lijn gehouden door deze bedrijf. Heb WEER aan gegeven dat ik retour instructies wens te ontvangen kijken hoe lang ze doorgaan met dit onzin

Een week later nog steeds geen reactie weet iemand hoe ik kan retourneren naar dit flut bedrijf? Ik zit met een oncompleet produkt wel betaald niet ontvangen echt jammer. Als iemamd een retour adres heeft graag 🙏

26. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Niet te vreden overde manier van bestellen

Mijn vraag naar jullie toe is :
Waarom werd het bedrag overgemaakt naar " Loveart Woodhaven in New York Verenigde Staten "
als ik bij jullie een bestelling plaats.

8. heinäkuuta 2024
Plezierart-logo

Vastaus yritykseltä Plezierart

Beste klant,

Bedankt dat u contact met ons opneemt en uw vraag stelt.

Ik begrijp uw verwarring over de overdracht van uw orderbedrag naar "Loveart Woodhaven, New York, USA". Bij het verwerken van bestellingen en betalingen maken wij gebruik van een betalingsverwerkingssysteem van derden, waardoor transacties onder verschillende namen kunnen worden weergegeven. Deze situatie is bedoeld om de veiligheid en betrouwbaarheid van het betalingsproces te garanderen.

U kunt er zeker van zijn dat uw bestelling inderdaad in ons systeem is bevestigd en dat we er hard aan werken om u een hoogwaardige service te bieden. Als u nog vragen heeft over uw bestelling of verdere hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt voor uw begrip en steun.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin