Bestelling, betaling en levering perfect verlopen en op tijd. Heel tevreden over doek met foto en materiaal. Hij is nu pas af en ziet er prachtig uit. In de toekomst zal het dezelfde leverancier word... Näytä lisää
Een diamond painting gekocht maar bij openen blijkt dat de ondergrond niet plakt. Je maakt hier een melding van en krijg je te horen ja dan moet je vloeibare lijm kopen. Lekkere service voor iets wat... Näytä lisää
6 weken geleden heeft mijn man 2 paintings voor zijn 94-jarige moeder besteld. Hij snapte de site niet en heeft 2 dezelfde paintings besteld. Ik heb binnen een uur contact opgenomen en ze beloofden he... Näytä lisää
Momenteel de derde diamond painting hier besteld en meer dan tevreden. Snelle verzending, levering binnen een paar dagen en absolute topdoeken. Vooral de grote painting zijn enorm gedetailleerd en kle... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Muut katsoivat myös näitä
Slechte kwaliteit
Na lang wachten eindelijk de diamondpainting binnen, maar het is een grote teleurstelling. De painting lijkt niet op de foto. De gezichten zijn onherkenbaar. Het wachten vind ik niet erg als de painting van gorde kwaliteit is. Maar dit is waardeloos...Nu wacht ik op een oplossing

Vastaus yritykseltä Plezierart
Mooie en leuke diamantschilderijen ik…
Mooie en leuke diamantschilderijen ik zal er zeker en vast nog bestellen op deze site
Mooie en leuke paint aleen iets teveel…
Mooie en leuke paint aleen iets teveel bruine vlakken maar wel goede kwaliteit
Ik vond alles leuk
Ik vond alles leuk, snelle levering) bedankt, ik raad het aan
Even wachten
30 januari besteld
Wekt de indruk een Nederlandse site te zijn maar verscheept vanuit China. Ze hadden op zijn minst aan kunnen geven dat de levering lang kon duren. Tracker geeft aan dat het nog verscheept moet worden uit China. Het bedrijf heeft daarop excuses aangeboden en beterschap beloofd.
Nieuwe hobby
Sinds enkele maanden bezig met schilderijen van Diamond painting. Was op zoek naar een nieuwe hobby naast handwerken. Schot in de roos. Duidelijke kleur wordt aangegeven en meer dan voldoende steentjes
Snelle levering, compleet, mooie kleuren
Snelle levering, de steentjes zijn er allemaal en goede kleuren. Ik had een foto besteld en hij is erg duidelijk.
Word in een volledig kapotte doos…
Word in een volledig kapotte doos geleverd.
Kan dit zo niet kado geven!
Erg jammer aangezien de prijs ook niet erg goedkoop is.
Zeer teleurgesteld!

Bestelling word niet verzonden
2 weken geleden een bestelling geplaatst maar deze is nog steeds niet verzonden. Er word heel laat op mail gereageerd en ze reageren alleen met standaard antwoorden. Het annuleren van de bestelling lijkt ook niet mogelijk bij ze.

Top geregeld
prima kwaliteit
goed
het was een snelle levering maar ik had gevraagd voor ronde diamanten en heb vierkante diamanten gekregen wel jammer hier had ik geen probleem van gemaakt en voor de rest ben ik tevreden!
Afhandeling klacht
Hierbij wil ik mijn oordeel herzien. Na een vervelende ervaring is het door Plezierart prima opgelost. Ik heb een nieuw schilderij ontvangen waar ik tevreden over ben. Ik vind het een heerlijke hobby en ga zeker weer gebruik maken van hun biedingen.
Super mooie eigen foto's en snelle…
Super mooie eigen foto's en snelle levering. Maar bij 1 van de painting waren er steentjes te weinig van 1 bepaald nummer. Heb een mail gestuurd om meer steentjes zodat ik de foto kan afwerken. Ik wacht momenteel op antwoord
Oplichters
Oplichters niks kopen je zou het gratis retour mogen zenden maar ze reageren niet dus krijg je geen retour label
Alles dik in orde
Ik werd zeer vlug en goed geholpen. Mijn ervaring met Plezierart was buitengewoon goed. ik wil iedereen aanraden om eens een bezoek te brengen op deze site.
de levering was zeer snel achter de rug.
aan iedere medewerker een dikke dank u wel.
grt. Debby
heel goede klantenservice
heel goede klantenservice, duidelijke instructies bij de diamondpainting, duidelijke tekening! ik koop hier zeker terug!
Wachttijd nu al drie weken
Drie weken geleden besteld en nog niks ontvangen.
Klanten service niet per telefoon en per mail in gebrekkig Nederlands.
Voor als nog geen aanrader
Ssnelle afhandeling en snelle…
Ssnelle afhandeling en snelle verzending, en stevig ingepakt.