Saanut 1/5 tähteä

Geen auto kopen bij deze oplichters!!!!!! Verkopen auto’s met grote gebreken en laten je vervolgens opdraaien voor de kosten. Garantiepolis die ze aanbieden stelt even veel voor als wc papier met de... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Koop hier geen auto!!! Medio april 2025 een auto gekocht hier. Binnen 2 weken motorstoring. Opgelost door nieuwe bougies. Partner heeft nieuwe apk erop gezet bij zijn garage. 3 maand later wee... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

KOOP HIER GEEN AUTK AUB!! In 2019 hier een auto gekocht. Diezelfde week na een stevige regenbui kwamen we erachter dat er flinke lekkage was. Wij zijn een aantal keren bij onze eigen garage geweest,... Näytä lisää

1,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Vreemd bedrijf

Foutieve info in advertenties! Veel opties zaten niet op de test auto, minder sleutels dan in advertentie, geen matten, jammer van de moeite maar blij dat ik niks gekocht. Ik heb het aangegeven maar alles klopt zei de jongeman achter de toonbank. Goede auto bla bla bla. Ben blij dat ik gewoon weg ben gegaan. Hele showroom stond blauw van de sigarettenrook (mag niet gerookt worden daar eigenlijk) en de (denk ik)vader loopt met een dikke sigaar door de zaak. Oogt allemaal heel erg onbetrouwbaar. Op het internet ook nog frauduleuze info gevonden over Piek Capital. Geen idee of dit samen gaat.

10. joulukuuta 2025

November 2025 een Ford Mondeo gekocht

November 2024 een Ford Mondeo gekocht. Proefrit gemaakt en alles leek goed op het bandenspanningslamp na. Deze hebben ze gereset na de proefrit. Later bleken 3 tpms sensoren kapot te zijn. Ik dacht kan gebeuren die kosten zijn voor mij!! Bij mijn eigen garage aangekomen werd mij verteld dat de distributieriem aan vervanging toe was. Ik zeg deze auto heeft een ketting zo is hij mij ook verkocht. Dus Piek Automotive hierover gebeld en er werd mij keihard verteld dat het een foutje in de advertentie was en dat ze hier niks mee gingen doen (tegemoet komen in de kosten) en dat ik de auto had gekocht zoals hij er bij stond. En weer dacht ik die kosten zijn voor mij 🙉, totdat even later de auto zeer slecht begon te lopen en even later de koelvloeistof niet aan te vullen was. En het motorblok kapot bleek te zijn. Ook hier Piek Automotive weer over gebeld en wederom werd mij verteld dat ze hier niks mee konden doen of me enigszins tegemoet konden komen. Totale kosten nieuw motorblok en arbeid €8000,-. Toen was ik er helemaal klaar mee. Er loopt inmiddels een Rechtzaak tegen Piek Automotive. Ik hoop dat er meer mensen zijn die met deze vreselijke oplichters te maken hebben gehad en er ook klaar mee zijn. Deze Oplichters moeten gestopt worden ze laten je een koopovereenkomst tekenen waarop staat dat je een schadevoertuig hebt gekocht. En als je ze daarnaar vraagt dan zeggen ze dat ze dat moeten vermelden. En nu het dreigt voor de rechter te komen zeggen ze heel schijnheilig dat ze de kans niet hebben gekregen om het op te lossen. Helemaal klaar met dit Volk

10. joulukuuta 2025

MEESTER OPLICHTERS

Geen auto kopen bij deze oplichters!!!!!!
Verkopen auto’s met grote gebreken en laten je vervolgens opdraaien voor de kosten. Garantiepolis die ze aanbieden stelt even veel voor als wc papier met de schijt er nog aan. Nul empathie en denken niet mee aan een oplossing. Auto van 13.000 euro bleek na 2 maanden een grote olievebruik te hebben gepaard met een koelvloeistoflekkage. Willens en wetens verkopen deze oplichters op volle gas door DUS OPGEPAST EERST RECENSIES OPZOEKEN OVER DEZE PIEK

15. marraskuuta 2025

Wat een oplichters

Wat een oplichters! Mijn ex kocht er een Tesla van 30000 euro. Paar dagen er na de 1e gebreken plus de stekker van het opladen paste niet. Hij had vlgs gemaakte afspraak de factuur niet in de mail gehad, dus nog eens om de factuur gevraagd. Bij ondertekenen van aankoop stond er absoluut géén tekst, maar toen de factuur kwam stond er ineens "dat het een schade auto betrof, dat er geen garantie op de auto zat, dat de koper op de hoogte was van bepaalde mankementen" en dat de koper van alles op de hoogte was. Die tekst is er na oplevering boven gezet (heb dat in eerdere review ook gelezen, exact hetzelfde!!) en omdat zijn handtekening op dat papier staat kon hij overal naar fluiten! Binnen 2 weken had hij al 2000 euro aan reparaties uitgegeven en 3 maand later de auto met 9000 verlies van de hand gedaan. Ze zijn daar ook niet vies van bedreigingen. Gajes is het!

7. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

VRESELIJK KOOP HIER GEEN AUTO!

VRESELIJK KOOP HIER GEEN AUTO!
VAN ONS WORDT EEN HOOGSTWAARSCHIJNLIJK EEN RECHTZAAK!

mijn man heeft hier vorige week een auto gekocht en ook hier was de auto al warm gedraaid. De ene na de andere leugen en wat blijkt? Er zit niet een een apk op de auto en er mankeert van alles aan de auto.
Wij laten het hier niet bij zitten en zoeken onze rechten op.

15. lokakuuta 2025

⭐ 1 ster

⭐ 1 ster – Piek in Wierden: theater op vier wielen

We hadden de waarschuwingen gelezen, maar dachten dat die alleen over de goedkope troep gingen. Niet dus. Ook een ML63 van €28.000 wordt hier verkocht met dezelfde toneelvoorstelling.

Van tevoren gebeld: “Technisch perfect.” Bij aankomst stond de auto al warm, want Piek junior had hem zogenaamd “voor ons warmgereden”. Toen we wilden proefrijden, startte hij ‘m alvast zelf — de tank was ineens leeg (zal wel van het warmrijden zijn geweest). “Oh sorry, er zit wat weinig peut in,” zei hij, om er vervolgens gauw mee vandoor te gaan om “te tanken” en onderweg gewoon het motorstoringslampje uit te zetten.

Tijdens de proefrit vlogen de paarden in de weilanden geschrokken weg van de ploffen uit de uitlaat bij elke drempel. Halverwege besloten we de auto even opnieuw te starten. Dat ging bijna niet meer — pas na zes keer ronddraaien kwam er weer leven in, mét het motorlampje vrolijk terug in beeld.

Bij terugkomst was men zogenaamd verbaasd: “Oh echt? Maar dit kunnen we wel even nakijken.” De klappen uit de uitlaat zouden vast komen door de sportstand, of omdat het een straight pipe was.
Onze zaterdag verpest, maar wel een goed verhaal rijker.

Bij Piek koop je geen auto, maar een ervaring die je nooit meer vergeet — en dat bedoelen we niet positief.

11. lokakuuta 2025

Koop hier geen auto!!!

Koop hier geen auto!!!
Medio april 2025 een auto gekocht hier.
Binnen 2 weken motorstoring. Opgelost door nieuwe bougies.
Partner heeft nieuwe apk erop gezet bij zijn garage.
3 maand later weer dezelfde storing.. geprobeerd de bougies te vervangen. Probleem werd nu niet verholpen.
Auto stinkt, lekt olie en ruikt naar benzine.
Nieuwe auto elders gekocht en deze auto met dik verlies verkocht.
Eindstand: binnen 5 maanden hele motor kapot. Auto word door diegene die hem over heeft gekocht gebruikt voor onderdelen.

28. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Deze mensen van dit bedrijf moeten stoppen…

Deze mensen van dit bedrijf moeten gewoon aangepakt worden,eigenlijk geen ster waard,ze beloven een goed rijdend autootje met apk,maar achteraf heeft de auto allerlei gebreken,hoe laag ben je als je op die manier handelt in auto’s,ik kwam helemaal uit de randstad hierheen,omdat ik dacht,in het oosten zijn ze wel te vertrouwen,m’n auto is na een aantal flinke reparaties voorlopig in orde,maar echt mensen,ik raad af om met deze mensen in zee te gaan,ook al lijkt het een geweldige deal,NIET DOEN

1. syyskuuta 2024

Wat een oplichters!

Mijn zoon van 18 jaar heeft onder valse voorwendselen een auto gekocht. Er klopte niets van de informatie in de advertentie! Er stond dat er APK op zat tot mei 2026 (dit bleek mei 2025), het bedrag van de wegenbelasting klopte niet. Hij heeft in goed vertrouwen de auto gekocht van zijn spaargeld en er van Piek mee naar huis gereden (rit van 10 minuten!), onderweg deden de remmen het niet. Levensgevaarlijk! Ze beloofden het op te lossen, maar er gebeurde niets. Mijn zoon wilde de koop graag ongedaan maken. Ze wilden de auto voor de helft van het geld terugnemen. Zo is hij het schip in gegaan. Vertrouwen is goed, controle beter! Wat een oplichters!!

20. toukokuuta 2025

Vorig jaar April auto gekocht

Vorig jaar April auto gekocht. Na navragen bij het ophalen of er nog mankementen waren, werd gezegd dat er niets aan de hand was en de auto nog jaren mee kon. Helaas na 3 maanden auto niet meer te gebruiken. Conflict gehad en others bejegend. Waardeloze handelaar en totaal geen empathise tonen. KOO HIER NOOIT EEN AUTO.

6. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Na paar mailtjes geen reactie dan maar…

Na paar mailtjes geen reactie dan maar een belletje afspraak gemaakt!!! Tot mijn verbazing is er niemand sorry krijg ik te horen. Na mijn gevoel is er geen planningen en geen belijd!!!! Jammer dan maar geen auto kopen???

8. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

We hebben onze eerste gezinsauto hier…

We hebben onze eerste gezinsauto hier gekocht vanwege uitbreiding. We zijn goed geholpen en kregen een nette prijs. Na controle door de garage waren er enkele aandachtspunten, maar die zijn keurig verholpen. We rijden er nu met tevredenheid bijna twee maanden in.

1. maaliskuuta 2025

SCAMMERS

SCAMMERS! DO NOT BUY FROM THIS GUYS!!
We have bought a car from them in September. We were suspicious front the start because they tried to hide de fact that the car didn't have battery. We waited for 40+ minutes after our appointment (we had to drive 2 hours to get there) and in that time we saw them going with battery cables somewhere, and told us to wait because "its gonna take 30 minutes to go get the car". We understood what they were trying to do so, we just waited for the car to cool of to confirm this battery problem. And of course when we tried to use the car... Didn't work. They re-charged it in front of us, and before we left we made 6 months insurance, just to be sure. In the end we had to get a battery ourselves. For this, they couldn't do much so they paid.

Now, a few months later the car started to show the "go to the mechanic" symbol. We went to one of the places that the insurance could cover. After diagnosed, it seems like the car has an oil leakage problem and according to the insurance:
"Excessive oil consumption is often an inherent property of a vehicle and is usually caused by gradual wear. Excessive oil consumption is therefore not considered a sudden defect. Remedying excessive oil consumption is not covered under this warranty.". What this means is that they most likely knew that the car had more problems, didn't say it, and advised us to get an insurance that would NOT cover the problem that the car has. This is actually a very smart scammer scheme and unfortunately we were caught in it.

No transparency, no honesty, and really not professionals.

Like many people mentioned, I advise you also not go to this stand because they are scamming everyone and are getting away with it.

18. helmikuuta 2025

KOOP HIER GEEN AUTOAUB!!

KOOP HIER GEEN AUTK AUB!!
In 2019 hier een auto gekocht. Diezelfde week na een stevige regenbui kwamen we erachter dat er flinke lekkage was. Wij zijn een aantal keren bij onze eigen garage geweest, maar onze garage heeft nooit de lekkage kunnen vinden. Waardoor wij de auto uiteindelijk na veel extra kosten alsnog weg hebben moeten doen, maar wel pas na dat de hele auto en de autostoel van ons zoontje helemaal onder de schimmel zat. Ze verkopen alleen maar auto’s met gebreken, dus bespaar je zelf de ellende en het geld en koop hier geen auto!

14. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

KOOP HIER UW AUTO NIET NIET NIET.

KOOP HIER UW AUTO NIET NIET NIET.
Eind september 2024 kocht ik een auto bij Piek. Bij het afhandelen vd koop vroeg ik om het APK formulier. De medewerker antwoorde; dat is online gedaan. Bij de advertentie vd auto stond; APK tot 9 september 2025. Na de betaling ontving ik de nota. Bij de verkoop stond 2 automatische handsleutels. Ik ontving maar één sleutel. Hij kon het online niet aanpassen vertelde hij. Ik moest er, op eigen kosten, maar eentje bij laten maken. Toch maar enthousiast naar huis. Thuis toch maar ff RDW gebeld ivm de APK. Daar kreeg ik het antwoord; sorry meneer, er zit geen APK op de auto. Piek gebeld; ok, breng de auto morgen maar. Zo gezegd zo gedaan. Ontving de auto 2 dagen later met een APK.
Een maand later brandde het waarschuwings icoontje op het dashbord. ANWB gebeld. Hij ging het uitlezen. Advies; breng de auto terug naar de garage. Weer gebeld met Piek. Hij moest de auto naar een garage in Apeldoorn brengen ( ondertussen had ik een dure asbak in de auto laten maken). Aantal dagen later werd ik gebeld vanuit Apeldoorn. De auto was klaar. Het euvel "lampje" was verholpen. Of was het lampje gewoon uitgezet????? Bij het ophalen vd auto bleek de asbak gejat te zijn. Piek er mee geconfronteerd: geen reactie. Kosten reparatie was overigens; €250.
Midden januari 2025, 4 maanden na de aankoop, reden we op de A1. De auto begint te ratelen, heel veel witte rook uit de knalpijp. 2 seconden later heeeeel veel witte rook onder de motorkap vandaan. Gelukkig nog net een vluchtstrook kunnen bereiken. 50m verder en ik had midden op de snelweg de A1 stil gestaan (wil niet weten wat er dan gebeurd was. Levensgevaarlijk). De auto werd weggesleept naar een garage in het dorp. Verschillende belletjes met Piek gehad. Of hij was er niet of ik kreeg het antwoord; wij doen niets. U heeft pech gehad. Doei.
Wat bleek; er zat een groot gat in het motorblok. Gevolgen; moet een nieuwe motorblok in. Zag toen op de nota van Piek staan; betreft schade auto. Klant weet er van.
HOE DE F..k, in de advertentie was dit niet vermeld. Er is ook niet over gesproken. Pure tactiek van Piek.
Bij het kijken na reviews over Piek was het duidelijk; deze firma zijn OPLICHTERS. In 4 maanden tijd veel kosten gemaakt en aan het einde €4250 WEG.
Advocaat in de hand genomen. Hij kwam tot de ontdekking dat deze firma 2 KvK nummers heeft. Het KvK nummer dat op de nota staat is een lege holding. De advocaat gaf aan dat er voor de rechter zeker kans van slagen is. Maar met een firma/ holding wat geen geld heeft valt niets te halen. Kortom ; €4250 weg.
Mensen; TRAP ER NIET. DOE HET NIET. GA MET EEN GROTE BOOG OM DEZE FIRMA HEEN.

7. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slechte ervaring – extreem hoog olieverbruik!

Normaal gesproken steek ik mijn energie niet in het schrijven van een negatieve review, maar nadat ik nu meerdere soortgelijke ervaringen lees, voel ik me toch genoodzaakt om dit te delen.

Ik heb in 2020 een Toyota Aygo gekocht bij Pieks-automotive en wat een teleurstelling! De auto verbruikt een halve liter olie per 500 kilometer, iets wat mij niet is verteld bij de aankoop. Dit is echt belachelijk en niet normaal voor een auto als deze.

Als ik dit eerder had geweten, had ik hier nooit gekocht. Doe geen zaken met dit bedrijf!

Daarnaast stond de auto ook al op naam, alvorens ik de laatste proefrit had gemaakt. Echt bizar voor woorden.

6. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Onlangs bij piek automotive geweest…

Onlangs bij piek automotive geweest voor een leuke golf mijn oude autootje ingerolen en wat geld bijgelegd, helaas onderweg naar huis stopte de kachel ermee waardoor ik met beslagen ramen naar huis moest gaan, heb het probleem zelf opgelost en de kosten voor lief genomen aangezien er vanaf piek weinig reactie kwam had ik er al geen vertrouwen meer in, heb de auto na laten kijken bij mijn eigen garage en daaruit blijft dat alle storingen en meldingen zijn uitgezet, zo heeft de auto een motor storing een dag bak storing oliedruk niet goedx dit alles zou op een kosten plaatje komen van 5500 euro diep triest om een kapotte auto te verkopen, ben gewaarschuwd koop niks bij deze beroeps oplichter, wij zijn inmiddels bezig met een rechtzaak! Met meerdere Gedupeerden zijn we ook bezig om piek automotive eens flink aan te pakken, piek berijd jezelf voor op het onverwachte wat er komen gaat,

7. tammikuuta 2025

KOOP GEEN AUTO HIER!!

Sinds juli een auto gekocht, die prima leek. Totdat ze de beloftes niet na kwamen, het remachterlicht zou gemaakt worden niet gedaan, nieuwe banden zouden er op komen is niet gedaan. Inplaats van nieuwe banden erop zetten kreeg ik ze mee en kom ik er nu achter dat ze niet eens passen. Dacht je dat dat het was….. NEE hebben ze ook nog aan de kilometerstand gezeten, want er is een brief van de RDW op de mat gevallen. Heen gebeld en dan zijn ze te schijnheilig om je volwassen te woord te staan!!! Koop geen auto hier en kijk alstublieft even verder!!

14. kesäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin