Saanut 1/5 tähteä

Na 3 keer bellen en mailen werden er beloftes gemaakt over onderdelen verzenden en sturen van betaalverzoeken maar steeds niets meer gehoord. Heel onprofessioneel!!

Saanut 1/5 tähteä

Wat spullen besteld, na vijf dagen pas geleverd. Geen mailtje wanneer het bezorgd zou worden. Na drie keer bellen zou men het gelijk in orde maken....uhu. Na levering blijkt de bestelde spanningsregel... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike
  2. Mopot ja moottoripyörät
  3. Skootterikauppa
  4. Moottoripyörien varaosamyymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Piaggio en Vespa onderdelen kopen voor Vespa en Piaggio scooters. Binnen 1 werkdag geleverd. Gratis verzending vanaf € 99,-. 30 dagen bedenktijd.

2,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

34 reviews zegt niets over een bedrijf

34 reviews zegt niets over een bedrijf. Jammer dat men eerder een negatieve review achterlaat. Ik ben al jaren klant bij Piaggio-parts.nl en heb totaal geen problemen met hun service. Vaak de volgende dag al inhuis en soms pas na een week. Ja, ook bij mij is er wel eens een verkeerd onderdeel geleverd en ja wordt niet altijd direct op de mail. Anno 2025 zijn de verwachtingspatronen van de shoppers bij webshops hoog. Men wordt verwend door snelle multinationals, zoals Bol en Amazon, Vandaag besteld is gisteren inhuis.
Wat mij betreft, is piaggio-parts.nl. een prima webshop, met goede prijzen en veel onderdelen.

Groetjes,

Johan P.

24. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kilometer teler kabel besteldt zou hem…

Kilometer teler kabel besteldt zou hem afhalen ik daar heen is hij niet voorradig ook geen bevestiging gehad dus voor niks geweest volgens medewerker had ik maar in mijn mail moeten kijken nooit geen mail gehad wat een slechte service gelijk klaar met die toko overigens tweede keer dat ze het niet voorradig hebben maar wel als voorraad aangeven zelfs de bediening van de Mac Donalds is slimmer

12. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Teleurgesteld, slechte kwaliteit en zeer slechte communicatie

Ik heb op 17 november een bestelling geplaatst. Levering was pas op 23 december. Na veel mailtjes en whatsapp berichten met veel moeite contact gekregen.
Eindelijk was het onderdeel binnen. Echter van zeer slechte kwaliteit. Wederom contact opgenomen. Toen werd er direct gereageerd en werd ons beloofd om het onderdeel opnieuw toe te sturen omdat ze het met ons eens waren dat de carbon van zeer slechte kwaliteit was. Helaas tot op de dag van vandaag geen nieuw onderdeel ontvangen. Maar helaas is er ook geen contact meer met dit bedrijf te krijgen.
Kortom, zeer teleurgesteld in de kwaliteit en dit bedrijf.

27. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Op woensdag avond/nacht een aantal…

Op woensdag avond/nacht een aantal artikelen besteld, op zondag na een aantal mails gestuurd te hebben nog geen reactie of bevestiging gehad. Winkels kunnen druk zijn maar dit vind ik wel erg lang duren.

9. toukokuuta 2024

Slechte defecte levering

Waarschijnlijk heeft deze zaak meer werk dan wat ze aankunnen / slechte levering ondanks dat ik gebeld heb of het in voorraad is de cdi origineel/ al geleverde cdi bleek niet goed te werken dus origineel besteld / moet nog maar zien of ik geld terug krijg voor de defecte imitatie/ jammer het had zo mooi kunnen zijn maar reviewer te laat bekeken want ik ben niet de enige die problemen heeft

23. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Best redelijk snel het verkeerde

Best redelijk snel geleverd alleen een bestelling van een andere klant!
Nu meer dan een week verder . IK moest hen een foto sturen van de leverbon van wat zij verkeerd hebben gedaan maar tot nu toe niks gehoord of het juiste product ontvangen ho maar . Jammer .

7. elokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

schade aan heltdoor verwijderen…

schade aan heltdoor verwijderen oorpads. oorpads zijn moeilijk te verwijderen uit een pedelec helm Vito E-light. Advies van een medewerker: probeer het met een mesje. Aangegeven dat er dan waarschijnlijk schade zal ontstaan, geeft niet zei de medewerker de schade is dan voor ons. Dus geprobeerd en ja hoor schade aan de helm. Gebeld en we moesten foto's opsturen, dus gedaan. Wordt er hierna niets mee gedaan. Het is ons eigen schuld dat er nu schade is ontstaan. Dus ook al volg je hun advies op het is altijd de schuld van de koper, verkoper neemt geen verantwoording.

3. toukokuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Producten werden te laat bezorgt er…

Producten werden te laat bezorgt er stond tussen de 1-3 werk dagen dit werd na 4 verzonden mailtjes en een telefoontje 6 dagen, toen ik mijn producten thuis kreeg bleken ze al gebruikt te zijn, ik geef het hiervoor 2 sterren die extra ster is er omdat de producten wel werken en dat ze pas na het telefoontje echt zijn gaan kijken

16. maaliskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

MP3 530e besteld met topkopper van…

MP3 530e besteld met topkopper van 599€, ben nu al een maand aan het wachten aangezien de steun van de topkoffer nog niet aangekomen is. contact opgenomen met de klantendienst en die sturen U van het kastje naar de muur . Ik zal hem nu gaan halen zonder topkoffer want het blijft duren. 1 ster is nog teveel . En dit voor een Europees merk , niet te geloven.

2. helmikuuta 2023

Piaggo 7x24 uur Service waardeloos

De piaggo 7x24 uur Service is werkelijk niets waard.
- Raken in Spanje je mp3 kwijt.... halen hem wel maar brengen hem niet terug..... zonder dit van te voren te melden. Zelf weer gevonden daar worden ze nog geïrriteerd ook....
- Is meestal onbereikbaar
- geld alleen als het een storing is. Vallen, schade waardoor niet meer te gebruiken ook geen hulp....

Dus waardeloos

10. toukokuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

Beschadigde spullen en negeren van mail!

Heb een week geleden spullen besteld. Waren optijd geleverd echter raar verpakt met veel karton afval als opvulling. Nu bleken de valbeugels beschadigd te zijn en had het de verkeerde schroeven. Nou mailtje gestuurd, maar na een week nogsteeds geen reactie. Dus tot zo ver de klantenservice. Als advies bestel bij een bedrijf die zijn dingen wel op orde heeft zoals zandri! Ga hier mooi nooit meer bestellen

13. huhtikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

👍ik bent zo blij met Stefan van…

👍ik bent zo blij met Stefan van piaggio Parts alles benen dat noem ik pas Black and white mixcing power goed bedrijf ik ga zeker voortaan voor mijn scooter bij hun bestelen ook tegen mijn vrienden vertellen.hier bij wil ik jullie echt bedanken voor de service vriendelijke groetjes Robert uit Dordrecht

26. helmikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin