Photoboothfactory Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alles ging heel vlot, via mail duidelijke afspraken. Alles op tijd geleverd, een goede service, werkte perfect en makkelijk om de strookjes te printen. Mooie kleuren en goede belichting. De kwaliteit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vlotte en snelle communicatie. Levering, installatie en afhaling zonder problemen. Photobooth werkte perfect en zeer mooie toevoeging aan onze bruiloft! Ook audiobook aan te raden! Goed mee gelachen a... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben gekozen voor de photo booth en het video gastenboek voor ons bruiloft. De kwaliteit van de foto's is echt zeer goed. Door de flits heb je een mooie egale belichting waardoor je geen har... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

-Vlotte communicatie met de verhuurders. -goede service voor het brengen en ophalen van de fotobooth - de fotobooth was echt een meerwaarde op ons trouwfeest, plezier voor iedereen! -het enige wa... Näytä lisää

1. Valokuvauspalvelu
  2. AV-laitevuokraus
  3. Valokuvaliike
  4. Valokuvaaja

Yrityksen kirjoittama

Verhuur en verkoop van photobooths.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisch!

1 woord: fantastisch! We hadden de classic photobooth en het video guestbook xl gehuurd voor ons trouwfeest. De levering en ophaling verliepen enorm vlot. Daisy was ook steeds telefonisch bereikbaar. De props die bij de photobooth werden geleverd mochten we achteraf ook houden. De foto’s en filmpjes zaten de volgende dag al in onze mailbox. De foto’s waren digitaal per drie in fotolijst met ons persoonlijk ontwerp vanonder beschikbaar, maar je kon ook alle foto’s apart nog eens downloaden. Allemaal te bekijken en downloaden via een handige link: kinderspel! De foto’s waren van super goede kwaliteit. De video’s waren mega origineel en werden zowel door ons als onze gasten gesmaakt. Een dikke aanrader als je het mij vraagt!

23. elokuuta 2025
Photoboothfactory-logo

Vastaus yritykseltä Photoboothfactory

Bedankt, heel fijn te horen! groetjes Daisy

Wij raden deze photobooth 100% aan

Wij raden deze photobooth 100% aan.
Zeer snelle en goede communicatie. De foto’s kregen we de dag nadien al via mail. Zeer mooie kwaliteit, precies van een fotograaf. Heel leuke ervaring met al onze gasten voor ons trouwfeest. Wij genieten nog na van deze mooie herinneringen.

2. elokuuta 2025

Topservice!

Het was de eerste keer dat ik een photobooth nodig had, en alles verliep vlot. De communicatie was duidelijk en snel, en al onze wensen werden perfect uitgevoerd. De foto’s zijn prachtig en de gasten waren onder de indruk. Bij een volgend evenement bestel ik hier zonder twijfel opnieuw. Bedankt voor de topservice!

1. elokuuta 2025

Fijne samenwerking!

Alles is heel vlot verlopen. Goede en snelle communicatie, perfecte service en mooie resultaten. Hele leuke herinneringen! Aanrader!

3. kesäkuuta 2025

Fijne ervaring!

Fijne ervaring gehad met de photobooth op mijn trouwfeest! Alles was perfect in orde, goede kwaliteit van foto’s en ik kreeg ook al snel na het feest de link met de foto’s

7. kesäkuuta 2025

goede service

Zeer goede, persoonlijke en correcte service. Een heel leuk aandenken, voor herhaling vatbaar!

24. toukokuuta 2025

Toppers

Top service, heel eerlijke en fijne mensen om mee samen te werk! Zeer goede kwaliteit van foto’s!

17. toukokuuta 2025

Aangeraden door vrienden

Aangeraden door vrienden. En inderdaad, tofste idee ooit. Animatie en sfeer en een mooi aandenken voor de gasten. Zelfs zij die niet graag op de foto gaan, hebben er leuke momenten aan gehad.

4. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin