Helt igennem fantastisk oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg kontaktede PhoneGo i går, og allerede kort efter fik jeg hjælp til at finde en tid dagen efter. Reparatøren kørte direkte ud til min arbejdsplads,... Näytä lisää
Hurtig og fleksibel service! Fik udskiftet ødelagt bagglas på en iPhone og den er blevet så flot som ny. Umiddelbart er det billigere end de butikker jeg kunne finde i området - og så kom de til mig... Näytä lisää
Super fed oplevelse Bestille Johnny til skærm og højtaler skift, Fra jeg trykker bestil og Johnny holder ved mig, fik der under 1 time Hurtig service Fair pris Kan stærkt anbefales
Sikke en service.... Jeg havde skrevet frem og tilbage omkring skift af skærme til min Oneplus13. Firmaet kom til mit arbejde og vupti vupti så var alt fikset, og bedst af alt, under halv pris af hv... Näytä lisää
Mobilt værksted som kører ud og reparerer lige hvor du vil! Har uheldet har været ude, og er din iPhone blevet smadret? Det kan vi løse hurtigt og nemt, og endda med livstidsgaranti på alle reparationer. Vi har altid reservedele på lager, og udfører de fleste reparationer på under en time, så du er hurtigt videre med en velfungerende telefon. Du behøver kun bestille tid til reparationen – Vi dukker bare op med vores kørerende værksted helt gratis! Alle vores teknikere er professionelle og opdaterede på reparation af alle modeller af iPhones. Det gælder også de allernyeste, så hos os kan du være sikker på, at din telefon er i sikker hænder.
Sct. Mortens gade 1, 8900, Randers C, Tanska
- kontakt@phonego.dk
- www.phonego.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
hurtig service
hurtig service, meget venlig og professionel
God og hurtigt service
De bedste anbefalinger
En super god oplevelse. Det er nemt: fra booking af tid onsdag aften og til reperation af telefon torsdag eftermiddag. Under et døgn! En glad og rar tekniker. De bedste anbefalinger herfra.
Rigtig god kompetent service og en…
Rigtig god kompetent service og en virkelig venlig person. Jeg vil klart anbefale PhoneGo
Fik nyt batteri i min iPhone hjemme på…
Fik nyt batteri i min iPhone hjemme på min adresse. Super service af den unge mand der var her. Vi ringer igen næste gang vi skal have lavet noget.
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Havde dog ikke den rigtige reservedel med ved første besøg. Nyt besøg aftalt, og alt var fint. God, venlig og imødekommende kundebetjening. Det udførte arbejde ser fint ud
Lyn hurtig service
Lyn hurtig service, venlig og mega serviceminded medarbejder (tak Johnny) og mobilen er som ny igen. Stor anbefaling herfra.
Hurtig skift af glas på iPhone 16 pro
Hurtig skift af glas på iPhone 16 pro. Ent at phoneGO kommer hjem til mig, og skifter glasset. Det gik hurtigt. Medarbejderen var meget venlig og informativ.
Fantastisk arbejde
Super flink tekniker, som også var virkelig hurtig til få min telefon til virke. Han skiftede min iPhone 12 skærm, på under 10 min. Den virker som den skal. FANTASTISK arbejde 😊💪🏽
Behagelig montør
Behagelig montør, der var meget hjælpsom og venlig
Fik skiftet iPhone batteri af montør…
Fik skiftet iPhone batteri af montør Johnny og super fin service og fuld tilfredshed herfra😃
Havde en ødelagt skærm som blev lavet 3…
Havde en ødelagt skærm som blev lavet 3 timer efter jeg kontaktede dem. Det tog ham 8-10 min også var den så god som ny. Super service
telefonskærm
Jeg fik ødelagt min telefonskærm ved et uheld kl. 8, da jeg mødte ind på arbejde. Jeg bookede hurtigt en tid mellem kl. 10 og 12, og teknikeren kom allerede kl. 11. Efter kun 10 minutter var skærmen skiftet, og telefonen fungerede perfekt igen.
Virkelig god og hurtig service, professionel behandling og nem booking. Kan klart anbefales👍
De kom ud til min arbejdsplads
De kom ud til min arbejdsplads. De ringede inden de kom. De skiftede skærmen på min iPad på 15 minutter.
Oplevede ingen problemer, kun god service
Udskiftning af batteri iPhone 11 Pro…
Udskiftning af batteri iPhone 11 Pro Max hurtig og super venlig betjening kom til aftalt tid og min telefon var klar 10 minutter efter så kan anbefales 5 stjerner herfra
Tabte min mobil i går
Tabte min mobil i går, ringede i morges og fik booket en tid allerede samme dag. Super god service, super venlig reparatør. Er absolut ikke sidste gang jeg bruger Phonego hvis jeg skulle være uheldig igen. Super fin pris. 💪😊😊
Hurtigt, effektivt og billigt
Hurtigt, effektivt og billigt. Bedste oplevelse længe.
Virkelig god service
Virkelig god service. Tog under 10 minutter at få batteri skiftet og prisen er fantastisk. Kæmpe anbefaling.
Fedt
Fedt - han kom og kort tid efter var min skærm skiftet og det gik super.
Flink gut med god kundeservice