Jeg bestilte og betalte en vare inkl. fragt hos Phone-Parts. GLS leverede pakken forkert til en anden person, og pakken blev derefter sendt retur til Phone-Parts. Selvom Phone-Parts selv har... Näytä lisää
Jeg vil lige dele mine oplever, som understreger niveauet af service. 1. Har været fast kunde længe især pga priserne (indledningsvist pga medlemsrabat) 2. Købte en iPhone 11 refurb OEM original sk... Näytä lisää
Kæmpe ros til Phone-Parts ApS for en fantastisk oplevelse. Serviceniveauet og kommunikationen var helt i top — hurtig, venlig og professionel kontakt hele vejen. Man mærker tydeligt, at de går op i de... Näytä lisää
Fremragende service. Jeg modtog en fejlordre, dette blev firmaet gjort opmærksom på. Samme dag modtog jeg først en mail, dernæst et opkald. Desværre var min oprindelige ordre ikke længere på lager. Pe... Näytä lisää
Hos Phone-Parts.dk handler det ikke kun om salg af reservedele og tilbehør til mobil, tablet og Computere. Vi ønsker at give dig den bedste mulige oplevelse, fra køb til levering. Du er derfor altid velkommen til at tage kontakt på support@phone-parts.dk eller ringe på 71 74 77 06 alle hverdage mellem 09.00-16.00, hvis du ønsker kvalificeret hjælp til netop din reparation. Hurtig levering - Dag til dag levering! Alle ordrer, der bestilles mandag - fredag inden kl. 18.00 sendes samme dag. God kundesupport Vi hjælper gerne både før bestilling, under og efter med hjælp til montering og vejledning. Danmarks bedste priser! Finder du en vare billigere et andet sted, så matcher vi prisen!
Ålborgvej 52, 9560, Hadsund, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Jeg har købt kameraglas til iphone 14 pro som passede ikke da varen var forkert så har jeg kontaktet dem sendt de forkert igen. Har prøvet og kontakt dem igen sagde de at jeg skal sende en mail med billeder hvad jeg modtaget og det har jeg gjort men hørt intet siden. Dårlig oplevelse bruger dem ikke mere.
Lynhurtig levering - og rigtigt godt produkt - meget for pengene. Alt virker...
Alt lige efter bogen og nem dialog med tilførsel til en allerede afgivet ordre,
så porto sparet 💪🏻
Hurtig levering
God hjemmeside
Og nu længere liv til MacBook, godt for miljøet
Jeg vil lige dele mine oplever, som understreger niveauet af service.
2. Købte en iPhone 11 refurb OEM original skærm, der havde en fejl. De sendte retur label og jeg fik valget mellem ny eller refunderet
3. Under sagsbehandlingen fik jeg en masse konstruktiv kommunikation med Sissel (Phone-parts) så nu glæder jeg mig til den nye skærm kommer.
Super gode produkter og super god service samt lynhurtig levering hver gang 😊
Hurtig korrektion af ordre og hurtig levering af den rigtige vare. Godt sted at handle 😊
Helt igennem en god oplevelse at handle hos jer.
Fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig 😊
Nu har jeg kontaktet dem i ca 3uger og kun fået at de har voldsomt tralvt

Vastaus yritykseltä Phone-Parts ApS
Tidligere har det været 5 stjerner fra mig, men denne gang manglede den spec’ede vejledning til “MacBook Air Batteri A1496 (A1466 & A1369) Original kapacitet 7300 mAh. NY & FORBEDRET KVALITET”. Derfor kun 4
Jeg har lige købt en skærm og noget mobilværktøj fra Phone-Parts ApS, og jeg er virkelig tilfreds med både produkterne og servicen. Skærmen var af høj kvalitet, og værktøjet gjorde installationen nem og hurtig. Leveringen var hurtig, og alt var godt pakket ind. Super service og gode priser – jeg kan klart anbefale Phone-Parts ApS til andre!