Vi har købt en Phillips fuldautomatisk espressomaskine januar 2024 til over 4000kr. Den lækker nu efter knap to år vand fra bunden trods vi har fulgt alle anbefalinger om løbende vedligehold. Det er f... Näytä lisää
Utrolig arrogant servicemedarbejder, Christian. På venlig spørgsmål omkring ophæng til min Philips monitor svarer han med en meget ubehagelig tone - ufattelig Philips kan og vil bruge ham. Klart no... Näytä lisää
Har for en måned siden købt en Philips 2716-10 luftfugter. Bedst i test dkrives der🙄 Fra første minut har ventilatorbladet lydt som et papstykke i et cykelhjul. Har prøvet at stille maskinen på a... Näytä lisää
Philips kundeservice skulle have 5 stjerner for deres venlighed og hurtige betjening, men det trækker ned på stjerner med den elendige autoriseret service partner LetMeRepair Denmark ApS, nu går vi... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Optisk stik faldt ud
Optisk stik faldt ud ved første montering af kabel, venlig og kompetent tekniker ankom..... Men det nye print var defekt, helt ærligt - i burde ved EU lov forbydes at sælge noget, det er ikke særligt svært at forstå at kineserne vinder frem.
Køb ikke noget herfra, de gør tingene så billige at de ikke virker.
Skuffende oplevelse med Philips Lumea
Skuffende oplevelse med Philips Lumea
Jeg købte en Philips Lumea Prestige hårfjerningsmaskine fra Elgiganten og brugte den som anvist på mine arme. Desværre resulterede det i, at min hud blev brændt flere steder. Jeg returnerede produktet, så det kunne blive tjekket, men efter noget tid fik jeg beskeden: "Din service kan ikke fuldføres", og jeg blev tilbudt enten en ny maskine eller pengene retur.
Selvom det er positivt, at jeg kunne få pengene tilbage, er jeg skuffet over forløbet – det er nu gået over 3 måneder, og mærkerne på min hud er stadig ikke helt forsvundet. Jeg forventede en bedre kvalitet og sikkerhed fra et anerkendt produkt
Vil på det kraftigste afvare mod at…
Vil på det kraftigste afvare mod at købe Phillips produkter.Købte et 48" tv og fik det ombyttes til et de havde repareret som ombytning, dette virker heller ikke. Skulle så sende det til reparation, det hjalp ikke. Har svaret på over 30 mails og sendt dem videooptagelser og fotos af problemet efter deres opfordringer, men hver gang beder de om noget andet. ABSOLUT DEN VÆRSTE KUNDE SUPPORT....
Jeg har købt en Switch 3in1 HD6594/02…
Jeg har købt en Switch 3in1 HD6594/02 pude- og filterkaffemaskine via Proshop.
På forhånd havde jeg høje forventninger til maskinen, da den, i mine øjne, er den idéelle løsning, da den både kan lave enkelt kopper med puderne og almindelig filterkaffe i termokanden.
Jeg har nu anvendt produktet i en god månedstid, og det lever 100% op til min høje forventninger.
Dårlig service
Jeg har returneret et produkt der havde 120 dages tilfredshedsgaranti.
Jeg har afsendt produktet i januar og stadigvæk ikke modtaget mine penge.
Der bliver ikke svaret på mails, de reagere ikke på noget.
Det er sidste gang jeg køber Philips og anbefaler det ikke til nogle.
Køb ikke philips tv
Køb ikke philips tv, man kan ikke længere efter deres opdatering se tv2 play uden man kaster fra en tlf/tablet.
På Bilka hjemmeside viser de at google assistent fungere / Matter så man let kan integrere tv i sit google home men NEJ kun hvis du bor i England eller Tyskland
Hold jer langt væk køb et andet produkt
Dårlig service og ødelagt produkt
Har fået en blender til jul, som går i stykker efter en måned. Fejlen ligger i produktet, da jeg har brugt den som anvist i brugsanvisningen. Alligevel siger Philips, at det er min skyld. Dårlig service.
Køb aldrig jeres varer herfra
Køb aldrig jeres varer herfra, deres mangel på kundeservice er uovertruffen!
Bestilte en hårtrimmer til 429kr
Bestilte en hårtrimmer til 429kr, som hos andre forhandlere kostede mellem 550-750kr. Blev fint informeret om ordre modtagelse, afsendelse m.m. Modtog pakken (fragtfrit) efter 2 dage - og trimmeren virker upåklageligt.
Reservedel billig & hurtig
Bestilte reservedel til støvsuger. Fandt det på hjemmesiden, prisen var okay, levering gik hurtig og uden fragtomkostninger, selvom reservedelene kun kostede kr 261,- og kom fra et lager i Polen.
Dejligt, at man kan udskifte en defekt del så nemt i stedet for at skulle købe helt ny støvsuger!
Jeg købte en
Jeg købte en
Series 2200 Fuldautomatiske espressomaskiner
som gik i stykker 3dage før garantien udløb og nåede og få lavet en reklamation. Så en 6 måneder efter gik det samme i stykker igen og så burde man tage den ind igen, men det ville de ikke. Så er meget skuffet over den og Phillips
Køb aldrig et Philips TV !
Jeg købte et Philips TV i december 2023 og har siden oplevet utallige problemer med TV’et. Trods flere opdateringer og reperation vender fejlen vedholdende tilbage. Den teknikker som reperede tv’et første gang, oplyste at gik det i stykke igen, så skulle det udskiftes hvilket Philips' kundeservice efterfølgende nægter.
Jeg har brugt utallige timer på at løse problemet, og det har påvirket min hverdag betydeligt. Det er uacceptabelt, at et så nyt og dyrt produkt skulle give så mange problemer. Jeg føler mig som kunde ikke taget seriøst, og jeg er dybt skuffet over Philips' håndtering af sagen.
Jeg kan på det kraftigste fraråde at købe Philips TV. Kvaliteten er dårlig, og kundeservicen er under al kritik."
Amatører
Amatører. Bestilte en kaffemaskine 10. December. Penge blev omgående trukket og jeg fik besked, at pakken var afsendt, med UPS tracking nummer. Status i dag 10. Januar er dog, at UPS endnu ikke har modtaget pakken. Amatører.
Manglende refundering
Jeg bestilte en vare i december som blev sendt retur og modtaget hos philips den 10 december 2024. Jeg har nu ventet en måned på at få mine penge retur og får den samme besked af vide fra kundeservice, at de er på vej og at de er ved at finde ud af det.. Det er virkelig virkelig dårlig kundeservice, det kan ikke passe at man skal vente en hel måned på at få sine penge retur. Vil klart ikke anbefale denne side til nogle
Føles som et tv-scam
Jeg købte et Philips 32 tommers tv her mellem jul og nytår. Jeg kunne overhovedet ikke finde google play butikken eller nogle apps som burde være almindelige - såsom tv2 play og dr.
Jeg kontaktede kundeservice og fik at vide at jeg har købt er såkaldt "smart tv" som ikke er et android tv og derfor ikke kan installere apps, men kun har visse apps forudinstalleret som man kan bruge. Der er ikke noget som helst smart over det. Det burde virkelig fremstå MEGET tydeligt at det kun kan bruges til kabel og så de forudinstallerede apps!
Nu er jeg jo nødt til at bruge mindst 500kr yderligere for at købe en chromecast eller lignende for at få adgang til helt almindelige streamingtjenester - det føles helt ærligt som et stort scam
Køb aldrig hos phillips.dk
På det varmeste vil jeg anbefale at holde væk fra denne forretning. Har købt en julegave i november - den kom i beskadiget emballage. Kundeservice har sagt at jeg kan sende det retur og få en ny en. Så ventede jeg næsten til Jul - og der kom en anden vare, dog slet ikke nyt - jeg tror at det var 'refurbished' eller repareret returvare, dvs. slet ikke det jeg har betalt for. Embalagen var brudt, alle poser og etui åben, små riser på selve dimsen, og det var tydeligt ompakket. Køb Phillips andre steder - absolut ikke hos selve Philips.
Dårlig kundeservice fra hovedkontoret
Elsker produkter fra Philips, men nu vil jeg aldrig købe noget derfra mere. Jeg købte fornuftigt et toastjern og efter nogle uger fladt et af håndtagene af, knækket i plastik. Jeg ringede til kundeservice og snakkede med den sødeste danske medarbejdere som var forstående og var ikke på vi ville få en ny og han ville arbejde for at vi kunne få lidt rabat på den nye som undskyldning. Men hovedkontoret sagde det kunne ikke være en fejl på deres produkt så de kunne ikke hjælpe mere.
Ingen "kundeservice"
Føler mig bondefanget.
Fik før "Black Friday" en nyheds mail fra Philips om, at jeg som "værdsat kunde" kunne købe før alle andre med 40% rabat. Det gjorde jeg så.
Efter Black Friday modtog jeg en ny mail om, at jeg nu kunne spare yderligere 10%.
Jeg har 30 dages returret, så første overvejelse var blot at returnere 1. bestilling, og så bestille den igen. Dette ville koste Philips 2xfragt, da de har gratis returporto. Det virker lidt dumt, så jeg kontakter "kundeservice", som sagtens kan se "problemet". De ville lige finde en løsning og så vende tilbage til mig. De vendte bare ikke tilbage, så jeg kontaktede dem igen..... de havde ikke helt fundet en løsning, men ville vende tilbage. Senere på dagen modtog jeg en mail med følgende ordlyd:
"Hej Ole
Vi har ikke PT fået tilladelse til at returnere dig 10% af prisen, men det burde være hvad der kommer til at ske efter weekenden."
Efter yderligere en uge hvor jeg ikke hørte mere, kontaktede jeg igen "kundeservice", som nu ikke kunne refundere de 10%. De 10% rabat var nu udløbet, så nu har jeg ikke anden mulighed end at returnere det hele.
Det er ærgerligt at et stort firma som Philips har så dårlig en "kundeservice".
Det eneste de opnåede denne gang var at trække tiden og miste endnu en kunde.
Løsning - Hvad er nemmest for Philips
Pakken der aldrig kom frem - Nå, men hvorfor kontaktet du os ikke tidligere? Kan du ikke gå ned og høre i din pakkeshop om de kan spore den? Nå, så sletter jeg din ordre og så kan du bestille en ny? Prisforskel, så send mig et billede når du modtaget den ny pakke - INTET ejerskab eller kundeservice...
Skuffende kundeservice og uløst problem
Skuffende kundeservice og uløst problem
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Philips og deres kundeservice. Mit Philips TV har gentagne gange haft problemer, blandt andet:
Fjernbetjeningen virker ikke funktionelt.
Jeg kan ikke aktivere wifi-indstillingen på TV’et.
Jeg kontaktede Philips support og sendte videoer som dokumentation. De afhentede TV’et til reparation, men efter “reparationen” fik jeg blot besked om, at der ikke blev fundet nogen fejl, og at TV’et var blevet nulstillet med ny software. Desværre fortsatte præcis de samme problemer, efter at jeg fik TV’et retur.
Jeg kontaktede Philips igen og forklarede, at problemet ikke var løst. Deres svar var, at fejlen skyldtes min wifi-router, selvom det tydeligt fremgår af min dokumentation, at problemet ligger i TV’ets egne indstillinger. Til sidst afsluttede de sagen uden at tilbyde en løsning – på trods af, at min garanti stadig gælder!
Det er frustrerende at opleve så dårlig service og en total mangel på vilje til at tage kundens klage alvorligt. Jeg forventede meget mere fra et mærke som Philips.
Jeg kan desværre ikke anbefale Philips, og jeg vil tænke mig om en ekstra gang, før jeg køber produkter fra dem igen