Pedimarkt.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb neuropathie (cidp). De sokken van pedimarkt trek ik 's nachts aan, waardoor ik aanzienlijk minder pijn heb. Geweldig!

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Siliconen kussentjes voor hamertenen besteld voor mijn moeder. Het ringetje wat om de teen moet ging de derde dag er al vanaf. Goede service en een nieuwe gratis gekregen. Helaas ging deze ook weer ka... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Näytä lisää

1. Hyvinvointikeskus

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb neuropathie (cidp)

28. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring! Fijn te lezen dat u minder pijn hebt door de sokken!

corecte afhandeling

correcte afhandeling product naar verwachting, alles vlot verlopen prima ervaring.

17. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!

Saanut 4/5 tähteä

Multifunctioneel

Ik bestel de schoenen voor mijn zoon. Het is zeker al zijn vijfde paar. Hij wandelt ermee, danst, zelfs bepaalde sporten. Hij heeft maat 48 en die vind je niet overal.

14. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 4 sterren review. Fijn te lezen dat de schoenen zo goed bevallen!

Volgende keer weer

Er is precies geleverd wat was besteld en het voldoet aan de verwachting. De bestelling is op tijd geleverd.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring! Fijn te lezen dat alles voldeed aan verwachting.

Goede steunzolen

Goede steunzolen. Veel steun en verbetering stand voeten.

8. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de mooie review! fijn te lezen dat de steunzolen u veel steun en verbetering bieden.

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb het sinds gisteren

Ik heb het sinds gisteren, ik kan er nog niet veel over vertellen. Geeft zeker steun.

25. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor uw review. We hopen dat de producten u goed bevallen, laat het ons gerust weten!

Top service

Ik was wat vergeten bij mijn bestelling en toen hebben ze alsnog mijn pakketje uit de stapel kunnen halen en mijn extra bestelling erbij kunnen doen. Dit scheelde in de bezorgkosten en ik kon mijn korting ook voor het vergeten artikel gebruiken. TOP service

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn te lezen dat de service goed is bevallen.

Top!

Fijne site, snelle levering.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor de 5 sterren review en het delen van uw ervaring!

Saanut 3/5 tähteä

De productomschrijving was niet…

De productomschrijving was niet correct. De alpaca sokken zouden een platte teennaad hebben. Voor gevoelige voeten. Misschien was deze wel plat, maar ook keihard. Ook zouden de sokken zacht zijn. En ze voelden beslist niet zacht aan. De omschrijving klopte niet vergeleken met andere omschrijvingen en enkele van de positieve reviews die dit bevestigden ook niet. Het product viel tegen en voor mij niet bruikbaar. Teruggestuurd.

5. marraskuuta 2025

Goede en snelle service.

Een vraag van mij werd heel snel beantwoord.
Helaas moest ik het product retourneren. De aanmelding voor het retourneren verliep heel gemakkelijk evenals het terugsturen van het pakket. Pedimarkt stuurde al vrij snel een bericht dat ze het geretourneerde product hadden ontvangen.

24. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat uw vraag snel beantwoord werd en dat het retourneren soepel en gemakkelijk verliep. We zijn blij dat alles naar wens is afgehandeld en waarderen uw feedback.

Saanut 4/5 tähteä

Fijne Webshop

Snelle en correcte levering.
Makkelijke en duidelijke webshop

5. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Pedimarkt.nl

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en correcte levering en de duidelijke, gebruiksvriendelijke webshop.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin