Nu har jag blivit uppringd 3 gånger på 4 dagar, två av försäljarna har medvetet låtsas ringa på uppdrag av Tele2 och påstått att mitt abonnemang ska omförhandlas och bli billigare nu när jag haft det... Näytä lisää
Vad är det här för ett företag? Kan man bli lagförd för att man telefon terroriserar kunder. Hur kan teleoperatörer ge så många/oändliga telefonnummer till ett bluffbolag? Skäms på er, gör eran del av... Näytä lisää
Good to know the name of the company and rate of the company that Tre hires. It does not show up enough on Tre rating though as it should from my experience. 69e26eae99e4c81bda2a728e
Slutar inte ringa trots att jag NIX:at min telefon. Ringer från flertal olika nummer, senaste försöket var från ett Göteborgsnummer även fast företaget är från Kristinehamn. Svarat en gång och sagt at... Näytä lisää
Detta är ett oseriöst företag.
Bara lägg ner 😡😡😡😡
Idioter
Idioter, slutar aldrig att ringa. Har lyckats blocka nr.
Bojkotta alla företag som anlitar PEC
Bojkotta alla företag som anlitar PEC. De skiter fullständigt i att man inte vill ha kontakt med dem.
Slutar aldrig att ringa
Slutar aldrig att ringa. Fattar att det är en dator som ringer upp men detta uppskattas inte av någon så ändra detta system med en gång!
telefonterror
Ett bolag som inte behövs.
Ringer flera gånger om dagen,dåligt.
Sjuka i huvudet
Sjuka i huvudet, ringt 4 gånger om dagen nu i 5 veckor
Jäkla idioter
Jäkla idioter
Sluta terra
Ringer faan stup i ett
Telefonterror som man kan bli tokig på. Ringer flera gånger om dagen.
Telefonterror som man kan bli tokig på.
Värsta telefonterrorn!
Värsta telefonterrorn!! Ge er ringer 5 ggr/dag i månadervis!!!!
Helt sjukt
Helt sjukt. De ringde första gången igår och jag tackade nej som jag brukar göra med callcentersäljare - "Tack, men jag är inte intresserad.".
Idag har de ringt tre gånger med olika säljare och påstår att den tidigare säljaren har angett att jag bett dem ringa upp igen senare...
Trots min mycket tydliga instruktion varje gång idag att jag inte är intresserad och att jag vill att de tar bort mitt nummer från deras ringlista så har de alltså ringt om och om igen, och vägra lägga på luren när jag avslutar samtalen.
Telefonterror!
Att dessa företag inte kan respektera att man inte vill prata med dem!
Ringer från olika nummer flera gånger dagligen och respekterar inte människors integritet.
Ringer i snitt 7-8 gånger per dag
Ringer i snitt 7-8 gånger per dag. Då jag är på jobbet svarar jag aldrig
men det upphör aldrig att ringa.VAD VILL DOM.
Herre Gud vad är det för företag som håller på så. Jag blev galen idag när jag kom hem och hade 14 missade samtal från detta nummer.
Vad har jag gjort som förtjänar detta.
Varför finns det inte överkryssade stjärnor???? Känns inget bra att ge nån stjärna alls.
Dessa idioter ringer 15 gånger per dag
Dessa idioter ringer 15 gånger per dag. Trams! Har anmält till Konsumentombudsmannen
Telefonterrorister!
Telefonterror!
Flera samtal i veckan i flera veckor. Oseriöst och bör anmälas till polisen.
Vad fan är NIX för nåt ??
Detta förbaskade callcenter spammer med samtal flera gångar om dagen ock i veckan , även om man är NIX registrerat sedan många år tebaks !
Det finns inga ursäktar för sånt ,annat än medveten dumhet !!