Nu har jag blivit uppringd 3 gånger på 4 dagar, två av försäljarna har medvetet låtsas ringa på uppdrag av Tele2 och påstått att mitt abonnemang ska omförhandlas och bli billigare nu när jag haft det... Näytä lisää
Vad är det här för ett företag? Kan man bli lagförd för att man telefon terroriserar kunder. Hur kan teleoperatörer ge så många/oändliga telefonnummer till ett bluffbolag? Skäms på er, gör eran del av... Näytä lisää
Good to know the name of the company and rate of the company that Tre hires. It does not show up enough on Tre rating though as it should from my experience. 69e26eae99e4c81bda2a728e
Slutar inte ringa trots att jag NIX:at min telefon. Ringer från flertal olika nummer, senaste försöket var från ett Göteborgsnummer även fast företaget är från Kristinehamn. Svarat en gång och sagt at... Näytä lisää
Deras säljare förstår inte ett nej.
Deras säljare förstår inte ett nej.
Säger att jag inte är intresserad, fortsätter ändå att tjata, och säger han ska skicka tidningen till mig.
Hoppas att jag inte får någon tidning, för annars kommer huvuden att rulla.
Ringer för 3 dagen i rad är inte…
Ringer för 3 dagen i rad är inte intresserad av dom
tredje dagen i rad som de ringer…
tredje dagen i rad som de ringer givetvis med det tredje numret, alltid tidigt på morgonen jätte roligt när man nyss har somnat efter nattpassen,, alltid bara två signaler så även om jag skulle vilja svara skulle jag inte hinna göra det. Numren som de ringt hittills ifrån är 077-045 57 79, 073-451 89 79, 0501-48 21 47. Skandal att företag ska få hålla på med denna terror och att någon djävel sitter och tjänar grova pengar på det, som jag ser det så är det här precis det samma som de kriminella som lurar äldre, varför får de fortsätta att hålla på att trakassera människor.
telefonterror
telefonterror. de ringer från olika nummer stup i kvarten så blockering hjälper inte. jag har blockerat fler än 20 av deras nummer
Telefonterror, borde vara olagligt
Några klappkassa jubelidioter som ska sitta och terrorisera sönder ens telefon för minimum wage.. helt stört. De har sjuttioelva olika nummer de ringer från, när man redan blockerat 10 av dem. Spammarkera och anmäl dessa till appar såsom Truecaller ID så att de till slut inte kan använda något av deras nr och går i konkurs.
Doktor enwallds är ett gäng klowner som spam ringer
Doktor enwallds är spam försäljning.
Ange inte info till dessa klowner.
Svara inte i telefonen.
blockera och rapportera för spam.
Enkelt! Gör inget som är dumt utan tänk att alla som ringer dig utan förvarning eller anledning på dina villkor skall inte pratas med.
telefonterror
Väldigt otrevlig när det är NI som…
Väldigt otrevlig när det är NI som ringer och stör mig. När jag väl svarar så är det ingen som pratar tillbaka. Ni ringer upp efter en stund och är hur otrevliga som helst. Säger att ni driver ett kundservice bolag men själv skulle jag inte betala ett ena öre till er. Oprofessionellt.
Bluff företag som ringer stup i ett 🤢
Sluta ringa i tid och otid
Sluta ringa i tid och otid, man känner sig trakasserad, svarar aldrig men de bara fortsätter ändå.
polisanmäl
Vill ni polisanmäla för att ringa även om ni har nix och dolt nummer ange:
Pec Sweden AB
Doktor Enwalls Väg 17
681 37 Kristinehamn
0550-79 11 00
Ringt ca 1 gång i veckan ett helt år
Ringt ca 1 gång i veckan ett helt år, de frågar efter en person jag inte känner. Har blockerat varje nummer men de verkar ha oändligt.
Ringer min dotter 2 ggr om dagen,hon är…
Ringer min dotter 2 ggr om dagen,hon är 14 år, j-vla idioter!!
Fruktansvärt otrevliga och ringer hela…
Fruktansvärt otrevliga och ringer hela tiden. Jag har ringt upp företaget och begärt att de ska blockera mitt nummer i deras register så de inte kan ringa mer.
If any company uses them, I will make sure not to use that company
Keeps on calling from various numbers during work hours. Annoying to say the least. If any company uses these guys I will make sure not to use that company at all.
Det var riktigt störigt att de ringde…
Det var riktigt störigt att de ringde hela tiden! Jag svarade tillslut och fick då höra att de i deras system ringer tills man helt enkelt svarar och säger Nej.
De gör bland annat tjänster åt IOGT - NTOs miljonlotteriet vilket är bekräftat av lotteriet själva.
Men utöver detta så känns de som en pain in the ass!