Parfum gelukkig ontvangen, helemaal kijkende naar de reviews. Bestel hier al jaren maar de service gaat achteruit. Je krijgt niet eens meer een proefje bij je order en heb toch voor een prima bedrag b... Näytä lisää
Bestel hier sinds kort maar al mijn 4 bestellingen werden meteen afgehandeld en de volgende dag bezorgd. Produkten goed verpakt en compleet (niet half leeg zoals meegemaakt bij concurrent) Geen gezeur... Näytä lisää
Top ervaring er was iets mis met het leveren van mijn bestelling maar het is goed opgelost en goede prijzen
Mijn eerste aankoop/ervaring bij Parfumswinkel was zeker 5sterren waard. Het gemak van de website, de uiteindelijke aankoop en afhandeling verliep moeiteloos. Op m'n eerste aankoop kreeg ik... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Dé webshop voor al uw beautyproducten. Contact: klantenservice@parfumswinkel.nl
Wilhelminastraat 25, 4818SB, Breda, Hollanti
- 085-4011118
- klantenservice@parfumswinkel.nl
- www.parfumswinkel.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Geld terug na fraude DHL
Na pakketfraude van DHL mijn geld terug gekregen, ondanks de winkel mij de parfum toch echt had opgestuurd.
Netjes gehandeld van het bedrijf ook al maakten zij hier verlies op.
Snelle levering tenminste als de…
Snelle levering tenminste als de vervoerder meewerkt. Ruim assortiment en fijne prijzen
Verzending niet betrouwbaar
Op vrijdag 17 okt 2025 bestelling gedaan en hoop nu vandaag woensdag 22 okt deze bestelling te ontvangen
Dus service … bij dit bedrijf
‘S avonds besteld en de volgende dag al…
‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis tegen een lagere prijs dan in de winkels.
Slechte kwaliteit parfum
Slechte kwaliteit parfum en als ik hierover een klacht indien word ik genegeerd.
Top!!
Uitgebreid assortiment, met super prijzen. Juiste informatie en snelle verzending!!
Snelle levering en leuk presentje
Snelle levering en leuk presentje
Mijn bestellingen snel aangekomen en…
Mijn bestellingen snel aangekomen en mooi verpakt. En de prijs ook veel goedkoper dan bij de winkel.
Goede communicatie en snelle levering
Goede communicatie en snelle levering
Goeie aanbiedingen en vlotte leveringen
Ik bestel al jaren bij Parfumswinkel.nl en ook deze keer weer scherp geprijsd (lees supergoeie aanbieding) en altijd vlotte levering!!
Snelle levering en aandacht voor de klant
Bestelling dezelfde dag verzonden, volgende dag pakketje in huis! Bij de bestelling zaten nog wat testers van parfum en monsters van gezichtsproducten. Helemaal top!
Super alles
Super alles
Alleen met dhl zo. Laat op de avond wordt meestal 21.30
Maar de producten super
Ik kocht voor€117 een nachtcreme waar…
Ik kocht voor€117 een nachtcreme waar ik daarvoor bij een andere parfumerie€174 had betaald.
De levering was vlot! Wat valt er nog te wensen!?!
Top!
Goed bedrijf. Parfum aangeschaft voor een aantrekkelijke prijs. Levering ook prima.
In de Avon’s besteld volgende dag in de…
In de Avon’s besteld volgende dag in de ochtend bezorgd
Zwaar teleur gesteld
Dior homme intense staat bekend als de OG geur van vroegere tijden die na 2 spuitjes lang blijft zelfs na een dag.
Maar na het halen van de parfum op deze site verdwijnt het geur al na een uur of 3/4.
Snelle verzending en goed verpakt.
Snelle verzending en goed verpakt.
De parfums zijn goedkoper dan bij bijvoorbeeld ICI PARIS of Douglas.
Je kan kortingsbonnen krijgen van andere winkels en bij je pakketje krijg je een leuke attentie plus een gratis sample.
En de bestelde parfum was niet duur
Oplichters
Oplichters zijn het!
4 x gebeld en 4x verbinding verbroken na 13 minuten.
Geen reactie via mail, whatsapp en messenger.
Bestelling zou vandaag bezorgd worden en krijg een bericht van DHL dat mijn bestelling teruggeroepen is naar verzender!
Bestel hier NIET mensen.