Parfumswinkel Arvostelua

2 494
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Parfum gelukkig ontvangen, helemaal kijkende naar de reviews. Bestel hier al jaren maar de service gaat achteruit. Je krijgt niet eens meer een proefje bij je order en heb toch voor een prima bedrag b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestel hier sinds kort maar al mijn 4 bestellingen werden meteen afgehandeld en de volgende dag bezorgd. Produkten goed verpakt en compleet (niet half leeg zoals meegemaakt bij concurrent) Geen gezeur... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Top ervaring er was iets mis met het leveren van mijn bestelling maar het is goed opgelost en goede prijzen

Saanut 5/5 tähteä

Mijn eerste aankoop/ervaring bij Parfumswinkel was zeker 5sterren waard. Het gemak van de website, de uiteindelijke aankoop en afhandeling verliep moeiteloos. Op m'n eerste aankoop kreeg ik... Näytä lisää

1. Kemikalio

Yrityksen kirjoittama

Dé webshop voor al uw beautyproducten. Contact: klantenservice@parfumswinkel.nl

Hyvä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 494)

147 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Misleidend ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Er stond op de site een parfum Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden Eau de Parfum mooi flesje,wat ik spaar ,maar tis niet wat het is ,ik bestel ik kreeg het thuis en het was niet het flesje waar ze mee op de site staan ,heeel erg misleidend ,het staat er ook niet bij ,dus mocht je iets zien daar het is niet wat het is ‼️en de klantenservice is helemaal pieppp 0 coulance is ook mijn laatste keer wat een slechte site zeg 😡

15. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Mensen bestel hier aub niks

Mensen bestel hier aub niks. De medewerksters zijn hondsbrutaal aan de telefoon en willen je niet helpen als je parfum nooit is aangekomen. Ze gooien de hoorn erop en lachen je uit. Nog nooit zo respectloos geholpen en dan vinden ze het raar dat je als klant zelf boos wordt. Onprofessioneel bedrijf. Ik raad niemand aan om hier iets te kopen. Ik deel dit ook mijn social pagina's met meer dan 20.000 volgers. Absurd bedrijf.

30. heinäkuuta 2026

zero communicatie

communicatie is daar HET PROBLEEM
13juni. ingeschreven voor bon 5€,een besteling/betaling gedaan ,geen bestel bevestiging gekregen, probleem gemeld via email, tot vandaag geen bon, geen bestel bevesting, geen antw op probleem. heb zelf alles moeten dubbel nazien om een antw op probleem te vinden.
DIT IS EEN WAARDELOZE SITE

13. kesäkuuta 2026

Oplichters!

Parfumswinkel biedt een luchtje ‘per ongeluk’ voor minder aan dan de bedoeling was. Dit komt door fouten op de site (aldus mevrouw aan de telefoon). Om deze reden is de bestelling geannuleerd omdat het product ‘niet op voorraad’ zou zijn. Voor mijn telefoontje stond deze echter gewoon nog op voorraad op de site. Na mijn telefoontje is deze wonderlijk verdwenen. In plaats van het product te leveren annuleren ze en vragen daarna weer de volle mep. Als je belt voor uitleg wordt er gewoon opgehangen. Belabberd.

27. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ik heb een parfum gevonden die bij de…

Ik heb een parfum gevonden die bij de meeste andere aanbieders online 10 tot 20% goedkoper is, en dat zelfs zonder welkomstkorting. Omdat ik eigenlijk altijd bij jullie bestel, heb ik vriendelijk gevraagd hoe dat mogelijk is en dat ik zou overstappen.

De reactie die ik kreeg was erg direct: “U bent vrij om ergens anders te bestellen.”

Dat vond ik persoonlijk erg teleurstellend. Zo makkelijk laten ze blijkbaar vaste klanten los. Het gaat mij niet alleen om de prijs, maar vooral om de manier waarop er gereageerd werd. Dat had echt anders gekund.

Voor mij dus voortaan een andere aanbieder.

19. toukokuuta 2026

BESTEL HIER NOOIT

BESTEL HIER NOOIT

4 maanden wacht ik op mijn terugbetaling van een retour. Meerdere keren contact gehad, telkens beloftes maar geen oplossing.

16. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Ik ben al jaren klant van parfumwinkel…

Ik ben al jaren klant van parfumwinkel maar dit vind ik wel vreemd..

Gisteren heb ik een bestelling geplaatst alles ging goed tot mijn pakketje niet op dezelfde dag verzonden werd wat ik persoonlijk al vreemd vond aangezien het jarenlang goed is gegaan. Het pakket was dus niet verzonden of verwerkt wat ik ook al apart vond, dus ik ben maar de reviews gaan lezen ( wat ik eerder had moeten doen ) en kwam erachter dat parfumwinkel inderdaad was overgenomen door een andere bedrijf waar ook slechte reviews word gegeven ik vind persoonlijk dat dit via de mail bekend had mogen worden dat de echte parfumwinkel ermee is gestopt.. ik had best een dure fles ter waarde van €142,00 besteld maar door de slechte reviews kreeg ik een nare onderbuik gevoel omdat er ook veel namaak word verkocht volgens klanten waardoor ik hier geen vertrouwen in had. Gelukkig had ik deze bestelling geplaatst met Billink afterpay voor de zekerheid, ik heb ze gemaild wanneer deze bestelling verzonden zou worden want anders wilde ik het annuleren. Zonder mail terug werd dit na een uur geannuleerd waar ik best opgelucht van ben. Ik ga in de toekomst hier niet meer bestellen en ik ga voortaan naar de douglas of ici paris ondanks je bij een parfumerie meer betaald heb je wel meer zekerheid dat je parfum echte kwaliteit is.

9. huhtikuuta 2026

Oplichters praktijken

Heb mijn dochters favoriete luchtje besteld die ze altijd heeft. Deze was misschien iets goedkoper, maar duidelijk niet zoals het origineel.
Ik koop hier nooit meer! Oplichters praktijken

5. huhtikuuta 2026

Ze verkopen fake parfums

Ze verkopen fake parfums. Ik kocht een prada parfum waar de geur na max een halfuur wegging. De originele hangt een hele dag.

20. maaliskuuta 2026

Heel goede ervaring

Heel goede ervaring, duidelijke webshop en heb eindelijk mijn lievelingsgeur terug gevonden die je in een parfumerie niet meer vind, als ik nog eens iets nodig heb bekijk ik eerst deze website 👌

28. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin