Super hurtig afsendelse af min ordre :) Pakken var dog udvendig beskadiget hvilket vist ikke var Paradiss skynd tilgengæld var indholdet pakket så fint ind med ekstra beskyttelse så ingen vare ha... Näytä lisää
Altid god service og kompetent betjening. Har handlet der de sidste 15 år og har der været reklamationer så bytter de Uden brok og med et smil. Varmeste anbefalinger herfra
Søde, rare og hjælpsomme mennesker, både i deres butik og online. Man får præcis hvad man bestiller, og hvis noget er i restordre eller er udsolgt, kontakter de dig straks med en forklaring. Super... Näytä lisää
Jeg købte en buttplug hvor der var billeder af tre buttplugs i forskellige størrelser, der var ingen mulighed for at vælge forskellige størrelser, så det lignede det klassiske træningssæt med en lille... Näytä lisää
Virksomheden er lukket pr 1/6 2023
Tanska
- www.paradiss.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
det er alt sammen godt ankommet og…
det er alt sammen godt ankommet og hurtigere end forventet, det er et stort plus.
et lille minus, er at alle de emails i ville sende mig er ikke ankommet. jeg har bestilt hos jer før og der skete det sammen.
Så lige udover denne tilfredsheds mail er intet ankommet.
God service og hurtig levering.
Hej ! Køb af dvd .
Hej ! Jeg vil sige at jeg fik god behandling ang nogle dvd som der blev gjort et stort arbejde for at finde frem til mig . Tak fra palle .
Hyggeligt lille sted
Hyggeligt lille sted, og god betjening gode priser
Fantastisk service og rigtig godt…
Fantastisk service og rigtig godt udvalg :)
Dejlige produkter og super service
Dejlige produkter og super service. En varm anbefaling herfra!
Snorlige postordre
Jeg tror ikke vi altid påskønner, hvor heldige vi er med den realitet, at myndighederne ikke blander sig i hvilket et sex legetøj vi anskaffer os og leger med.For eksempel er butikker som Paradiss forbudte i Chiang Mai og man er i stedet hver fredag i seven/eleven butik henvist til at købe enkelte indpakkede, store, decinficerede bananer. Mit seneste køb forløb - som alle tiligere - snorlige.
Så god service skal man lede længe efter
Altid en fornøjelse
Ordren gik hurtig igennem og kvaliteten…
Ordren gik hurtig igennem og kvaliteten på det købte er meget fin.
Couldn't be happier.
Great and helpful service. Polite staff. Great variety of products. Good prices. Easy to use web shop. All-in-all I am very happy with this company. Will certainly use them again. I highly recommend them.
Lynlåsen fungerede med besvær.
Lynlåsen fungerede med besvær.
Vanskelig at åbne og lukke.
God hjemmeside Med stort udvalg
God hjemmeside Med stort udvalg, og hurtig levering. Er meget tilfreds.
Mogens giver bare den perfekte…
Mogens giver bare den perfekte betjening og vejledning af produkter . Hjælpsom og ærlig om tingene klæder en . Tak kommer igen ig igen . 😂👍💞❤️Man varme tak fra Berit . (Damperen 05.)
Er et super sted og handle altid søde…
Er et super sted og handle altid søde til og hjælpe og råd
Jeg var meget tilfreds med den service…
Jeg var meget tilfreds med den service som Paradiss har leveret. Min vare var hos mig til den aftalte tid. Med overskuelig faktura så man kunne se hvad man havde betalt for.
Alt fungerede perfekt