Super hurtig afsendelse af min ordre :) Pakken var dog udvendig beskadiget hvilket vist ikke var Paradiss skynd tilgengæld var indholdet pakket så fint ind med ekstra beskyttelse så ingen vare ha... Näytä lisää
Altid god service og kompetent betjening. Har handlet der de sidste 15 år og har der været reklamationer så bytter de Uden brok og med et smil. Varmeste anbefalinger herfra
Søde, rare og hjælpsomme mennesker, både i deres butik og online. Man får præcis hvad man bestiller, og hvis noget er i restordre eller er udsolgt, kontakter de dig straks med en forklaring. Super... Näytä lisää
Jeg købte en buttplug hvor der var billeder af tre buttplugs i forskellige størrelser, der var ingen mulighed for at vælge forskellige størrelser, så det lignede det klassiske træningssæt med en lille... Näytä lisää
Virksomheden er lukket pr 1/6 2023
Tanska
- www.paradiss.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Alt var som forventet helt ok
Super 👍
Jeg kan kun varmt anbefale jer for jeg har været i butikken i Holbæk et par gange og nu har jeg lige prøvet at bestille over nettet, og jeg kan kun sige at jeg er fuld ud tilfreds med begge dele 😊
Helt tilfreds
Jeg er helt tilfreds både med varenn og servise
Virkelig god service😊
Rigtig god service,et sted jeg vil handle igen😊😊😊varen er over alt forventning 😎
Item still not delivered
The shop said day to day delivery. Ok, fine, you don’t deliver on weekends, but i would have expected the package on Monday, Tuesday, yet, it is Wednesday and i still don’t have it. And to be clear, the shop is some km away, it’s not a transatlantic order.
Moreover, PostNord tells me they have no delivery date yet. Why did I pay half the price of the product for delivery? I don’t know, but with such service, i won’t return that’s for sure!

Vastaus yritykseltä Paradiss
Helt tilfreds :-)
Hurtig og nem side at bestille fra
Hurtig og nem side at bestille fra, samt hurtig modtagelse.
Fed service og hurtig levering..
Hurtig levering
Hurtig levering. God service. Modtog informativ sms om, at e-mails fra dem måske lå i ens spamfilter.
Hurtig levering
hurtig ekspedition med fin orientering…
hurtig ekspedition med fin orientering om forløb.
gode produkter hurtig levering og fuld…
gode produkter hurtig levering og fuld tilfredshed herfra Erik
Super kundeservice
Altid god service og svar på spørgsmål
Hurtig behandling og gode produkter
Ringe kvalitet og lang leveringstid.

Vastaus yritykseltä Paradiss
Fantastisk service.
Fantastisk service.
Da det er et mindre firma har de ikke deres eget lager og kan derfor ikke ha' perfekt oversyn over deres varer.
Så da jeg fik en Email om jeg ville vælge en anden smag, fik jeg den selvfølgelig, men jeg fik også et gratis vortex hoved og Quick-light kul med, som "en lille gave".
10 ud 10
Utrolig god betjening samt god…
Utrolig god betjening samt god vejledning .Når man spurte om noget