Wij hebben onze geboortelijst online aangelegd. Het was ons tweede kindje dus vonden we een fysieke rondleiding niet nodig. Wel konden we altijd terecht in de winkel (Waregem) bij vragen. Alles is ook... Näytä lisää
Initieel waren we naar Paradisio gegaan om een autostoel te kiezen, uiteindelijk zijn we buiten gestapt met een geboortelijst ☺️ Onze aanpak was best anders, aangezien ons dochter al 10dagen oud was... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Jouw specialist voor babyproducten, geboortelijsten, speelgoed, seizoensdecoratie, tuinmeubelen, kantoor- en schoolartikelen met 4 filialen in Aalst, Gent, Sint-Niklaas en Waregem. Open van maandag tem zaterdag van 9u30 tot 18u, gesloten op zon- en feestdagen.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Geboortelijst
Ruime keuze voor het aanleggen van een geboortelijst. Gemakkelijk online te onderhouden.
Super winkel!
Zeer vriendelijk personeel, staan altijd klaar met de glimlach om je te helpen!
Zeer gemakkelijk om je geboortelijst aan te leggen! Als er aanpassingen nodig zijn kan je dit zelf via de website doen!
Zowel voor ons zoontje 2,5 jaar geleden…
Zowel voor ons zoontje 2,5 jaar geleden als nu voor ons dochtertje kozen we zonder twijfel voor Paradisio voor onze geboortelijst. We zijn beide keren heel tevreden geweest! Bij vragen of onzekerheden konden we altijd telefonisch terecht en werden we vlot geholpen.
De geboortelijst is heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk en het aanbod is enorm. In de maanden voor de bevalling ging ik bijna wekelijks nog eens rondneuzen om leuke dingen toe te voegen. Ook van vrienden en familie kregen we veel complimenten over de lijst. Zeker een aanrader!
We hebben zeer goed advies gekregen bij…
We hebben zeer goed advies gekregen bij het kiezen van de artikelen voor op de geboortelijst. Ook toen de geboortelijst open was, was er veel flexibiliteit voor het verwijderen en toevoegen van artikelen! Zeker aan te raden!
Uitstekende ervaring
Wij hadden onze geboortelijst hier liggen. Hele goeie ervaring, supervriendelijke en behulpzame mensen en ruime keuze aan producten/merken. Het online platform werkte goed, maar kon misschien wat gebruiksvriendelijker.
Veel voordelen
Mooie winkel, groot aanbod, competitieve prijzen en heel leuke acties. Bedankt voor de vriendelijke en nuttige uitleg.
Super!
Goeie uitleg van vele producten in de winkel voor je een geboortelijst aflegt. Gemakkelijk om cadeau’s af te halen daar je een afspraak kan maken ervoor. En vooral vriendelijk personeel waar je met al uw vragen terecht kon!
Goede service, veel aanbod, goede communicatie!
Zeer aangename winkelervaring, keer op keer
Onze aanpak was best anders, aangezien ons dochter al 10dagen oud was toen we onze geboortelijst hebben aangelegd (ze was ook 3weken te vroeg geboren). De eerlijkheid en openheid met dewelke we werden geholpen door o.a. Gabriela (en de andere collega waarvan de naam me even ontsnapt), hebben ons overtuigd om alsnog een lijst te leggen bij hen. Hun expertise en ervaring als mama zijnde, heeft ons geholpen als nieuwe ouders om geen overbodige zaken op onze lijst te leggen.
Wij keren regelmatig terug om nog eens rond te snuisteren, bvb toen we op zoek waren naar een plooibuggy. Heel aangename winkelervaring elke keer we er zijn
Heel tevreden over het aanleggen van…
Heel tevreden over het aanleggen van onze geboortelijst bij Paradisio.
Een zeer aangename winkel waar alles ordelijk staat. Ook staan er regelmatig voorbeeldhoekjes of speelgoed dat kindjes kunnen testen.
Bij het aanleggen van de geboortelijst kregen we een overzichtelijke rondleiding met goed advies. Heel handig als er zo veel keuze is. Er was ook mogelijkheid om bepaalde producten te testen wat ook zeer handig is.
Ook mooi meegenomen dat je een waardebon krijgt na het afsluiten van je geboortelijst.
Naar ons mening moesten we de geboortelijst wel vrij snel ‘afsluiten’. ( 2 maand na de geboorte) We hadden nog heel wat vrienden die pas later op babybezoek kwamen.
Maar wij waren alvast zeer tevreden over het aanleggen van onze geboortelijst daar.
Alles tip top in orde
Alles tip top in orde! Perfecte service bij Paradisio! Bedankt.
Heel tevreden van de service!
We hadden van onze vrienden al veel positieve ervaringen gehoord van paradisio. Dus wisten we meteen bij ons eerste kindje dat we hier onze lijst gingen leggen. Heel goeie uitleg gekregen bij alles! Vriendelijk personeel en zoveel keuze! Ook zijn ze in veel artikelen de goedkoopste als je vergelijkt ☺️ alles is ook in voorraad dus heel makkelijk! Zeker een aanrader!
Heel tevreden over Paradisio…
Heel tevreden over Paradisio Sint-Niklaas! 🥰 Wij hebben hier onze geboortelijst gelegd en hebben eigenlijk alleen maar positieve ervaringen gehad. Van het samenstellen van de lijst tot het ophalen van onze spulletjes: alles verliep vlot en zonder problemen.
De producten zijn van goede kwaliteit, het personeel is supervriendelijk en de online tool is echt gemakkelijk in gebruik. Ideaal, want zo konden we thuis op ons gemak onze lijst beheren.
En eerlijk… we keken er elke keer weer naar uit om onze gekochte spulletjes te gaan ophalen. 😄 Een beetje alsof we telkens opnieuw een mini-cadeautjesmomentje hadden, maar dan voor onszelf!
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een fijne winkel voor je geboortelijst! 💛
Zeer goede service
Positieve ervaring geboortelijst
De geboortelijst van ons eerste kindje lag bij Paradisio. We waren er destijds zo tevreden van dat we opnieuw voor Paradisio (Sint-Niklaas) kozen voor de lijst voor ons tweede kindje. Opnieuw liep alles enorm vlot. Zeer vriendelijk personeel dat je bijstaat vanaf opmaak lijst tot het afsluiten ervan. Het is een zeer aangename winkel, vooral dankzij het vriendelijke en behulpzame personeel die enorm veel kennis hebben over wat ze verkopen. Zij doen echt hun uiterste best om je telkens goed te helpen.
Super goede info gekregen van de…
Super goede info gekregen van de medewerkers. Bij vragen werden we perfect geholpen. Bij een tweede zouden we zeker terug hier onze geboortelijst leggen.
Super tevreden over Paradisio
Super tevreden over Paradisio! Vanaf het begin werden we heel goed geholpen. Ze nemen echt de tijd om mee te denken, luisteren naar wat je nodig hebt en geven eerlijk en deskundig advies zonder iets op te dringen.
Ook de service is top: vriendelijk, behulpzaam en steeds bereid om samen naar de beste ‘oplossing’ te zoeken. Dat maakt zo’n groot verschil, zeker met alle keuzes die je moet maken voor een baby. 😊
Wij zijn alvast heel tevreden en komen hier met plezier terug als er een tweede komt. Absoluut een aanrader!
We zijn heel tevreden over onze…
We zijn heel tevreden over onze geboortelijst bij Paradisio. Ze geven een goede begeleiding. Je kan ook eenvoudig online dingen toevoegen. De verplichte artikelen worden altijd goed besproken. Het afhalen van de cadeautjes verloopt ook super vlot.
Tevreden klant
We hebben voor de komst van ons 2de zoontje opnieuw de geboortelijst bij Paradisio gelegd en we waren hier alweer zeer tevreden over. Goede hulp en advies bij het uitkiezen van de producten in de winkel, makkelijk online producten toe te voegen of te schrappen en door het maken van een afspraak ook zeer efficiënt om de producten op een zelfgekozen dag en uur op te halen.
We kunnen Paradisio enkel aanbevelen aan anderen.
Bedankt voor alles!
Super fijne ervaring!
Zeer behulpzaam zowel bij het samenstellen van de lijst als achteraf (telefonisch en in de winkel). Veel flexibiliteit met de lijst om achteraf nog dingen toe te voegen of te schrappen.
Heel fijn ophaalsysteem, waarbij alles gewoon wordt klaargezet in het magazijn. Geen gedoe!