Outdoorspeelgoed.nl Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Trampoline salta besteld, 2 pakketjes geleverd van de 3. Beschadiging van DPD… we hebben zelf 1 maand lang elke dag contact opgenomen met DPD en outdoorspeelgoed om eindelijk iemand aan die lijn te kr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed bedrijf we hadden de cortina besteld 24 inch snel geleverd. 4 dagen geleden besteld vandaag om 7:30 uur stonden ze al aan de deur met de nieuwe fiets zeer netjes verpakt goede service.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijk! Nemen de tijd voor je! Staan open voor vragen,denken met je mee! Kinderen kunnen er rustig even spelen terwijl ouders rondkijken. Verbaas me dan alleen wel dat ouders niet lez... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een maand of 2 geleden een nieuwe Urban Arrow family active plus bakfiets aangeschaft bij deze heren, wij zijn heel goed ontvangen en bijzonder goed geholpen in de winkel! De slagroom op de taart was... Näytä lisää

1. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Outdoorspeelgoed, speelgoed voor wijsneuzen! In onze online en offline speelgoedwinkel in Kampen hebben we origineel speelgoed waarmee je kind, neefje, nichtje, kleindochter of kleinzoon zich heerlijk kan vermaken. Wij staan voor kwaliteitsmerken, een groot assortiment, snelle levering, deskundig advies en een scherpe prijs. Voor elk budget hebben we speelgoed voor binnen en buiten. Voor klein en groot en jong en oud. Online te bestellen of kom naar onze grote showroom!

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

klantonvriendelijk

Ik had een step voor mijn dochters verjaardag besteld en thuis bezorgd gekregen, helaas was deze kapot. Ik heb gemaild om deze retour te sturen en een nieuwe te ontvangen, dit is in eerste instantie goed gebeurd, ook met een snelle vriendelijke reactie in de mail. De tweede die we kregen was helaas weer kapot (verbogen en gebroken spatbord). Ik heb toen direct gemaild, maar geen reactie gekregen. Nog eens gemaild, geen reactie. Ik heb gebeld, maar aan de telefoon werd de schuld in mijn schoenen geschoven. Ze hadden de eerste step in de zaak kunnen repareren, ik had dat zelf ook kunnen doen volgens hen, jammer dat ík ze op extra kosten had gejaagd. Zij sturen mij een defect product, en in plaats van excuses te maken, krijg ik het commentaar dat ik de step zelf had moeten repareren? Hele nonchalante houding van het bedrijf, niet klantvriendelijk. Ik vroeg wanneer ik nu een goede step kon krijgen (de tweede had een gebroken onderdeel wat dus niet te maken was), ik moest maar wat data mailen waarop het uitkwam. Gedaan, maar weer geen reactie. Nogmaals gemaild, weer geen reactie. Weer gebeld, toen werd mij verteld dat de step op een dag was ingepland dat ik zelf niet thuis was, ik had dit in de email nog vermeld. Weer een onvriendelijke benadering aan de telefoon. Uiteindelijk is het geregeld en was de step er op de valreep voor mijn dochters verjaardag. Fijn dat het alsnog goed geregeld is, maar jammer van de manier van communiceren.

1. toukokuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Hierbij wil ik mijn dank uitspreken…

Hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor de wijze waarop uw bedrijf heeft getracht mijn kinderpakket (cadeau) zo snel mogelijk te versturen.
Na u een aantal malen telefonisch te hebben gevraagd wanneer wij onze bestelling tegemoet konden zien kon u ons in het gunstigste geval vertellen dat dit op maandag 11 maart zou kunnen zijn omdat u op een zending vanuit Frankrijk moest wachten.
Wat schetste onze verbazing toen u donderdag 7 maart liet weten de bestelling reeds 8 maart te kunnen bezorgen.
Ik kan u laten weten dat dit door de kinderen enorm op prijs is gesteld. Precies op de datum van de verjaardag in huis terwijl we hadden verwacht een aantal dagen later. Toppie
Wanneer iets tegenvalt zal er best over gereclameerd worden daarom vind ik het ook juist wanneer iets meevalt om daar ook iets van te zeggen (schrijven).
Mijn waardering voor uw werkwijze bij deze.
Hartelijk dank,

Met vriendelijk groet,
Thea en Ruud

11. maaliskuuta 2019

Enorm slechte service.

Enorm slechte service.
Nemen klachten niet serieus en leggen alles buiten zichzelf ipv dat ze hun medewerking verlenen de klant tevreden te houden.
Al vaker via hen besteld, producten waren altijd in orde. Dit keer niet, kan ik niets aan doen, kunnen zij niets aan doen. Maar het minste wat je dan als verkoper kunt doen is een goede service bieden. Dit doen zij zeer zeker niet met hun nonchalante houding. Erg jammer. Laatste keer dat ik daar wat besteld heb.

8. helmikuuta 2019

Top service

Doir het niet op tijd kunnen leveren van speelgoed elders kwamen we telefonisch in contact met outdoorspeelgoed. Verkoper keek gelijk of artikel op voorraad was en beloofde dat we artikel volgende dag in huis zouden hebben. Blij dat we inderdaad vanmorgen bezorger zagen. Nu kunnen we onze kleinzoon toch zijn kado geven op zijn verjaardag. Top service!

5. tammikuuta 2019

Een geweldige service!

Een geweldige service!
In de drukke kerstperiode een sjoelbak besteld voor familiefeesten tijdens kerst en oud&nieuw. Door omstandigheden waren we laat met bestellen en de hoop een beetje opgegeven dat het op tijd zou arriveren. Tijdens telefonisch contact wordt verzekerd dat de sjoelbak de volgende dag geleverd zou worden.
Het is Outdoorspeelgoed gelukt om ondanks de drukke kerstperiode bij bezorgdiensten de bak tijdig bij ons te krijgen.
Hulde! Als we zes sterren hadden kunnen geven zouden we dat gedaan hebben.

22. joulukuuta 2018

Snelle refund & vriendelijk

Had een leuk item van Paw Patrol gekocht - helaas bleek na aankoop al snel dat mijn zoontje genoeg kado's van Paw Patrol zou krijgen ; en moest ik mijn aankoop cancellen ; Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan en het geld is a la seconde geretourneerd . Conclusie ; heel vriendelijk & betrouwbaar & overigens hebben ze ook heel leuk assortiment tegen scherpe prijzen

30. elokuuta 2018

Onbetrouwbare partij

Wij hebben een tractor besteld met aanhanger via de website.
Alles is bevestigd en zou binnen 2 dagen geleverd worden.
Net op tijd voor mijn zoontjes verjaardag. Mijn vrouw heeft voor de zekerheid na gebeld en alles zou in orde komen. Voor de zekerheid toch maar iemand langs gestuurd om het zelf op te halen, nu krijg ik te horen dat de door mij bestelde spullen helemaal niet op voorraad zijn.
Dit kan echt niet.

16. elokuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Onbetrouwbaar, slechtste ervaring ooit!

Deze winkel is niet betrouwbaar.
Ik heb loopfiets voor mijn dochter gekocht. Stond dat het binnen 1-2 werkdagen zou geleverd worden. Niet dus. Elke keer hoorde ik dat ik binnen 4-5 dagen fiets krijg. Er was tegen mij gezegd dat ik heb artikel gekocht toen het net uit voorraad was. Maar artikel stond alle 18 dagen op voorraad met levering 1-2 dagen. Ik heb na 18 dagen fiets gekregen maar met willen in andere kleur dus andere artikel nr. Oplossing van winkel: terugsturen. Maar jouste artikel krijg ik niet. Deze is al een jaar niet meer leverbaar.
Leg dat allemaal aan je 3 jarige dochter.
Verwacht ook niet dat ze sorry zeggen. Ze denken dat als ze e-mail in hoofdletters schrijven, komen ze duidelijker over?!

30. toukokuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Laat je niet te veel leiden door de oude reviews

De oudere reviews op deze pagina zullen destijds ongetwijfeld een kern van waarheid hebben bevat, maar anno 2018 lijkt de service van deze partij prima op orde. Onze bestelling werd meteen bevestigd en de volgende dag geleverd. Goed verpakt en zelfs met een handheschreven briefje dat een simpel zandbaksetje van 3 euro niet meer in de gewenste kleur leverbaar was. Perfect!

20. huhtikuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Zondag Kidkraft poppenhuis online …

Zondag Kidkraft poppenhuis online besteld. Vergeleken met andere webshops. Zij waren de voordeligste. Er komt wel €4,95 verzendkosten bij. Gelijk digitale bevestiging ontvangen. Kreeg dag erna GLS track & trace code en ontving het pakket perfect op tijd op dinsdag rond 11uur. Het handige van GLS is dat men de dag van ontvangst kan kiezen/veranderen. De Kidkraft doos was in een strakke kartonnendoos goed verpakt. Product en onderdelen zagen er netjes uit. Alles compleet en nieuw. Geen beschadigingen oid.
Zeer tevreden ondanks dat ik vooraf beetje huiverig was om bij Outdoorspeelgoed.nl een aankoop te doen vanwege oude slechte reviews. Zorgen waren gelukkig geheel onterecht.

9. tammikuuta 2018
Saanut 5/5 tähteä

Goede oplossing bij defect product

Het door ons bestelde product kwam defect aan. Hierover gebeld en de medewerker stond ons vriendelijk te woord en bood verschillende oplossingen aan. Erg prettig. Uiteindelijk hebben we dezelfde dag nog het product kunnen omruilen voor een goed exemplaar. Daar waren we erg blij mee. Goede service dus!

25. elokuuta 2017
Saanut 5/5 tähteä

Netjes bezorgd en goede garantieafhandeling.

Berg Trampoline gevonden tegen een hele nette prijs.

Vervolgens liep ik een paar maanden later tegen een klein garantiegevalletje aan. Nadat ik de situatie had voorgelegd, kreeg ik direct een vervangend onderdeel opgestuurd. Prima afgehandeld, zie je niet bij elke online winkel. Bedankt.

24. huhtikuuta 2017
Saanut 4/5 tähteä

goede service

ik heb een sjoelbak besteld maar die was bij aankomst helaas beschadigd (functioneel konden we hem wel gebruiken). Dit heb ik gemeld bij het bedrijf en uiteindelijk ben ik goed gecompenseerd door outdoorspeelgoed. Een dag na de mededeling van de compensatie stond het al op mijn rekening. Top. Goede service dus!

13. tammikuuta 2017
Saanut 4/5 tähteä

Volgens afspraak geleverd en garantiegeval netjes afgehandeld

Flexibel een afspraak kunnen maken buiten de openingstijd om spullen op te halen en zoals besteld geleverd. In ons geval was de aanschaf van Kapla hier de beste deal.

De Nikko bestuurbare auto werkte niet naar behoren, maar dit is binnen de garantie netjes afgehandeld. gewoon zonder discussie een nieuwe gekregen.

27. marraskuuta 2016

top bedrijf

Vorige week de auto volgeladen met oa:
een mooi Berg skelter met aanhangwagen ,
een prachtige hoekkeuken van kidcraft ,
super cool Smoby frends Speelhuis (laat dat "je" maar weg :P) ,
2 verkeersmaatjes ,
en een coole step daar gekocht, er werd een prima prijs voor gemaakt.
Aftersales weet ik niet aangezien ik dat niet nodig heb gehad, wel weet ik dat ze snel antwoord geven op mail en een duidelijk verhaal hebben aan de telefoon.
kortom ik vind het een prima bedrijf waar ik erg tevreden over ben.
ik kon daar makkelijk met de auto komen en ze hebben een ruime showroom met voldoende voorraad.

21. lokakuuta 2016

Traag

Maandag besteld en betaald en nu, op zaterdag, nog niks. Zelfs nog geen verzendbevestiging.

Heb gemaild en we wachten maar even af....

1. lokakuuta 2016
Saanut 5/5 tähteä

Zeer snel mail contact en speelgoed netjes en snel geleverd.

Na een vraag per mail te hebben gestuurd werd deze binnen 2 uur netjes beantwoord.
Mijn schoonmoeder had hier eerder al een loopfiets besteld en dat werd ook snel en netjes geleverd dus hebben wij, voor onze zoon die 3 werd, een Rolly Toys John deere tractor met graver en aanhanger besteld en binnen een paar dagen werd deze ook netjes afgeleverd, mijn zoontje kon zijn ogen niet geloven toen hij het zag... ik als papa trouwens ook niet toen ik zag hoeveel onderdelen erbij zaten....

28. kesäkuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin