Trampoline salta besteld, 2 pakketjes geleverd van de 3. Beschadiging van DPD… we hebben zelf 1 maand lang elke dag contact opgenomen met DPD en outdoorspeelgoed om eindelijk iemand aan die lijn te kr... Näytä lisää
Zeer goed bedrijf we hadden de cortina besteld 24 inch snel geleverd. 4 dagen geleden besteld vandaag om 7:30 uur stonden ze al aan de deur met de nieuwe fiets zeer netjes verpakt goede service.... Näytä lisää
Klantvriendelijk! Nemen de tijd voor je! Staan open voor vragen,denken met je mee! Kinderen kunnen er rustig even spelen terwijl ouders rondkijken. Verbaas me dan alleen wel dat ouders niet lez... Näytä lisää
Een maand of 2 geleden een nieuwe Urban Arrow family active plus bakfiets aangeschaft bij deze heren, wij zijn heel goed ontvangen en bijzonder goed geholpen in de winkel! De slagroom op de taart was... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Outdoorspeelgoed, speelgoed voor wijsneuzen! In onze online en offline speelgoedwinkel in Kampen hebben we origineel speelgoed waarmee je kind, neefje, nichtje, kleindochter of kleinzoon zich heerlijk kan vermaken. Wij staan voor kwaliteitsmerken, een groot assortiment, snelle levering, deskundig advies en een scherpe prijs. Voor elk budget hebben we speelgoed voor binnen en buiten. Voor klein en groot en jong en oud. Online te bestellen of kom naar onze grote showroom!
Zambonistraat 4-b, 8263 CE, Kampen, Hollanti
- 038 - 331 54 51
- Info@outdoorspeelgoed.nl
- www.outdoorspeelgoed.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Zeer Slechte communicatie en na…
Zeer Slechte communicatie en na meerdere keren aankaarten dat 2 simpele steunen van een glijbaantje niet bleven zitten nog steeds geen nieuwe gekregen. We wachten nu al ruim 8 weken hierop, horen niks en ze zijn niet voor rede vatbaar. BESTEL HIER NOOIT MEER!!
Hele slechte service
Hele slechte service! Had een voetbal doel besteld. Nadat deze nog steeds niet geleverd was, zelf maar contact opgenomen. Bleek het doel stuk te zijn en kon niet meer geleverd worden. Rare smoesjes over de prijs. Artikel stond namelijk gewoon nog op de site. Heel onvriendelijk. Ik koop hier nooit meer iets!
Grote oplichting bestel hier niks!
Outdoorspeelgoed = misleidend
Hier een Smoby speelhuis gekocht; Op de website staat zowel in de omschrijving, als op de tekening als op de instructievideo dat hier een echte deur bij zit.
Dit product online gekocht en bij ontvangst bleek bovenstaande niet het geval te zijn. Direct hierop contact opgenomen en ze geven aan ze deze nog wel willen opsturen voor €25,- excl. verzendkosten.
(Naast de deurbel en picknicktafel welke we ook al los hadden besteld voor €43,-).
Hierdoor denk je een leuke aanbieding te scoren, maar ben je uiteindelijk meer geld kwijt dan andere webshops welke een snellere levertijd en beter service hebben.
Zoals hieronder al vaker omschreven, erg misleidend!
Na de klachten regen in de reviews was…
Na de klachten regen in de reviews was ik zeer huiverig om bij dit bedrijf te bestellen, echter was het kindertoestel wat ik had gezien alleen bij dit bedrijf beschikbaar & heb ik de gok genomen.
& met prima resultaat! Binnen 3 werkdagen compleet geleverd.
*wel een aandachtspunt is het lokkertje met de prijs op marktplaats (lager dan daadwerkelijke prijs)
&
* er wordt geen verzendbevestiging & lever datum verstuurd, het pakket stond plots voor mijn deur.
Kortom er is ruimte voor verbetering maar het gaat ook vaak goed, net als bij veel bedrijven.
Mvg
De ene ster is eigenlijk teveel
De ene ster is eigenlijk teveel. Outdoorspeelgoed in Kampen is een misleidende firma en service is ver te zoeken. Vandaag een trampoline gekocht die voor € 599 werd aangeboden op Marktplaats. Van te voren gebeld en gevraagd of ik alvast mocht betalen, zodat ik niet naast het net zou vissen als ik >100 km naar Kampen zou rijden. Er werd echter niet gereserveerd zei men. Mijn uitleg dat vooruitbetaling geen reservering maar een koop was deed niet ter zake. Wij dus direct naar Kampen. Eenmaal bij de kassa bleek de prijs van Marktplaats niet geldig. Nee, we moesten op de website kijken, want de Marktplaatsprijzen waren niet juist. De trampoline was € 40 duurder dan de prijs waarmee gelokt werd. Na meer dan 100 km rijden pik je dit, maar eigenlijk is dit misleiding. Dit soort bedrijven mogen van mij snel over de kop gaan als het weer eens wat slechter gaat met de economie. Bah.
Wat een waardeloos bedrijf!
Wat een waardeloos bedrijf!! 9 (!) weken moeten wachten op een speeltoestel waar een paar dagen voor stond. Mails worden amper beantwoord, bellen krijg je ze niet eens te pakken. Eigenaar doet erg popie jopie als hij geintervieuwd wordt door Sbs6 tijdens de Corona crisis dat ze het zo druk hebben....Bespaar u zelf een ergenis en bestel hier niet!
foute boel!!
Bestelling zou voorradig zijn. Ivm Corona niet bleek via e-mail. Andere besteld met artikel nummer erbij.
Toch de verkeerde gekregen.
Via e-mail en telefoon contact proberen te zoeken. Uiteindelijk via telefoon iemand te pakken kunnen krijgen. Werd al snel kosteloos opgehaald.
Maar ja dan komt het!! Wacht al 3 weken op mijn geld. Heb al meerdere malen een e-mail gestuurd.
Mijn advies: koop ergens anders!!!
Onbetrouwbare verkoper
Onbetrouwbare verkoper. Wij hebben een glijbaan gekocht via deze website, levering van deze glijbaan heeft 2,5 week op zich laten wachten. We hebben herhaaldelijk contact op proberen te nemen zowel via mail als telefonisch echter reactie bleef uit, telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Uiteindelijk is onze glijbaan na 2,5 week geleverd door GLS zonder vooraf een track and trace code te ontvangen. Uiteindelijk hebben we onze glijbaan via marktplaats nieuw in doos aangeboden daar de retourzending eerst per mail aangevraagd moet worden, verwacht niet dat we hier een reactie op krijgen. Daarnaast zijn de kosten voor retourzending tevens voor de koper.
Wij adviseren geen aankopen te doen via deze website.
Voortaan rechtstreeks en niet via BOL bestellen
Via BOL een bestelling geplaatst in de nacht van dinsdag op woensdag.
Omdat de glijbaan, die ik besteld had, bij BOL na bestelling op 'niet leverbaar' stond had ik mijn twijfels of de bestelling dan wel door zou gaan. Toen ik op BOL een andere glijbaan voor de zekerheid alvast wilde bestellen, sprong deze bij kleurwijziging ook ineens op 'niet leverbaar', dus ben hier maar mee gestopt. Ik vond het raar en merkte dat de geplaatste reviews op BOL al 5 jaar oud waren. Ik kreeg een onderbuikgevoel met het idee dat die glijbaan niet meer binnen zou komen. Op Trustpilot las ik vrijwel alleen maar negatieve reviews.
Ongeduldig als ik ben probeerde ik de eerstvolgende dag Outdoorspeelgoed telefonisch te bereiken met de vraag of de bestelde glijbaan wel leverbaar was, maar ik kreeg de hele dag geen gehoor (logisch in deze hectische tijd). Via BOL verzoek gedaan of zij contact konden leggen. Ik kreeg dezelfde dag nog een mail van Outdoorspeelgoed dat de order verwerkt werd. Aantal uur later kreeg ik de mail met de track en trace. Vandaag (dag van de geplande bezorging) de glijbaan mogen ontvangen.
Omdat negatieve reviews eerder geplaatst worden dan positieve, vond ik het zeker waardig om deze positieve review toe te voegen.
Ik (en mijn dochter nu ook) ben zeer blij met de snelle en goede service van Outdoorspeelgoed! Ik zal hier vaker gebruik van maken, alleen niet meer via BOL maar rechtstreeks via de eigen website.
Veel te laat en leugenachtige communicatie
Mijn eerste bestelling bij Outdoorspeelgoed ging goed. Het duurde weken voordat het product er was, maar dat stond er ook bij. Deze week was het echter anders. Op maandag via Bol.com een bestelling geplaatst die er dinsdag zou zijn. Dinsdag was er niks en de track & trace werkte ook niet, dus contact opgenomen. Er werd aangegeven dat het onderweg zou zijn. Woensdag nog steeds niks ontvangen. Weer heb ik zelf contact moeten opnemen. Het magazijn was leeg en de bestelling zou echt onderweg zijn maar de bezorgdiensten hadden een dag vertraging. Donderdag nog steeds niks ontvangen. Vrijdag contact opgenomen met een andere collega van Outdoorspeelgoed en zij gaf aan dat de bestelling donderdag pas was verstuurd en dat hij vandaag zou komen. Inderdaad, hij werd bezorgd. Ik vind het geen probleem dat een bestelling later komt zolang er maar eerlijk en proactief wordt gecommuniceerd, en daar is bij Outdoorspeelgoed echt geen sprake van!
Waardeloos wachten al meer dan een…
Waardeloos wachten al meer dan een maand op onderdelen die niet bij de brandweerauto zijn bij geleverd. Contact gehad maar aldoor valse beloftes.
Zeer slechte service!
Zeer slechte service!
Ontwijkende antwoorden!
Niet thuis voor een oplossing!
Zo als anderen ook schreven...
Zo als anderen ook schreven...zeer slecht bereikbaar, verkeerd nummer doorgegeven op marktplaats, geen reactie op mails via marktplaats, geen reactie via hun info-emailadres en als je belt via nummer van website krijg je voicemail ... kortom..heb uiteindelijk geen bestelling geplaatst omdat een simpele vraag over product niet eens binnen 1 week beantwoord kon worden..had er geen vertrouwen meer in.....
Waardeloze service
Waardeloze service. Volgende keer bestel ik bij een ander, die wel service levert. Verzenden alles in 1 pakket maar rekenen wel twee keer bezorgkosten.
Snelle levering. Service verleend toen de bestelling niet in orde bleek. Dank!
niet voor rede vatbaar
verleden week 2 modelletjes van Siku besteld, zij hebben de verkeerde schaal gezet op hun site, zij melden schaal 1/50 was schaal 1/55, heb dit gemeld aangezien deze niet passen, maar zij bleven hoog en laag beweren dat zij geen fout hebben gemaakt! terwijl het wel zeer duidelijk op de doos staat dat het schaal 1/55 is!
voor de rest verzending is goed gegaan, maar punten verloren bij de mail waar zij de schaal betwisten
Vriendelijk personeel
Vandaag goed geholpen door een vriendelijke jongeman.
Goed geholpen alles in de auto te krijgen
Vriendelijk personeel
Op dinsdag in de vroege ochtend…
Op dinsdag in de vroege ochtend 02-07-2019 een bestelling gedaan van drie artikelen voor ons kleinkind zijn verjaardag, bij alle drie de producten stond op voorraad en snelle levering.
Nog bij de opmerkingen uitgelegd dat wij dit uiterlijk zaterdag in huis moeten hebben ivm zijn verjaardag.
Donderdag 04-07 een mail gestuurd dat ik nog geen verzendbevestiging had ontvangen.
Donderdagavond een antwoord, niet alles was op voorraad en op vrijdag 05-07 zou het restant binnenkomen en direct worden verzonden, om 20:00 uur een mail dat het is verzonden via GLS en maandag 08-07 zou bezorgd worden ( GLS bezorgd niet op zaterdag,veel te laat dus) terwijl op de site staat dat er ook met Post.nl word verzonden, die bezorgen wel op zaterdag.
Hier bestel ik dus nooit meer !!!!!
Vorige week een bezoek gebracht aan de…
Vorige week een bezoek gebracht aan de winkel. We hadden een trampoline gezien die we graag mee wouden nemen. Medewerker opgezocht en hier naar gevraagd. De jongen is naar het magazijn gelopen, en wij liepen achter hem aan. We zagen dat hij met een jonge collega stond te dollen, maar niet keek of de trampoline nog op voorraad was. Hij kwam terug, en je raad het al, was niet op voorraad volgens hem, terwijl er op de site stond dat het op voorraad was.
Gevraagd of hij het kon bestellen en thuis kon bezorgen, nee dat kon hij niet. Moesten zelf alles maar bestellen.
Mooi niet besteld bij deze zaak, maar bij een andere winkel, waar het ook nog eens goedkoper was.