Outdoorspeelgoed.nl Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Trampoline salta besteld, 2 pakketjes geleverd van de 3. Beschadiging van DPD… we hebben zelf 1 maand lang elke dag contact opgenomen met DPD en outdoorspeelgoed om eindelijk iemand aan die lijn te kr... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed bedrijf we hadden de cortina besteld 24 inch snel geleverd. 4 dagen geleden besteld vandaag om 7:30 uur stonden ze al aan de deur met de nieuwe fiets zeer netjes verpakt goede service.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Klantvriendelijk! Nemen de tijd voor je! Staan open voor vragen,denken met je mee! Kinderen kunnen er rustig even spelen terwijl ouders rondkijken. Verbaas me dan alleen wel dat ouders niet lez... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een maand of 2 geleden een nieuwe Urban Arrow family active plus bakfiets aangeschaft bij deze heren, wij zijn heel goed ontvangen en bijzonder goed geholpen in de winkel! De slagroom op de taart was... Näytä lisää

1. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Outdoorspeelgoed, speelgoed voor wijsneuzen! In onze online en offline speelgoedwinkel in Kampen hebben we origineel speelgoed waarmee je kind, neefje, nichtje, kleindochter of kleinzoon zich heerlijk kan vermaken. Wij staan voor kwaliteitsmerken, een groot assortiment, snelle levering, deskundig advies en een scherpe prijs. Voor elk budget hebben we speelgoed voor binnen en buiten. Voor klein en groot en jong en oud. Online te bestellen of kom naar onze grote showroom!

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Glijbaan besteld van het merk smoby

Glijbaan besteld van het merk smoby. Er was 1 missend onderdeel en hierop contact gezocht met outdoorspeelgoed. Helaas ondanks vele belletjes en mailtjes geen gehoor. De service is dus niet goed.

9. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Dezelfde dag brak de handrem af van…

Dezelfde dag brak de handrem af van onze nieuwe en pittige geprijsde step. De reactie van outdoorspeelgoed: dat kan altijd gebeuren en wij doen er niets aan Dat was dus eens, maar nooit meer bij deze toko kopen! De lage Google Review score verbaast mij dan ook niets

1. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De website is overzichtelijk en snel

De website is overzichtelijk en snel, waardoor je eenvoudig door categorieën zoals trampolines, skelters of speelhuisjes kunt navigeren. Elk product wordt uitgebreid beschreven met duidelijke specificaties. De site heeft veilige en flexibele betaalmogelijkheden én een snelle levering, wat zorgt voor gemak en betrouwbaarheid.

2. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Een Smoby speelhuisje besteld voor de…

Een Smoby speelhuisje besteld voor de verjaardag van mijn kleinzoon. Bij het openen zagen wij meteen dat het dak zwaar beschadigd was, dit was op zaterdag 26 april. Aangezien zij pas op dinsdag 29 april weer open waren, meteen gebeld en foto’s gestuurd. Ik kon kiezen tussen nieuwe onderdelen of een nieuw huisje en ik heb gekozen voor een nieuw huisje. Na de nodige e-mails en telefoontjes, heb ik vandaag 21 mei nog steeds niemand gezien. Het huisje zou opgehaald worden, moet jij verplicht van s’morgens tot s’avonds thuis blijven maar helaas is er niemand geweest. Zit dus al 3,5 week met een mega grote doos in huis, belachelijk. Heel vaak excuses gehad maar er wordt geen fluit aan gedaan. KOOP HIER NOOIT IETS. Nadat ik deze review heb geschreven en een mail heb gestuurd naar AvroTros Radar, hebben zij ineens stappen ondernomen, vandaag 26 mei, is het defecte huis opgehaald en heb ik mijn geld teruggestort gekregen. Bizar dat je eerst allerlei klachten in moet dienen voordat zij het oplossen. Het is maar een tip voor andere gedupeerden. Succes

21. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Onbereikbaar bij klachten. Ondeugdelijke e step.

Ik heb een elektrische step gekocht. De gashendel begaf het na 2 dagen. Dit zou niet mogen. Ondeugdelijk product. Ik bel, maar men neemt nooit op. Ik mail, maar men reageert niet. Je krijgt enkel een automatisch bericht. Na meerdere pogingen iemand gesproken en het mailadres van ene Etjen gekregen. Ik heb hem direct gemaild, maar wederom geen reactie. Waardeloos bedrijf met ondeugdelijke e steps. Niet doen. Wegblijven.

19. huhtikuuta 2025

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar, telefooncentrale wordt niet aangezet rond openingstijden en als het dan eindelijk aanstaat, wordt je na een kwartier lang er doodleuk uitgegooid en kan je opnieuw beginnen. Alsof 15 minuten lang naar het bandje luisteren wat heel hysterisch om de 2 seconde zegt dat je even geduld moet hebben niet erg genoeg was.

6. toukokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Geen goede service

Geen goede service.

Artikel besteld via outdoorspeelgoed.nl. Nadat er problemen waren bij de levering en het pakket retour gestuurd zou worden door een fout van de bezorgdienst (GLS), contact gelegd met outdoorspeelgoed. Aangezien zij een samenwerking hebben met deze partij gevraagd of zij hier iets in konden betekenen. Enige wat ik kreeg te horen was dat hun daar geen verantwoordelijkheid voor nemen en ik maar moest afwachten tot het pakket retour gestuurd was zodat ze deze opnieuw konden sturen. Ze hadden immers geen “toverstafje”. Jammer dat er niet mee werd gedacht in een oplossing (contact leggen met de bezorgdienst, artikel opnieuw opsturen o.i.d).

Wel drie sterren omdat de fout niet bij hen lag en in de hoop dat het artikel goed is. Helaas heb ik deze nog niet in ontvangst mogen nemen dus daar valt nog niets over te zeggen.

11. huhtikuuta 2025

Wonderful experience, fast delivery

I just have to write a review as we were sceptical at first to order from the company after reading the reviews, but we are so glad that we did though!

We ordered the Smoby garden playhouse with the little kitchen extra and had such a wonderful experience. To be honest I have never had such a great experience as what I have experienced buying from Outdoorspeelgoed. The order went through immediately the next day and within 2 days our order was delivered. We did not expect that as we are located in Limburg and expected the delivery to even take longer than usual.

We had nothing to complain about and received all parts of our order. We had a lovely experience and would not hesitate to buy from them again as they had also the best price for what we ordered. Really happy with company!

20. maaliskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Hoi, ik hoef niet meer te spoken

Hoi, dit is update nr 3 ( Het lijkt wel een soap opera ):
Ik probeer zo eerlijk mogelijk het verhaal te doen.
Ik ben die Jaap die in de Hospice Valkenburg woont, en nadat ik toestemming van de politie had om te gaan spoken!! Heeft Outdoorspeelgoed.nl op een nette menselijke manier contact met mij opgenomen en hebben ze netjes hun geld betaald. Keurig.
Zo zie je: We zijn allemaal een Work in Progress
en dat voor liefde blijven staan werkt.
Veel liefs gewenst vanuit het diepe zuiden

11. maaliskuuta 2025

elektrische step

Ik heb vorige week een mooie elektrische step opgehaald voor mijn zoon zijn verjaardag, toen ik in de winkel aankwam ben ik goed geholpen en heb ik een mooie step kunnen bemachtigen die ook nog dik in de korting was. al met al een hele goede ervaring en mijn zoon is er ook heel blij mee!

5. maaliskuuta 2025

Netjes geholpen

Netjes geholpen en goede service. Ik had een paar vragen in de winkel, dit werd direct opgepakt en ik kon direct het speelhuisje uit voorraad meenemen.

8. maaliskuuta 2025

Ik mag bij Outdoorspeelgoed.nl Spoken

Dit is een update, ik ben die ''Jaap'' die schreef dat Outdoorspeelgoed.nl een onbeschoft bedrijf is ( en dat ik binnenkort dood ben, ik zit in de Hospice Valkenburg )
Dit klopt nog steeds, en aan andere reviews hier te zien ben ik niet alleen.
Maar.... ( ik probeer de humor erin te houden, is belangrijk in deze periode voor mij ) ik heb toestemming van de politie hun dadelijk te SPOKEN.
Want daar is Mr de directeur juist zo ongelooflijk pissig / boos en vooral Hysterisch om, en waarom hij mij beschuldigd van dreigen!!! ( ik had Mr geschreven: ALS jullie een slecht bedrijf zijn, dan weet ik waar ik ga spoken als ik binnenkort dood ben!! Dit is mijn soort van humor) Ik had contact met de politie opgenomen want het draait om 200Euro die ze tot nu toe gestolen hebben als ze niet voor 17 maart 2025 het geld over hebben gemaakt. Ik kan naar een advocaat stappen... maar grote kans dat ik voor de 17e met de pootjes in de lucht lig en ik heb dus wel iets anders aan mijn kop. De politievrouw zei wel aan de telefoon... Dan ga je toch lekker SPOKEN.
En weet je. Dat is dadelijk effetjes voor een paar dagen een goed idee. Boehhhhhh
Maar Mr heeft helaas nog een week de tijd op het moment dat ik dit schrijf om netjes de 200 Euro te betalen.
Veel succes allemaal en leef voor 1 woordje: LIEFDE

7. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin