Vi har brugt Østjydsk turistbusser før, og alt fra booking til afhentning fungere upåklageligt. Jeg fik en sms fra chaufføren et par timer før vi skulle hentes, med forklaring om hvordan bussen s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Den meget hjælpsomme og servicemindede chauffør Martin og Tove på kontoret der bare fixet det hele. Alle mine kollegaer og jeg har haft en helt igennem god oplevelse. Tak til jer 🤩🤩🤩🤩🤩
Yritys on vastannut
Vores Aktivitetsklub har i flere år kørt med Østjydsk Turistbusser på vores årlige udflugt. Altid venlig betjening, både telefonisk og på mail. Vores ønsker bliver altid opfyldt og chaufførerne er ven... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Familieejet virksomhed i over 30 år. Østjydsk Turistbusser blev grundlagt på Djursland i 1981. I de første mange år bestod vognparken blot af en og to busser. I 1996 blev Østjydsk Turistbusser opkøbt af Rewitz Busser, der var beliggende i Egå lidt nord for Aarhus. Kunderne bestod på daværende tidspunkt stadig primært af venner og bekendte. I dag er firmaet beliggende nær Aarhus i forstaden Stautrup. Lokationen her er optimal, da det er tæt på Aarhus centrum og samtidigt tæt på E45, hvilket betyder at til alle større byer i Østylland kan nåes indenfor en halv time. Kunderne består i dag af alt fra offentlige institutioner, rejseselskaber til de gamle venner og bekendte.
Nordskovvej 33, 8260, Viby J, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Chaufføren på vejen derned var virkelig 5 stjerner værd. Flemming var serviceminded, venlig og med på gas. Han koblede sig på vores energi, på en god måde. Vi havde brug for at følge op på noget og her gik Flemming udover hvad vi kunne forvente for at hjælpe.
Den ene udfordring vi oplevede, på hjemturen, blev taget professionelt hånd om og løst meget hurtigt efter opfølgning med kontoret.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Tak fordi I var med til at gøre vores store dag uforglemmelig. Tak til den søde chauffør, der sang med i kirken, hjalp de gamle damer ud af bussen og bare var det mest vidunderlige og venlige menneske man kunne ønske sig til at køre for os. TAK.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Nem booking - perfekt timing og god kontakt fra chaufføren ved afhentning.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Fantastisk service lige fra øjeblikket man bestiller bussen på nettet til det øjeblik man stiger af på sin destination. Kæmpe skud ud til Magnus for at være så imødekommende.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Virkelig høj service og god oplevelse.
5 stjerner uden tvivl

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Tak for turen. Vi blev hentet, og var fremme til tiden, som lovet. Det var en behagelig tur. Der er ikke noget at sætte en finger på.
Under booking fik jeg ikke husnr. med, men sendte efterfølgende en mail. Der kom svar tilbage med det samme.
Og set med mine øjne, også en transport til en fornuftig pris.👍👍👍
Det er ikke sidste gang jeg bruger Østjydske Turistbusser.
MVH Thomas Svendsen
Tranbjerg

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Nemt at booke, og altid flinke til at tilpasse sig til kundens ønsker

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Det er altid en fornøjelse at køre med Østjysk Turistbusser. Chaufførene er venlige og imødekommende.

Nem bestilling
Fin pris
Chauffør meget præcis
Havde styr på at køre bussen
Rar og venlig tilgang både til lærerne og eleverne
Fin bus
Intet at klage over

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Meget tilfreds med service og god kommunikation. Chauffører var meget serviceminded og kom rettidigt.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Bussen kom lige som aftalt, og de var meget profesionelle.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Jeg har lejet busser med og uden chauffør hos Østjysk Turistbusser tre gange. Hver gang har det fungeret rigtig godt. Busserne er helt ok i forhold til de meget rimelige lejepriser, og personalet er venlige og imødekommende. Jeg er meget tilfreds med at være kunde hos Østjysk Turistbusser og kommer helt sikkert tilbage.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Vi blev, af flere grunde, forsinket, men chaufføren var tålmodig og tog situationen i stiv arm
Dette var tilfældet, både på ud og hjemturen
Komfortabel bus og rar chauffør gav os en god tur

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Min datters skoleklasse havde en rigtig god tur med Østjydsk Turisbusser. Buschaufføren var venlig og ringede i forvejen for at fortælle han var på vej.
Bestilling af bus var også nemt og bekvemt på deres hjemmeside.
Vil bestemt anbefale Østjydsk Turistbusser til andre.

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Vi havde en rigtig venlig chauffør som kom i god tid. Det er ikke første gang vi har kørt med Østjydsk Turistbusser og det er temmelig sikkert ikke sidste gang😊

Vastaus yritykseltä Østjydsk Turistbusser
Vi er et lille blæserorkester, som med vore hustruer har været på den årlige 2 dages udflugt.
Vi fik en virkelig god nyere bus, hvor vi uden problemer kunne være med vor instrumenter og baggage.
Herudover havde vi fornøjelsen af chauffør Benny, som på alle måder servicerede os over forventning, mødte til tiden og faldt godt ind i snakken/hyggen.
Vi vil klart anbefale Østjysk Turistbusser og Benny.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.