Ørskov Begravelsesforretning Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Bedemand Birgitte fra Ørskov Begravelse er meget professionel og kompetent. I hele forløbet har Birgitte været imødekommende og empatisk. Det var en mindeværdig udsyngning fra eget hjem med præst og b... Näytä lisää

Stor tak til Ørskov Begravelsesforretning. Heldigvis ikke hverdag man får brug for en bedemand, ( bedekvinde ) men når det så sker er det vigtigt man sidder overfor en ordentligt person som giver s... Näytä lisää

Vi var ukjente med danske forhold da vi fikk et uventet dødsfall i familien i Danmark som vi måtte ta hånd om. Brukte Google for å finne et byrå i nærheten. Fikk meget raskt svar og et godt møte med Ø... Näytä lisää

Vi kan kun give Ørskov Begravelsesforretning vores varmeste anbefaling. Fra den første samtale til den sidste praktiske detalje blev vi mødt med stor professionalisme, omsorg og respekt. Michae... Näytä lisää

1. Hautaustoimisto

Ørskov Begravelsesforretning er en 4. generations bedemandsforretning. Lokal i Odsherred & Holbæk, godkendt af brancheforeningen. Vi har siden 1905 hjulpet familier med at tilrettelægge en personlig og mindeværdig afsked. Økonomisk overblik, bæredygtige produkter, tid til mennesker, ordentlighed, er vores nøgleord. Vi er alle uddannet bedemand, via brancheforeningen og er ISO-certificerede.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

20 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

jeg havde en rigtig god oplevelse

jeg havde en rigtig god oplevelse. de var venlige og det gik godt efter omstændighederne tusind tak

8. elokuuta 2022

Kære Pia,
Det glæder os, at du har haft en god og positiv oplevelse med Ørskov på trods af din sorg.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Fik en rolig forklaring og vejledning

Fik en rolig forklaring og vejledning. Blev godt informeret om hvad de sørgede for, og hvad vi skulle gøre. De havde sørget for en yderst smuk opsats og kistepålægning Som var både store og smukke. Fik også at vide , vi måtte ringe hvis der var tvivl om noget.
Vi vil gerne anbefalde dem til vores omgangskreds.

3. syyskuuta 2022

Kære Ulla,
Vi takker for de pæne ord og vi vil meget gerne anbefales hvis nogen i din omgangskreds, skulle have brug for vores hjælp.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Havde et godt informativt møde med…

Havde et godt informativt møde med firmaet, hvor vi fik talt de ønsker igennem som jeg havde, og fik brugbare gode informationer som holdt hele vejen igennem. Jeg havde gode oplevelser som jeg gerne giver videre.

1. syyskuuta 2022

Kære Ole,
Vi prøver hele tiden at optimere vores kommunikation med jer pårørende og er derfor glad for, at du føler, at du fik rigelig og brugbar information ved samtalen.

Kæmpe empati og tryghedsskabende

Ørskov Begravelsesforretning har hjulpet mig med, at arrangere en god bisættelse for min niece i Vig kirke.
Det har været en fantastik oplevelse, at bruge jer. Alt har været perfekt, en dejlig ro og orden. En stor tryghed.
Jeg kan 100% anbefale Ørskov Begravelsesforretning til andre.
Jeg har hele tiden kunne ringe og få hjælp.
En stor tak for alt.

28. heinäkuuta 2022

Kære Tove
Mange tak for de rosende ord.
Vi er utrolig glade for, at du vil anbefale os til andre som må have brug for en bedemands ydelser.
Det varmer.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Meget venlig og behagelig formidling af…

Meget venlig og behagelig formidling af en sorgpræget oplevelse.

22. elokuuta 2022

Kære Connei,
Vi er glade for at I har oplevelsen af at vi kan kommunikere på en både venlig og behagelig måde, selvom omstændighederne for mødet er utrolig trist.

Profesionelle og meget nærværende

Profesionelle og meget nærværende fra start til slut. Lyttede til vores ønsker og lod os bruge den tid vi havde brug for.

31. elokuuta 2022

Kære Rickie,
Det er vigtigt for os, at I pårørende har en fornemmelse af, at der er al den tid i verden, når vi mødes til en samtale.

Nærværende

Nærværende, respektfuld og meget oplysende, samt sørgre for alt, selv på en søndag. Tusind tak for god behandling

31. elokuuta 2022

Kære Lene,
Vi er til rådighed 24 timer i døgnet og at I har haft brug for os på en søndag, er jo noget, ingen af gode grunde selv kan bestemme. Tak for de pæne ord.
Venlig hilse Rikke fra Ørskov

Meget fin service

Ørskov Begravelsesforretning ydede en særdeles fin service. De var hjælpsomme og nærværende. Jeg kan bestemt anbefale firmaet.

22. elokuuta 2022

Kære Kim.
Tak for anbefalingen af Ørskov her på siden.
Vores mål er altid at yde en god service og når den så også bliver påskønnet, så kan vi næsten ikke gøre mere.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Meget professionelle, behagelige og yderst god service. På familiens vegne Gitte

18. elokuuta 2022

Kære Gitte,
Tak for de pæne ord. Dem sætter vi meget stor pris på.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Meget behagelig og professionel…

Meget behagelig og professionel behandling fra start til slut af Signe Vinding.
Jeg kan kun anbefale Ørskov Begravelsesforrtening på det varmeste.
Frede Hansen.

8. elokuuta 2022

Kære Frede,
På vegne af Signe, vil jeg gerne takke for de fem stjerner samt din anbefaling af Ørskov.

Profesionelle 🤗

Profesionelle 🤗
Fra start til slut. 🙂

4. elokuuta 2022

Kære Susanne,
Vi prøver altid på at være professionelle, og når det så også er det, I som pårørende oplever, så kan vi ikke gøre så meget mere. Tak for rosen.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Nærværende og yderst service mindet

Nærværende og yderst service mindet. Vil anbefale Ørskov begravelsesforretning.

26. heinäkuuta 2022

Kære Martin,
Vi glæder os meget over at du vil anbefale os videre til andre pårørende. Det har stor betydning for os.

Meget fin service

Meget fin service. Rikke var "på" og gav god sparring i hele forløbet. Stor ros.
Venlig hilsen
Charlotte Høier

20. heinäkuuta 2022

Kære Charlotte,
Der har foregået et super 'samarbejde' hele vejen igennem jeres forløb og så er jeg glad for, at I har følt at jeg har været 'på'.
Venlig hilsen Rikke

Vi har fået den bedste service

Vi har fået den bedste service og hjælp i forbindelse med bisættelsen. De er ualmindelig behagelige at samarbejde med. Og så kan de kontaktes selv på en søndag. Det er da flot.

9. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ørskov Begravelsesforretning

Kære Lone. Tak for de pæne ord. Vi kan kontaktes 24/7, da vi har døgnservice... også i weekenden.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Vi har følt os trykke i hele forløbet

Meget fint og meget empatisk.
Som familie følte vi os godt hjulpet igennem, og vi modtog meget fin støtte og vejledning.
Alt omkring bisættelsen forløb som aftalt.
Ørskov begravelsesforretning har vores varmeste anbefalinger.
Vi har følt os trykke i hele forløbet.

6. toukokuuta 2022

Kære Anette,
at kunne give jer pårørende en følelse af tryghed, er nok en af de vigtigste ting i vores arbejde. Vi takker mange gange for jeres anbefaling af Ørskov.

Meget professionel og empatisk

Meget professionel og empatisk behandling.
Man føler sig godt hjulpet af Ørskov Begravelsesforretning.

28. huhtikuuta 2022

Kære Annemarie,
Det glæder os meget, at du har følt dig godt hjulpet af de af vores medarbejdere, du har haft kontakt med. Jeg sørger for at rosen kommer videre i systemet.
Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Meget professionel og gennemført…

Meget professionel og gennemført service. Kan klart anbefales.

15. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ørskov Begravelsesforretning

Kære Bech, tak for din anbefaling af vores firma. Den sætter vi meget stor pris på.

Professionelt bedemandsforretning.

Alt har fungerede til vores fulde tilfredsstillelse, man bliver guidet gennem alle fase af begravelsen. Alt har været godt tilrettelagt.

Mange hilsner
Gert Olsen

3. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ørskov Begravelsesforretning

Kære Gert. Mange tak for stjernene og de pæne ord om vores forretning. En god guide er guld være. Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

ordentlighed

Fuld tillid til Ørskov Begravelsesforretning. Sobert og ordentligt. Tak

24. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ørskov Begravelsesforretning

Kære Sonja. Vi takker for din fulde tillid, hvilket i vores øjne er noget af det vigtigste, vi kan indgyde til vores kunder. Venlig hilsen Rikke fra Ørskov

Alle stjerner værd

Alt i forbindelse med vores mors bisættelse blev udført til vor fulde tilfredshed, og ingen forsøg på at prakke os løsninger på, som vi ikke ønskede. Michael Ørskov gennemgik alle relevante forhold og gav relevante svar på vores spørgsmål. Blomsterne på kisten var flot arrangeret. Alt i alt en særdeles god oplevelse i en svær situation. Tak.

18. maaliskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Ørskov Begravelsesforretning

Kære Karsten. Tak for den flotte anmeldelse. At du er fuldt ud tilfreds, glæder os meget og så skal vi nok give vores 'blomsterdame' en hilsen vedr. den flotte kistepynt. Venlig hilsen Rikke fra Ørskov Begravelse