Wat een service! Een week voor onze trouw waren de goodiebags op een andere plaats geannuleerd. In allerijl heb ik naar een alternatief moeten zoeken en zo bij OrangeSmile terecht gekomen. Ik heb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede service waarbij ze zouden helpen met een spoed levering. Helaas gingen we de deadline niet halen waardoor we de order moesten annuleren. Dit kon zonder problemen :) Zou zeker nogmaals bestelen.
Yritys on vastannut
OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.
Le Havre 104, 5627 SV, Eindhoven, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Wat een service!
Een week voor onze trouw waren de goodiebags op een andere plaats geannuleerd.
In allerijl heb ik naar een alternatief moeten zoeken en zo bij OrangeSmile terecht gekomen. Ik heb een superdirecte lijn gehad met hen via mail en de totebags waren goed op tijd geleverd voor de trouw en wat een resultaat!

Vastaus yritykseltä OrangeSmile
Goede service en betrokken medewerkers. Thom reageerde snel en heeft er alles aan gedaan om onze bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Vastaus yritykseltä OrangeSmile
We moesten meer dan 250 zwarte petjes bestellen voor een training. Ik bestelde via de website en vroeg om ondersteuning. Ik kreeg Rens aan de lijn en hij hielp me door eerst een offerte op te sturen en nadien de bestelling te plaatsen. Alles kwam al na enkele werkdagen (via UPS). Ik ben héél tevreden van de service! Dank je RENS.

Vastaus yritykseltä OrangeSmile
Heel prettig contact en zeer snelle service! Kan OrangeSmile zeker aanraden!

Vastaus yritykseltä OrangeSmile
Fijne organisatie om zaken mee te doen, er wordt snel duidelijk gecommuniceerd. Bestelling werd ook snel geleverd.
Als Withofs Bulk Logistics hadden wij snel enkele give aways nodig. Wij kwamen bij OrangeSmile terecht. grote keuze , snel leverbaar, goede online, maar ook persoonlijke begeleiding. aantal artikelen besteld met opdruk en borduur werk. allemaal perfect en op tijd geleverd, zo maak je dart niet vaak mee. Ik kan OrangeSmile van harte aanbevelen, Gr Marc
Al een tijdje geleden hadden we een offerte aangevraagd. En opeens kwam het in ons op dat we de artikelen op korte termijn wilde hebben. Dankzij het team, de heldere uitleg en het meedenken, konden we op tijd een bestelling plaatsen.
De producten zagen er goed uit en het was heel fijn om snel te kunnen schakelen.
We hadden mutsen nodig voor een personeelsfeestje. Online zocht ik contact, dit verliep mega snel en correct, ook de offerte en de prijs waren prima.
Daarna snelle levering, complimenten!
Onze stichting had een Kerstcadeau op het menu staan, dat het dan toch af en toe mis kan gaan, valt puur te wijten aan de feestdagen en de drukte die factoren zijn van problemen. Orangesmile heefft daar mede voor oplossingen gezorgd, om de schade toch compleet beperkt te houden! Echt een aanrader om met hen in zee te gaan!! zeker wij zelf. Een TOP PRODUCT afgeleverd, zeker ook de naweeen goed begeleid!! Dank Orangesmile.
OrangeSmile houdt je goed op de hoogte van je bestelling en levert op tijd, maar ik was erg teleurgesteld over de afterservice. Ze maken het duur en moeilijk om te retourneren. Je betaalt voor de retourzending, wat ik kan begrijpen, maar dan moet je ook nog eens extra betalen voor het ongemak, zelfs als je niet tevreden bent met het product. Zorg ervoor dat je alle kleine lettertjes leest en tevreden bent met het product voordat het wordt geleverd.

Vastaus yritykseltä OrangeSmile
Opzich verliep alles snel en soepel totdat ze moesten leveren. Gewoon 4 dagen later terwijl het een geschenk is voor medewerkers. De man die ons contactpersoon was deed hier echt luchtig over. Geld is al binnen natuurlijk, echt slechte service en houden zich niet aan logistieke afspraken!

Vastaus yritykseltä OrangeSmile
Duidelijke website, interessante prijzen en snelle levering
Zeer vriendelijke en snelle klantenservice!
We bestelden 150 gepersonaliseerde stuks, maar ontvingen slechts 137 zonder enige uitleg of vermelding op de leverbon. Pas na zelf tellen en contact opnemen kregen we te horen dat het bedrijf werkt met een "meer-minderlevering" van 10%, wat enkel in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden vermeld stond. Vooraf werd dit niet gecommuniceerd.
Bovendien werd het volledige bedrag voor 150 stuks gefactureerd, zonder enige creditnota of aanpassing ondanks de ontbrekende 13 stuks. Een voorstel om deze alsnog gepersonaliseerd na te leveren kwam er niet – enkel onbedrukte exemplaren als alternatief, wat natuurlijk geen oplossing is.
We begrijpen dat productie niet altijd exact verloopt, maar deze manier van communiceren en afhandelen vinden we erg klantonvriendelijk. Jammer, want het product zelf was in orde – maar deze ervaring overschaduwt dat volledig.

Vastaus yritykseltä OrangeSmile
Mijn collega raadde OrangeSmile aan. Na dat de offerte aanvraag de deur uit was kreeg ik al snel een reactie en vanaf het eerste moment super vriendelijk contact met een medewerker gehad. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Uiteindelijk snelle levering en een super leuk product. Voor de zwemvereniging hebben wij navy blauwe handdoeken met eigen naam besteld. Ook de kinderen waren hier super blij mee. Ik zou iedereen die op zoek is naar een leuk (gepersonaliseerd) product OrangeSmile aanraden!!
Ondanks de zeer krappe deadline hebben ze het toch op tijd voor ons kunnen regelen. Mooi bedrukte gummen met eigen logo. Echt superblij mee!
Snelle duidelijke reactie op de offerte aanvraag en de prijzen zijn geactualiseerd, waardoor je niet voor verassingen komt te staan.
We zijn enorm goed geholpen. We hadden een best krappe deadline en er werd van alles aan gedaan om deze halen.
Er werd meegedacht over het ontwerp, kleurkeuze en de manier van drukken werd besproken.
Alle aanpassingen werden neetjes en snel verwerkt.
Wij hebben het contact en de service als heel prettig ervaren.
Hadden een spoedbestelling en super snel en goed geholpen. Bestelling op tijd ontvangen en zag er heel mooi uit. Goed telefonisch advies ook gekregen. Gaan zeker weer eens bestellen.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.