OrangeSmileArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wat een service! Een week voor onze trouw waren de goodiebags op een andere plaats geannuleerd. In allerijl heb ik naar een alternatief moeten zoeken en zo bij OrangeSmile terecht gekomen. Ik heb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede service waarbij ze zouden helpen met een spoed levering. Helaas gingen we de deadline niet halen waardoor we de order moesten annuleren. Dit kon zonder problemen :) Zou zeker nogmaals bestelen.

1. Kampanjatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

OrangeSmile is een online groothandel van promotieartikelen en relatiegeschenken zoals bedrukte tassen, drinkwaren, paraplu's en gadgets. Het zeer uitgebreide assortiment biedt de laagste prijzen en snelle levertijden.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

44 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Wat een service

Wat een service!
Een week voor onze trouw waren de goodiebags op een andere plaats geannuleerd.
In allerijl heb ik naar een alternatief moeten zoeken en zo bij OrangeSmile terecht gekomen. Ik heb een superdirecte lijn gehad met hen via mail en de totebags waren goed op tijd geleverd voor de trouw en wat een resultaat!

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Wat bijzonder om te lezen! 😃 En wat vervelend dat jullie zo kort voor de trouw onverwacht op zoek moesten naar een alternatief, maar des te fijner dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen.

Goed om te horen dat het contact vlot verliep, de totebags op tijd binnen waren én dat het eindresultaat zo goed beviel.

We wensen jullie heel veel geluk samen en bedanken jullie voor het vertrouwen! 🧡

En mochten we in de toekomst weer ergens mee kunnen helpen, dan horen we dat heel graag. 💪

Saanut 5/5 tähteä

Goede service waarbij ze zouden helpen…

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je onze service en het meedenken bij de spoedlevering zo waardeert, ook al was de deadline deze keer niet haalbaar.
En goed om te lezen dat het annuleren soepel is verlopen.

Bedankt voor je vertrouwen en we helpen je graag een volgende keer weer! 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en betrokken medewerkers

Goede service en betrokken medewerkers. Thom reageerde snel en heeft er alles aan gedaan om onze bestelling zo snel mogelijk te leveren.

12. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Super om te lezen Emma! Fijn dat je onze service en betrokkenheid zo hebt ervaren. Bij spoed vinden we het heel belangrijk om extra snel te schakelen en goed mee te denken. Dus mooi om te horen dat Thom daarin echt het verschil heeft kunnen maken. ✨

Bedankt voor je mooie review en we staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! 💪

250 zwarte petjes: TOP!

We moesten meer dan 250 zwarte petjes bestellen voor een training. Ik bestelde via de website en vroeg om ondersteuning. Ik kreeg Rens aan de lijn en hij hielp me door eerst een offerte op te sturen en nadien de bestelling te plaatsen. Alles kwam al na enkele werkdagen (via UPS). Ik ben héél tevreden van de service! Dank je RENS.

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Heel fijn om te lezen Sandrine! Super dat Rens je zo goed heeft kunnen begeleiden bij het offerte- en bestelproces. We vinden het belangrijk om het zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, dus mooi om te horen dat alles vlot verliep en de petjes ook al binnen enkele werkdagen geleverd werden. ✨

Je complimenten geven we natuurlijk graag door aan Rens. Bedankt voor je mooie review en hopelijk tot snel weer! 🚀

Saanut 5/5 tähteä

Heel prettig contact en snelle service

Heel prettig contact en zeer snelle service! Kan OrangeSmile zeker aanraden!

15. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Wat fijn om te horen Elma! Leuk dat je ons prettige contact en de snelle service zo waardeert. Daar zetten we ons elke dag met veel plezier voor in. 💪

Bedankt voor je aanbeveling. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! 🚀

Saanut 5/5 tähteä

uitstekende eerste levering !!

Als Withofs Bulk Logistics hadden wij snel enkele give aways nodig. Wij kwamen bij OrangeSmile terecht. grote keuze , snel leverbaar, goede online, maar ook persoonlijke begeleiding. aantal artikelen besteld met opdruk en borduur werk. allemaal perfect en op tijd geleverd, zo maak je dart niet vaak mee. Ik kan OrangeSmile van harte aanbevelen, Gr Marc

12. helmikuuta 2026

Goede en Sneller service

Al een tijdje geleden hadden we een offerte aangevraagd. En opeens kwam het in ons op dat we de artikelen op korte termijn wilde hebben. Dankzij het team, de heldere uitleg en het meedenken, konden we op tijd een bestelling plaatsen.
De producten zagen er goed uit en het was heel fijn om snel te kunnen schakelen.

30. tammikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Onze stichting had een Kerstcadeau op…

Onze stichting had een Kerstcadeau op het menu staan, dat het dan toch af en toe mis kan gaan, valt puur te wijten aan de feestdagen en de drukte die factoren zijn van problemen. Orangesmile heefft daar mede voor oplossingen gezorgd, om de schade toch compleet beperkt te houden! Echt een aanrader om met hen in zee te gaan!! zeker wij zelf. Een TOP PRODUCT afgeleverd, zeker ook de naweeen goed begeleid!! Dank Orangesmile.

5. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

OrangeSmile houdt je goed op de hoogte…

OrangeSmile houdt je goed op de hoogte van je bestelling en levert op tijd, maar ik was erg teleurgesteld over de afterservice. Ze maken het duur en moeilijk om te retourneren. Je betaalt voor de retourzending, wat ik kan begrijpen, maar dan moet je ook nog eens extra betalen voor het ongemak, zelfs als je niet tevreden bent met het product. Zorg ervoor dat je alle kleine lettertjes leest en tevreden bent met het product voordat het wordt geleverd.

19. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u onze communicatie en tijdige levering positief heeft ervaren. Tegelijk vinden we het jammer dat u de afterservice als teleurstellend heeft beleefd.

In dit geval gaat het om een opdracht waar al kosten voor zijn gemaakt om te goederen te leveren en nog moeten worden gemaakt om ze te retourneren. Om die reden kan dit helaas niet kosteloos. We begrijpen dat retourneren dan als kostbaar kan worden ervaren. De kosten waar u naar verwijst zijn dan ook zeker geen “boete voor ongemak”, maar hebben betrekking op handling, controle en verwerking van de retour naar het magazijn.

We communiceren deze voorwaarden vooraf, juist zodat klanten een weloverwogen beslissing kunnen nemen vóór levering. Uiteraard denken we bij twijfel of ontevredenheid altijd mee binnen de mogelijkheden. Daarnaast bieden we op elke productpagina een mogelijkheid om een sample van het artikel te bestellen om achteraf teleurstelling te voorkomen en dus de eerder genoemde kosten te vermijden.

Uw feedback nemen we serieus en helpt ons om onze uitleg hierover nóg duidelijker te maken. Mocht u hierover verder in gesprek willen, dan staan we daar uiteraard voor open.

Team OrangeSmile

Slechte ervaring

Opzich verliep alles snel en soepel totdat ze moesten leveren. Gewoon 4 dagen later terwijl het een geschenk is voor medewerkers. De man die ons contactpersoon was deed hier echt luchtig over. Geld is al binnen natuurlijk, echt slechte service en houden zich niet aan logistieke afspraken!

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het oprecht vervelend dat de levering later is aangekomen dan verwacht, zeker wanneer het om een geschenk voor medewerkers gaat. We begrijpen goed dat dit teleurstellend is en impact heeft op het moment waarop u het cadeau wilde overhandigen.

Tegelijk willen we graag nuanceren dat de bestelling tijdig is geproduceerd en conform afspraak is overgedragen aan de vervoerder. Helaas hebben wij, gezien de drukke eindejaarsperiode, geen volledige invloed op onvoorziene vertragingen binnen het transportproces. Zodra deze vertraging bij ons bekend was, hebben we dit ook gecommuniceerd.

Dat onze collega dit als “luchtig” heeft laten overkomen, spijt ons. Dat is nooit onze intentie geweest; we proberen juist altijd oplossingsgericht en transparant te communiceren, ook wanneer een situatie buiten onze directe invloed ligt.

Uw feedback nemen we serieus en gebruiken we om onze communicatie en service verder te verbeteren. Mocht u hierover nog persoonlijk contact willen, dan nodigen we u daar graag toe uit.

Team OrangeSmile

Saanut 1/5 tähteä

Minder geleverd

We bestelden 150 gepersonaliseerde stuks, maar ontvingen slechts 137 zonder enige uitleg of vermelding op de leverbon. Pas na zelf tellen en contact opnemen kregen we te horen dat het bedrijf werkt met een "meer-minderlevering" van 10%, wat enkel in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden vermeld stond. Vooraf werd dit niet gecommuniceerd.

Bovendien werd het volledige bedrag voor 150 stuks gefactureerd, zonder enige creditnota of aanpassing ondanks de ontbrekende 13 stuks. Een voorstel om deze alsnog gepersonaliseerd na te leveren kwam er niet – enkel onbedrukte exemplaren als alternatief, wat natuurlijk geen oplossing is.

We begrijpen dat productie niet altijd exact verloopt, maar deze manier van communiceren en afhandelen vinden we erg klantonvriendelijk. Jammer, want het product zelf was in orde – maar deze ervaring overschaduwt dat volledig.

25. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä OrangeSmile

Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg vervelend dat uw ervaring op deze manier is verlopen. Zoals u aangeeft kan het bij gepersonaliseerde producten helaas weleens voorkomen dat er iets meer of minder geleverd wordt dan besteld. Dit is helaas niet volledig te voorkomen, maar uiteraard hoeft er alleen betaald te worden voor hetgeen daadwerkelijk geleverd is.

We hebben contact gehad en de correctie en terugbetaling voor de ontbrekende stuks is inmiddels uitgevoerd. Excuses dat dit niet direct helder gecommuniceerd is, we nemen uw opmerkingen hierover serieus en zullen dit in de toekomst nog duidelijker en proactiever vermelden.

Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product, en we hopen u bij een volgende bestelling een volledig positieve ervaring te kunnen bieden.

OrangeSmile

Saanut 5/5 tähteä

Zo vriendelijk, kunnen andere nog van leren!

Mijn collega raadde OrangeSmile aan. Na dat de offerte aanvraag de deur uit was kreeg ik al snel een reactie en vanaf het eerste moment super vriendelijk contact met een medewerker gehad. Ik werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Uiteindelijk snelle levering en een super leuk product. Voor de zwemvereniging hebben wij navy blauwe handdoeken met eigen naam besteld. Ook de kinderen waren hier super blij mee. Ik zou iedereen die op zoek is naar een leuk (gepersonaliseerd) product OrangeSmile aanraden!!

26. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn contact, snelle service, denken goed mee

We zijn enorm goed geholpen. We hadden een best krappe deadline en er werd van alles aan gedaan om deze halen.
Er werd meegedacht over het ontwerp, kleurkeuze en de manier van drukken werd besproken.
Alle aanpassingen werden neetjes en snel verwerkt.
Wij hebben het contact en de service als heel prettig ervaren.

26. huhtikuuta 2025

Spoedbestelling top geregeld

Hadden een spoedbestelling en super snel en goed geholpen. Bestelling op tijd ontvangen en zag er heel mooi uit. Goed telefonisch advies ook gekregen. Gaan zeker weer eens bestellen.

7. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin