Aannemersbedrijf Optimum Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Rakennusyhtiö

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Optimum Aannemers is een aannemersbedrijf uit Den Haag gespecialiseerd in Renovatie, (ver)bouw & vastgoed onderhoud.

Erinomainen

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service van Optimum…

Uitstekende service van Optimum Aannemersbedrijf. Alles werd tot in detail verzorgd en uitgevoerd op hoog niveau. Heldere communicatie, strak werk en een resultaat waar je echt trots op kunt zijn. Voor wie kwaliteit zoekt, is dit de juiste keuze.

28. huhtikuuta 2026

Highest recommendation

I can only the MOST HIGHLY recommend the whole team at Optimum Renovaties, including Mike, Muhammet and all the other excellent craftsmen. They have achieved the seemingly impossible: they completely redid my small apartment in The Hague in the middle of summer, in just five weeks. The renovation had to be done exactly as the interior architect's detailed designs specified. The task was also challenging because I wasn't in the Netherlands during the entire renovation, so we kept in touch via video calls only. Mike and Muhammet were my main contacts: they were available to discuss any issues at any time, day or night. They and their superb team fixed all unexpected problems that came up, coordinated all the other third-party suppliers, calmed the neighbours when they needed to, and delivered a perfect, beautiful new apartment. They were my eyes and ears througout the project. I was very happy with the work, and so was the interior designer. The neighbours in our apartment building also thought that the Optimum Renovaties team worked very professionally and kept the building clean at all times. A big thank you to the whole Optimum Renovaties team!

13. syyskuuta 2025

Samenwerking Optimum

Onze ervaring met Optimum was fantastisch! Vanaf de eerste stap werd alles duidelijk uitgelegd en de renovatie verliep probleemloos. Het team werkte netjes en met oog voor detail, waardoor het eindresultaat beter was dan we hadden verwacht. Ze waren flexibel en dachten actief mee, ook bij last-minute veranderingen. We zijn zeer tevreden met hun service en zouden hen zonder aarzelen aanraden!

31. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

We hebben een uitstekende ervaring…

We hebben een uitstekende ervaring gehad met de renovatie van ons huis! Zij werkten zeer professioneel en nauwkeurig. De communicatie verliep steeds vlekkeloos en het eindresultaat is tot in de kleinste details prachtig afgewerkt. Ze dachten goed mee en boden oplossingen voor onverwachte uitdagingen. Zelfs toen onze douche na enkele maanden begon te lekken, zorgden zij ervoor dat er binnen een week iemand langskwam om het probleem op te lossen. Echt top!

29. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Al met al hebben wij een goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft bij ons de verbouwing gedaan van ons nieuwe huis.
Pluspunten: Mooi eindresultaat, snelle werkers met kennis van zaken, afspraken zijn nagekomen en een paar kleine opleverpunten werden de volgende dag direct opgelost. Minpunten: Wel kwaliteit, maar zeker niet de goedkoopste. Op sommige dagen werden Oost-Europese werklieden gestuurd, die welliswaar vakkundig waren, maar nauwelijks een woord Nederlands of Engels spraken. Al met al hebben wij een goed gevoel overgehouden aan dit bedrijf.

20. maaliskuuta 2023

PAS OP!

PAS OP! Michael van der Zalm, eigenaar van Optimum, is totaal incapabel als klusser en bedrijfsleider. Via een van zijn onderaannemers, Patrick Duncan Jacob Cornelus Kennedy (of Patrick DJC Kennedy, zoals hij zijn contracten ondertekende) van een ander bedrijfje, Fundabouw, zou Optimum de verbouwing van ons huis op zich nemen. Vlak na de sloop, en na een aantal weken vol leugens over de voortgang, gaf Michael van der Zalm toe dat al het geld weg is. Ook Patrick Kennedy vertrok met de noorderzon. Pas op, want deze man is absoluut niet te vertrouwen. De rechter heeft hem in meerdere zaken, waaronder de onze, veroordeeld.

26. lokakuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. In april al beloofden ze mij allerlei werkzaamheden te kunnen doen in augustus. Toen werd degene die mij die beloftes had gedaan ontslagen omdat hij dit helemaal niet waar kon maken (en bij vele anderen beloftes had gedaan werd mij verteld). Maar de eigenaar heeft mij toen beloofd een offerte op te stellen van wat ze wel konden realiseren. Na herhaaldelijk bellen en appen heb ik nog steeds niet gehoord. Ik zou zeker niet in zee gaan met dit bedrijf.

17. syyskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Jammer dat er niet gecommuniceerd kan…

Jammer dat er niet gecommuniceerd kan worden en er slecht betaald word! Klantenservice krijg je een bandje word er zogenaamd terug gebeld en het mobiele nummer kan je niet bellen alleen appen.
Duister zaakje lijkt mij, wij wachten al een tijdje tevergeefs op betalingen van onze factuur voor werk waar zij allang voor betaald hebben gekregen!
Op herinneringen aanmaningen belletjes etc. geen respons dus ik zou zeker niet in zee gaan met dit bedrijf!

2. syyskuuta 2021

Geweldige service.

Maukl, bedankt voor de uitstekende service, je hebt mijn badkamer ten goede veranderd. Alle toegewezen taken zijn binnen een opgegeven periode voltooid. Ik raad een bewezen service aan.

1. heinäkuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Super fijne samenwerking met Optimum renovaties

Superfijne samenwerking met Optimum renovaties. Dit was een totale renovatie van een appartement en bepaalde omstandigheden hielpen niet mee, maar die zijn overwonnen , en het is waanzinnig mooi geworden. Muren glad en mooi gestuct , badkamer strak getegeld. Zijn team bestaat uit uitstekende vaklui die keihard werken en nergens te beroerd voor zijn en ook Michael is altijd bereikbaar voor vragen en advies. Kortom..goede service ook nadat het klaar is en een mooi resultaat. Dank hiervoor!!

18. kesäkuuta 2019
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende aannemer voor een verbouwing

Na een intensieve zoektocht op het internet, ben ik uiteindelijk in zee gegaan met dit aannemersbedrijf uit Den Haag. Ik heb er achteraf gezien geen seconde spijt van gehad. Vanaf het eerste contact liep alles duidelijk en gestructureerd. Aan alles merk je dat men weet waar men weet waar men over praat. De verbouwing duurde langer dan was aangegeven, maar hier lagen zaken aan ten grondslag die lastig te waren voorzien. Nadeel is dat er Poolse werklui werken die slecht of geen Nederlands spreken. De eigenaar komt echter elke dag langs, waardoor de communicatie soepel bleef lopen en het geen irritatiefactor werd. Mij werd gevraagd om een beoordeling te geven over Optimum. Bij deze gedaan, 5 sterren wat mij betreft. Ik ben uiterst tevreden en zou ze aan iedereen aanraden op zoek is naar een betrouwbare aannemer in Den Haag.

11. maaliskuuta 2019

Klantvriendelijk met een hoofdletter 'K'

Onze 'eigen' aannemer had ons lelijk laten zitten, met gesloopte badkamer en al. Via via bij Optimum terechtgekomen. Ondanks dat ze vol zaten, heeft de eigenaar alle zeilen bijgezet om mee te denken aan een oplossing op korte termijn. Nog dezelfde week heeft hij mij uit de brand kunnen helpen. Mijn complimenten aan Mike en zijn team voor de klantvriendelijkheid en het grandioze eindresultaat!

3. helmikuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Zeker niet aan te raden om veel redenen!

Laat dit bedrijf NIET je verbouwing/renovatie uitvoeren!!! Tenzij je zit te wachten op:

-Zeer lange uitloop van werkzaamheden
-Afspraken die niet worden nagekomen
-De hele tijd erachteraan moeten gaan wanneer het werk eindelijk eens wordt opgepakt en opgeleverd
-Achteraf nog zelf moeten klussen omdat de afwerking zeer slecht is

Wij hebben de verbouwing van badkamer, keuken, toilet en stucwerk aan hen uitbesteed. Het zou 3 weken duren, maar heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd! Doordat Optimum zo uitliep met de werkzaamheden, kwamen andere geplande klussen door andere partijen/vakmannen onder druk te staan en hebben we onze verhuizing moeten uitstellen! Gedurende de tijd hebben we heel vaak achter Micheal en z'n personeel moeten bellen; ze namen vaak niet op, belden niet terug of beloofden iets wat weer niet werd nagekomen.
Daarna, toen alles eindelijk af was, constateerden we dat de afwerking op een aantal plekken in de woning zeer slecht is: kitwerk is niet gedaan of ziet er niet uit, stucwerk is niet glad, tegels zitten helemaal onder de voeg omdat na het voegen niet is schoongemaakt.

We hebben met Micheal contact opgenomen en wilden hem een kans geven om alles te herstellen en wellicht nog iets positiefs over hem kan zeggen, maar helaas. Wederom een loze belofte van hem, we wachten ondertussen al bijna 7 weken op zijn herstelacties!!!!!! Weliswaar is er geprobeerd om een afspraak te maken, maar de manier waarop: we krijgen bijvoorbeeld om 11uur in de ochtend een bericht dat ze om 13uur langs kunnen komen. Laten we weten dat dat niet gaat, en geven we aan dat we wel op die en die dag kunnen, dan wordt er niet op gereageerd.

Wees gewaarschuwd en denk heel goed na of je echt met dit bedrijf in zee wilt! Zie facebook pagina van het bedrijf voor deze zelfde beoordeling maar met foto's!

3. toukokuuta 2016
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin