One2nap Arvostelua

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 4/5 tähteä

Zo tevreden!

Ik stond een beetje sceptisch tov de manier van 1 deken en warmte/koude maar ik moet zeggen dat ik heel aangenaam verrast ben. Het slaapt heerlijk! En is van prima kwaliteit!
Buiten het top product was ook de service en verzending van One2nap perfect!

20. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

MECONTENTE APRES LAVAGE COUETTE

Après lavage et séchage en respectant les instructions sur étiquette de la couette, celle-ci est complètement chiffonnée et selon les indications, ne peut être repassée. C'est affreux sur le lit ! suis déçue car le concept me plaisait

2. syyskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Retour

Blijkbaar moet je zelf je retour regelen, terwijl in hun retour info staat dat je een label krijgt
Ze trekken hun niets van aan.!!!

9. heinäkuuta 2026
One2nap-logo

Vastaus yritykseltä One2nap

Beste,

Het spijt ons dat onze retourinformatie op dat moment niet correct was. U heeft gelijk: retourzendingen moeten door de klant zelf worden geregeld, terwijl op onze retourpagina ten onrechte stond vermeld dat er een retourlabel zou worden voorzien.

Die fout is ondertussen rechtgezet. We begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend is geweest, en bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.

We trekken ons uw ervaring zeker aan en nemen deze feedback ernstig. U mag ons gerust opnieuw contacteren, zodat we samen kunnen bekijken of we u nog verder kunnen helpen.

Met vriendelijke groeten,
Het One2Nap-team

Wauw

Wauw, waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?

Wat een plezier om onder dit zachte en lichte deken te slapen. Het voelt heerlijk comfortabel aan en toch heb ik het altijd lekker warm.

Zelfs mijn kinderen zijn fan! Ze willen hun oude overtrekken niet meer en zeggen telkens: “One2Nap is veel zachter!”

En nog een extra pluspunt: het dagelijkse gevecht met een deken dat uit de hoes schuift, is eindelijk voorbij. Alles blijft netjes op zijn plaats.

Wij zijn alvast helemaal overtuigd. Een echte aanrader!

29. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Comfort en gemak in één!

Supertevreden over de hoesloze dekbedden van one2nap!
Geen gedoe meer met het vervangen van de hoeslakens: gewoon wassen, drogen en opnieuw gebruiken.
Ze slapen heerlijk zacht, blijven mooi na het wassen en zien er ook nog stijlvol uit.
Echt een aanrader voor wie comfort en gemak wil combineren!

23. toukokuuta 2026

Superhandig

Superhandig! Slapen, wassen, drogen, repeat. Geen geworstel meer om het dekbed in het hoeslaken te krijgen.
Elegant design met kleuren die in elke slaapkamer passen.
Dank je One2Nap om mijn leven makkelijker te maken ;)

20. toukokuuta 2026

Positief verrast door One2Nap

Positief verrast door One2Nap. Het hoesloze dekbed is super praktisch, voelt comfortabel aan en ziet er mooi uit. Goede kwaliteit en snelle levering, zeker een aanrader!

20. toukokuuta 2026

Top service, top product

Top service, heel mooie kwalitatieve artikelen. Zachte stof, warm dekbed, past perfect in de wasmachine. Wou dat al vroeger ontdekt hebben !

12. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

One2nap was onbekend bij aanvang maar wat een aanrader !

In mijn zoektocht naar hoesloze dekbebben kwam ik terecht bij dit van mij een vrij jong Belgisch bedrijf lijkt te zijn. Om de kwaliteit van hun producten te testen bestelde ik een Struktur Cloud Blue hoesloos dekbed. Er werd aangekondigd dat de uitlevering zou gebeuren vanaf 1 december. Echter niets is minder waar want gisteren stond BPost aan de deur met mijn bestelling wat natuurlijk een bijzonder fijne verrassing was. Dus direct het pakket opengemaakt en wat ik zag maakte mij direct al blij, dekbed mooi verpakt in een solide tas en niet zoals bij de andere in een gewone plastic zak. De tevredenheid werd alleen maar groter bij het uitpakken. Een bijzonder goede en fijne kwaliteit en de stof voelt bijzonder aangenaam aan. Na een nachtje slapen met dit dekbed kan ik enkel alleen maar deze aankoop toejuichen en kan ik enkel en alleen maar One2nap aanraden ik ben fan en heb zojuist een 2de bestelling gemaakt!

29. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin