Jeg lejede en fin lille Skoda CitiGo på Østerbro. Det gik super nemt med afhentning af bilen. Det kørte fint. Afleverede den som aftalt. Ingen problemer. Venlig og kompetent betjening.
Yritys on vastannut
Kommer til en møgbeskidt bil både indvendigt og udvendigt. Blinklys på spejle knust/ smadret. Melder fejl på lys. En positiv ting er den har gode dæk. Efter vores første oplevelse fik vi et opka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har fået en hurtig tid, som er ekstremt vigtig, når man er afhængig af bilen. Min bil e også blevet repareret hurtigt. Jeg har fået information om fejlen og jeg har fået prisen, som jeg kan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har altid fået super god service hos one2move, og ligeså med deres forskellige afdelinger. Biler til fair priser og kundeservice udover det sædvanlige! - jeg er helt sikkert en blivende kunde h... Näytä lisää
Yritys on vastannut
One2move Biludlejning tilbyder en billig billeje, der nemt kan tilpasses til dit behov. Vi er en landsdækkende kæde af selvstændige udlejningsforretninger med næsten 100 afdelinger. Vi udlejer alt fra små personbiler, varevogne, flyttebiler, minibusser og trailere. Vores erfarne udlejere er alle dygtige fagfolk, der sætter store ære i at levere god service og kvalitetsbiler til vores kunder. Hos os starter dagsprisen ved 249kr. inkl. 100 km. Man kan også minilease en bil i 30 dage fra kun 2.500 inkl. et fast antal km. Leje af bil er en god og fleksibel oplevelse hos One2Move Biludlejning Lejer du bil hos os er du dækket af en basis kaskoforsikring.
Østerhåbsvej 77, 8700, Horsens , Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Vastaus yritykseltä One2move
Nemt at booke og meget god service ved afhentning og aflevering i Kolding 👍 kan anbefales og prisen er der ikke noget at komme efter

Vastaus yritykseltä One2move
Kenneth og team hjalp os med at skrue et godt tilbud sammen og var rigtig hjælpsomme - fine biler, forvarmet, og god service. 5 stjerner.

Vastaus yritykseltä One2move
Det var alt i alt bare en god oplevelse at leje en bil via One2move.
Jeg vil helt klart gøre det igen, næste gang jeg står med det behov.

Vastaus yritykseltä One2move
Jeg lejede en flyttebil med lift i 2 dage med ekstra kilometer. Oplevede en god overdragelse af bilen. Også en god oplevelse efter afleveringen.
Alt i alt tilfreds og lejer gerne ved One2Move igen.

Vastaus yritykseltä One2move
Udmærket tilfredsheden at leje hos jer
Kan anbefales til andre28

Vastaus yritykseltä One2move
Efter et andet udlejnings firma for 3 gang har brændt mig af ift leje af bil, opsøger jeg One2movebiludlejning.dk for at høre om mulighederne for bil abonnement, og får fat i Kenneth tror jeg han hed, som gav mig alle svar jeg havde brug for. DOG kunne der godt lige bruges noget info på hvad max leje perioden er for deres bil abonnement, da jeg overvejer at lave på et år. Men jeg glæder mig til at bruge jer fremover, der kommer naturligvis en ny anmeldelse når jeg er kommet godt igang!

Vastaus yritykseltä One2move
Rigtig god oplevelse. Ejerne var fleksible mht aflevering af Varevognen og meget venlige.
Vil til enhver tid bruge dem igen!

Vastaus yritykseltä One2move
Utrolig fleksibilitet i forhold til afhentning og aflevering i weekend. Bil var ren og i god stand.

Vastaus yritykseltä One2move
I forbindelse med flytning har vi lejet en varevågen hos One2move i en kold lørdag morgen.
Den medarbejder fra One2move har været utroligt hjælpsom, imødekommende, professionel og venligt.
Tak for god behandling. Jeg vil altid komme tilbage igen.

Vastaus yritykseltä One2move
Hurtigt,nemt og effektivt - til en god pris

Vastaus yritykseltä One2move
Bilen osv var som sådan fin nok, men når man lejer en kassevogn lørdag til søndag med henblik på flytning burde man blive orienteret om at der er monteret reoler i bilen.

Vastaus yritykseltä One2move
Lejede en kassevogn fra one2move i Odense og kan kun anbefale dem!!god service og flinke folk.

Vastaus yritykseltä One2move
Lejede en flyttebil hos One2move/Nordhavn. 100% tilfreds! Vi kunne forlænge lejeperioden to gange med et enkelt telefonopkald, meget behagelig kommunikation.
Lejer helt sikkert hos dem igen.

Vastaus yritykseltä One2move
Jeg har booket en bil til en given dato. Jeg modtog en foreløbig bekræftelse efter at have betalt depositum. To dage senere har jeg stadig ikke modtaget den endelige bekræftelse, og kontakter først den pågældende afdeling - ingen svar - derefter kundeservice. Her får jeg oplyst at man har annulleret ordren, da firmaet har valgt at holde ferie den dag jeg skulle leje bilen, og det er derfor jeg ikke har fået noget svar. Jeg har selv skulle opsøge disse informationer - ingen oplysninger om nogen ferie på hjemmesiden. Det kan vist ikke gøres ringere. Hold jeg væk fra dette helt uprofessionelle firma.

Vastaus yritykseltä One2move
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.