Trust the process, professional service, tak til Jacob fra leasingcar i Glostrup, som er super sød og venlig, hurtig til at svare på mails, eller telefon. Man skal regne med, lidt mere ventetid på f... Näytä lisää

1. Autoleasing-palvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Leasingcar tilbyder alle former for billeasing til konkurrencedygtige priser, ud fra god og saglig rådgivning. Det gør vi gennem et tæt samarbejde med udvalgte bilforhandlere, som sikrer os et bredt udvalg af biler inden for privat- og erhvervsleasing af biler. Vi beskæftiger os udelukkende med leasing af biler og præsenterer dem indbydende og inspirerende i vores forretninger i Storkøbenhavn. En af vores fornemmeste opgaver, er at sætte os ind i dine ønsker og behov og med det udgangspunkt yde kompetent rådgivning ud fra vores indgående indsigt i bilmarkedet. Leasing af person- og varebiler Re-leasing (brugte) Leasing uden binding Minileasing Køb og salg af brugte biler

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Casper i Glostrup

Casper i Glostrup. Var utrolig flink og rar. Og han forstår sig på hvordan en kunde kan have det. Ved et bilkøb.
Den tvivl der kan være. Det samme gælder værkstedet som jeg har brugt i mange år. Her er altid god service.
VH Leon

13. huhtikuuta 2026

I forbindelse med en familieforøgelse…

I forbindelse med en familieforøgelse skulle vi bruge en større bil. Her var Leasingcar.dk en positiv oplevelse, hvor sælgeren Jakob Ulrik Højstrup hjalp os sikkert og godt igennem vores første bil på en leasingaftale. Igennem hele processen blev vi vejledt og informeret på en grundig måde, der fik os tryg igennem handlen.

18. maaliskuuta 2026

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Fantastisk oplevelse fra start til slut

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med leasingfirmaet – og især med Casper Wiig, som har været helt igennem fantastisk.

Han har været troværdig, behagelig og leveret en service, der lever fuldt op til forventningerne. Hele processen er forløbet gnidningsfrit, og jeg har følt mig tryg hele vejen igennem.

Det er sjældent, man oplever så god og professionel service – Casper fortjener virkelig stor ros (og måske endda en lønforhøjelse).

De varmeste anbefalinger herfra.

Mvh
Jesper Stage

30. maaliskuuta 2026

Super god service igennem hele…

Super god service igennem hele processen!
Blev betjent af Jakob Ulrik Højstrup som var behjælpelig med alt fra start til slut og gjorde hele oplevelsen meget god.

25. maaliskuuta 2026

Nemt, fleksibelt og billigt

Korttidsleasede en Peugeot 108 i fire måneder hos Daugaard Biler, da jeg pludselig fik behov for en bil. Meget professionel og problemfri proces. Bilen levede fuldt op til forventningerne. Stor ros til Danny for god service, tydelig kommunikation og en tryg oplevelse hele vejen. Kan klart anbefales!

30. maaliskuuta 2026

Rigtig god oplevelse med minileasing

Vi skulle bruge en bil i 3 måneder i skiftet mellem to firmabiler. Vi kontaktede Danny Krøll hos Minileasing.dk, og det har vi bestemt ikke fortrudt. Det var en rigtig god oplevelse. Danny Krøll foreslog forskellige muligheder, både i størrelse og prisleje, da vi ringede for at høre om mulighederne. Det har hele vejen igennem været nemt og med et minimum af administration. Vi har følt os meget trygge, og har vi haft et spørgsmål undervejs, så har Danny svaret hurtigt. Også tilbageleveringen af bilen gik rigtig nemt. Kan varmt anbefale Leasingcar.dk hvis du skal bruge en bil i en kortere periode. Pålidelige, ærlige og kundemindede.

29. maaliskuuta 2026

Anbefaling herfra!

Vi har netop afleveret vores leasingbil og fået udleveret en ny, og hele processen har været en rigtig god oplevelse. Ombytningen af bilerne forløb nemt og problemfrit, og kommunikationen undervejs var både klar og effektiv.

En særlig tak til Dennis i Gladsaxe-afdelingen for god service og en professionel håndtering hele vejen igennem.

Alt i alt en meget positiv oplevelse – kan klart anbefales.

26. helmikuuta 2026

Fantastisk oplevelse hos Jakob – Daugaard Biler Glostrup

Vi har haft en rigtig god oplevelse i forbindelse med leasing af vores allerførste bil hos Daugaard Biler, og vi kunne ikke være mere tilfredse med forløbet.
Fra start har vi følt os trygge og godt vejledt gennem hele processen. Som førstegangskunder har vi naturligt haft en del spørgsmål, men alt er blevet forklaret grundigt og i øjenhøjde, så vi hele tiden har haft overblik og ro i maven.
En særlig tak skal lyde til Jakob Højstrup fra Daugaard Bilers afdeling i Glostrup. Jakob har været utrolig imødekommende, professionel og nem at komme i kontakt med. Han har været hurtig til at svare og har taget sig tid til at sikre, at vi følte os helt sikre i vores valg.
Vi har oplevet en ærlig og gennemsigtig proces hele vejen igennem og kan varmt anbefale både Jakob og Daugaard Biler i Glostrup til andre, der overvejer leasing – især hvis det er første gang.
Mange tak for en rigtig god oplevelse!

Mvh,
Louise og Aleks

19. helmikuuta 2026

Rigtig flinke og kompetente…

Rigtig flinke og kompetente medarbejdere. Vi har sat stor pris på flexibilitet i hele forløbet og vi er super glade for vores leasingbil. Vi kommer igen når vi skal lease næste bil😁

25. helmikuuta 2026

Super Service

Super Service, jeg fik hjælp til at anskaffe min næste leasing bil på kort varsel. Det var meget gennemsigtigt og ingen skjulte regninger eller dikkedarer.

Kan varmt anbefale til fremtidige personer som er interesseret i leasing.

24. helmikuuta 2026

En fremragende oplevelse

Vi har haft fornøjelsen af at forlænge vores leasingaftale med Daugaard, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Fra første møde har vi oplevet et fantastisk samarbejde med særdeles venlige og professionelle personale, hvilket har gjort hele processen transparent og overskuelig.
Vi vil gerne rette en særlig tak til Dennis Nielsen fra Daugaards afdeling i Søborg. Dennis har ydet en enestående service med tæt opfølgning og hurtige svar på vores henvendelser. Det var specifikt ham, vi blev anbefalet at kontakte, og han har i den grad levet op til forventningerne med sin professionelle håndtering gennem hele processen.
Vi føler os virkelig godt hjulpet og vejledt, og kan kun anbefale dem varmt til andre, der søger en pålidelig leasingpartner.
Endnu engang en stor tak til Dennis Nielsen!

25. helmikuuta 2026

Super oplevelse

Super oplevelse. På trods af megen kommunikation frem og tilbage over mail og telefon har vi på intet tidspunkt følt os til besvær. Vi har nu afhentet vores nye bil og er meget tilfredse med hele oplevelsen omkring opstarten.

24. helmikuuta 2026

Rigtig god oplevelse med minileasing

Jeg har minileaset en bil hos Leasingcar.dk i knap et år, og det har været en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Bilen var en ældre VW Polo, men den var i virkelig flot stand og kørte upåklageligt – præcis som lovet.

Servicen har været helt i top, og især Danny Krøll fortjener stor ros. Han har været utrolig hjælpsom, nem at få fat i og altid klar med svar og løsninger, uanset hvad jeg har haft af spørgsmål undervejs. Man føler sig tryg og godt behandlet – også når det “bare” er minileasing.

Alt i alt en meget positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Leasingcar.dk, hvis man ønsker en fleksibel leasingløsning kombineret med personlig og professionel service.

16. helmikuuta 2026

Jeg har hentet min leasingbil bil i Rovsinggade

Jeg har hentet min leasingbil bil i dag, og det har været en fornøjelse fra første møde. Jeg har på alle måder følt mig godt hjulpet igennem processen, og det har været særdeles transparent og overskueligt.

Tak til Casper fra jeres Nørrebro afdeling, det var specifikt ham jeg var blevet anbefalet at gå til - og det var som jeg håbede - en stor succes.

17. helmikuuta 2026

Tak for god en godt samarbejde.

Tak for god en godt samarbejde.
Jakob fra LeasingCar.dk
Det var en behagelig , hurtig og professionel kommunikation .
Jeg var lidt sent ude ,da jeg var i tidspres og skulle havde ny bil . Så tak for hurtig ekspedition og god service til Jakob og LeasingCar.dk
Venlig hilsen
Maja Rasmussen