Alle moeite gedaan om mij met de juiste filters last-minute op reis te kunnen laten gaan. Fantastisch advies, snelle service. Top!!!
al jaren klant, regelmatig langs voor wat Lee of Haida filters die in andere winkels niet te verkrijgen zijn of waar prijzen soms schandalig zijn. altijd prima contact en directe verzending
Super kwaliteit filters, alles super verpakt en goede service. Na navraag wanneer mijn bestelling bezorgd zou worden, dezelfde dag nog gebeld met duidelijke uitleg. Zou 3-4 weken duren. Uiteinde... Näytä lisää
Bought a Haida M7 professional kit at a great price. I had a little problem tracking the shipment to Italy, promptly resolved by Jans. He called me giving all the explainations, then he monitored t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Leverancier van LEE Filters en toebehoren, HAIDA Filters en toebehoren voor o.a. Landschapsfotografie.
Norgerweg 143, 9494PB, Yde, Hollanti
- +31 (0)6 11 66 74 38
- support@omnifoto.nl
- www.omnifoto.nl
Alle moeite gedaan om mij met de juiste…
Betrouwbare webshop
Betrouwbare webshop, goede communicatie en dienstverlening.
Zeer tevreden.
Goed advies en snelle levering.
Ik ben en blijf klant
Ik heb al verschillende keren bij Omnifoto gekocht en ze doen het goed. De webwinkel zit goed en duidelijk in elkaar. De service en informatie is goed.
alweer: aanrader
zeer goede service
Alles keurig op tijd en netjes…
Alles keurig op tijd en netjes geleverd. Zoals je verwacht.
Besteld product snel verstuurd; onhandige website.
Besteld product snel verstuurd.
Geen 5 sterren omdat het niet lukt om op de website producten te zoeken. Ik kwam het bestelde product bij Omnifoto tegen via een zoekactie met Google.

Vastaus yritykseltä Omnifoto.nl
Zeer goede service
Deskundigheid
De snelheid van reageren,
De vriendelijkheid en openheid. Meedenken, voors en tegens samen tegen elkaar afwegen.
Goed luisteren naar de klant.
De deskundigheid.
De prijzen zeer toegankelijk
Kortom Top!
Ruime keus en zeer snelle levering
Ruime keus en zeer snelle levering! Er zat zelfs een microvezel schoonmaakdoekje bij. Erg attent!
Snelle verzending
Everything good
The package were very well done, e every material well a accomodated and the delivery it was fast and sucessfull.
Snelle service
Snelle service,
Ook nog een handige flyer erbij met informatie over hoe het product ingezet kan worden. En welke producten er nog meer zijn.
Snelle reactie
Snelle reactie, behulpzaamheid, adequaat reactie op verzoek bestelling.
Super service en oplossing toen…
Super service en oplossing toen bestelde filter toch bleek niet op voorraad te zijn.
Voorbeeldige service
Mijn bestelling kon niet onmiddellijk geleverd worden; ik kreeg de keuze ofwel mijn geld teruggestort of wachten. Een week voor de levering werd ik ingelicht dat de levering op komst was: voorbeeldig!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.